onsdagsutflykt

Igår följde jag med street rulers på deras onsdagsutflykt, tanken var att vi var fler som skulle åka Impalan men det blev tillsut bara Majsan och jag, gick ju bra det med! =)

Vi blev 40 talet bilar och St åkte med i Åkes bil för att dokumentera raggarlivet i sundsvall, så håll utkik i tidningen =)
Målet var galtström och där blev det kaffe och glass, väldigt trevligt!


man ser ju Impalan i kromet, mycket bra =)





ikväll blir det födelsedags fika för Ida sen får vi väl se vad det blir...

ha det bra! tjing!


Bilbingo is the shit!

Jag var på min första omgång bilbingo nånsin igår..och det var inte den sista! det var ju facsinerande intressant må jag säga, som vanligt är det mer intressant att titta på folk och kolla in hur många bilbingo nördar det finns, lär ju bli en av dom innan det är färdigt men men =)

holmgren vann 5000 spänn han och det var kul, han blåste pensionärerna på vinsten,
Thomas gick även låna en proffs bricka av pensionärerna i bilen brevid, vi nybörjare hade ju en hel del att lära blev vi medvetna om!




Idag blir det hemma gjorda hamburgare på lägdan sen ska vi ut på utflykt med street rulers till galtström, åka lite raggarbil är aldrig fel!

Ha det bra! Tjing


tillbaka på jobbet

ja då var det måndag igen och fyra härliga veckor har passerat...men helt ärligt så gör det mig ingenting att köra igång igen..

Veckan bjuder på en mjukstart och det är skönt att kunna ha en vecka då man samlar tankar och kör igång med lite planering innan alla barnen är tillbaka och nya inskolningar börjar och dessutom ett nytt arbetslag och en ny avdelning vilket känns superkul och spännande, nu blir det småbarn för hela slanten och jag känner mig laddad att köra igång!

i Lördags var det cruising i Matfors vilket var väldigt trevligt, körde i vanlig ordning och träffade mycket folk man kände på smedjan,

Veckan bjuder på jobb, nilbingo, förhoppningsvis långväga besök ;) och grillbuffe´på fredag! På lördag drar fem av oss gristissar iväg på en roadtrip till högbondens fyr, det ska bli kul med lite skitsnack och vin på en öde ö =)

Ha det så bra alla!


sommar sommar sommar

snart har 2 veckors semester passerat och jag har 2 härliga veckor kvar...och jag har sån tur att arbeta på ett jobb jag tycker så mycket om att jag har ingen som helst ångest över att semestern tar slut heller..men visst fan är det skönt att vara ledig


gatufesten pågår för fulla muggar, jag har varit där måndag tisdag onsdag sen får det räcka för mig. Emma vann ju karaoke tävlingen och hon var helt fantastisk!!

igår,fredag spenderades dagen på gatufestens tivoli med langos, karuseller,lotter och mat i daltonstältet med brorsan och kusinbarnet, en bra dag och kvällen tillbringades i bersån med umgänge och gitarrspel

sommaren har massa mer att bjuda på, det blir grillning hos mig, stockholmsresa nästa helg,bo på en fyr,dop och massa mer..kul att  ha saker att se fram emot...

åsså har jag varit i ånge av alla ställen..å dit hoppas jag får chansen att åka igen ;)

tjing!


sommarlov!

jag har nu gått in på min 4:e semesterdag och semestern är REDAN HELT FANTASTISK...


MIDSOMMAR firades i träsk med luftgevär skytte,midsommarstång,sillunch,grillning,vin,blåmärken,båtåkning och en trevlig helg!!!!


måndagen spenderades med picknick på spikarna med emmorna,paula och hanna, det fikades baguetter,kyckling röror och massa massa gott!


tísdagen bestod av en del dag och kväll med maria och hjalmar, vi fyndade på loppis,fikade gott och åt ännu godare :)


onsdagen fick bli en tur med lastbilen, det gick fin fint men vi kan säga såhär, att jag aldrig kommer bli långvarig i traktor branschen...oj oj alla knappar och skopan dessutom :)


nu sitter jag hos thomas,har fikat te och mackor, mycket bra...jag har massor av fina bilder från helgen men orkar inte lägga in dom..får bli en annan gång helt enkelt...

får se hur ofta man skriver här under semestern...ha en fin sommar mina vänner!!


RSS 2.0