Maten står...

6eb6c449a026b08117ec6bb8b72399ee.png

Kolla varifrån!

Maten står i ugnen, sällskapet på ingång o vinet väntar. Nu ska jag ta igen 3 månaders vita innehåll! ;) jag önskar mig själv lycka till!


fredag!

idag slutar jag jobba redan klockan 1, jag har övertid att ta igen och det passar  bra idag! jag har lite att averka på min att göra lista!

det blir birsta, systemet och storhandling...

imorgon kommer pappa med fru och ett stycke farmor. Dom ska fika för att "fira" Buffy som fyller år nästa lördag men då är Pappa på kryssning...nedu, jag är inte bitter! =)

jag har ju sagt att jag ska börja dricka rödvin innan jag fyller 26, det är i april! börjar få panik haha men tipsa gärna om nått gott nybörjar rödtjut ni som kan! =)

jag är tacksam för alla tips...nån helg framöver ska jag ta och klunka i mig av alla tips jag får..kan ju bli intressant =)


middagsbjudning

ikväll vankas det middag hos min kollega, vi är ju 3 stycken i arbetslaget och vi har bjudning en gång var under hösten och våren.

Nu är det då hennes tur, den första för terminen och det ska bli väldigt trevligt! God mat, trevligt sällskap och mycket prat!

Jag tycker så mycket om att äta middag med människor, det är så mycket trevligare än att äta själv som det oftast blir för min del...men gud vad jag låter tragisk och patetisk, var inte så jag mena =)



Och på lördag är det äntligen dax för tant middag!!! mamma, hennes bästa Inger och min emma och en jättebra Jessika! =) det ska bli trevligt! förstå att det blir mitt första glas vin detta år! jag har inte druckit en endaste droppe alkohol under 2010...levern längtar!


jag fyndar...i min värld iaf =)

åsså dimper det ner ett super toppen världsbra erbjudande i brevlådan....shoppa på ellos.se för endast 800 kr och få 300 kr i rabbat...dessuton en suuuuper fiiin bordslampa helt gratis..ja jag hörde rätt! gratis =)

nemen det är väl självklart att man faller för det! så nu har jag shoppat på ellos och om 5-7 dagar dimper allt ner med en fin fin räkning...dock endast för 500 nu då jag hade ett super duper världsbra erbjudande!

till mitt försvar har jag endast beställt kläder jag behöver, en vårjacka blandannat så jag vill påstå att jag fyndat! =)

nu ska jag hem, äta och åka på lite träning!


På min...

0752f0b3ffb792a38940c2c868cda54e.png

Kolla varifrån!

På min planering står det skidor med 5åringarna...men vi skiter nog i det idag! :) tycker att det är tråkigt att ställa in det man planerat men det är inget att göra, vi fryser väl ihjäl hela högen om inte annat. Ha en bra & kall dag!


ge mig

nu nu nu vill jag ha bar mark, musik och crusing

dessutom vill jag ha cirka 150 000 till en egen bil =)

 

just den här Impala 65:an ligger på blocket nu för 150 papp :)
det är en av måna fina bilar det!


vad minns du av OS?

Om någon kommer att fråga mig vad jag minns av OS 2010 så vet jag exakt ett ögonblick som jag kommer svara....

Det kan verka skumt då jag inte är intresserad men mitt minne är hysteriskt roligt!

Jag sitter i lördags kväll hos mina grannar efter en trevlig kväll..klockan börjar närma sig midnatt och vi sitter vid köksbordet. Sikten in till grannen mittemot är ganska bra och vid ett tillfälle såg jag att grannarna tittade på tv i soffan sen tänkte jag inte mer på det.

Sen händer det, i ögonvrån ser jag att karln i grannhuset slår en kullerbytta i och ur soffan för att sedan hoppa upp och ner skrikandes! jag hoppas för allt i världen att någon annan ser samma sak som jag! det gör dem och en av oss går till tv:n för att se efter vad det är! jag lämnar dock inte blicken på denne galna man som hoppar, viftra med armarna och framförallt skriker mitt i natten!

 

Då ser vi att det är upploppet där Markus Hellner vinner och vi tar både guld och brons i skidor, 3 mil!

I tv studion hör jag kommentaren: Hoppas att ni alla märkte av stämningen även i tv sofforna.

jodu tack, det gjorde vi! som sagt, hysteriskt roligt att man kan vara så engagerad och hängiven till sport! =)


stackars oss!

jamen det är ju så hemskt..usch vilket kaos, verkligen, vilket snökaos!

Snö, sibirisk kyla..i södra sverige och alla klagar på SJ.

Stackars oss övergödda svenskar som åt slut på alla baguetter och kaffe. Stackars oss svenskar som blev utan lunch den dagen och bara fick äta frukost på hela 7 timmar..

Tänk om vi stackars övergödda svenskar svälter!! hemska tanke...omöjliga tanke

Stackars oss svenskar som missade chansen att supa skallen av oss på det där kalaset vi var på väg till eller chansen att briljera med nya pojkvännen på vår falska väns bröllop..stackars stackars oss att det kom lite snö...

stackars oss som ger en fattig hemlös pojke en parfym i haiti!

stackars oss som är så dum att man skäms!!!


Jag älskar...

4daff68a44da00526c1cda6a94f3d02f.png

Kolla varifrån!

Jag älskar att ha middagsgäster! Men dock är jag en usel diskare, jag fuskar...sägs det ;) en diskmaskin i födelsedags present kanske? Jag har haft buffy mirja o lander här vilket har varit toppen! Lander hade jag även äran att få dela säng med, hon är snäll hon :) nu blir det soffan resten av kvällen..


studiebesök

igår var vi på super hemligt studiebesök jag och buffy....Elin tränade lite ljus och fotografering..det var spännande, ska bli kul att se resultatet!





Idag är det fredag!!! detta innebär för mig att jag jobbar till 17.30 och sedan ska jag på basket med min bror och mirja med man =)

Helgen blir lugn och nästa lördag ska jag äntligen ta mig ett glas vin med mamma och favorit Inger!


snart pulkfest

igår blev det middag på bite line med buffy och dennis..mycket trevligt, vart sittandes med kaffe och bara ta igen sig efter maten, sånt gillar jag!

dagen idag bjuder på 5 killar som ska skotta våra tak på förskolan, dom var här igår åxå och intog personalrummet då och då..jag klagar inte, dom är dock lite ung, vid 20 nånstans men men =)
det roliga i ett kvinnodominerat yrke är ju att se alla 40 plusare på mitt jobb bli helt exter för att se manligt kön i våra lokaler...dom smyger sop katt kring het gröt och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...eller rent av smyga runt jag med, man dras som med i stämningen ;)


jag gör tidig kväll ikväll och ska baka lite...det stundar ju pulkfest..man kan inte vara hungrig i backen inte! =)


hmm, kan jag längta efter 13 maj tro?


onsdag mitt i veckan

gårdagen bjöd på spontan besök av Mirja, jag gillar spontanbesök, nog för att man alltid har kalendern full men 2 timmar fick vi umgås med mat så det gick ju bra

Cirkelfysen går bättre och bättre, snart orkar jag alla övningar fullt ut och kan maxa på alla 10....det är framgång det! =)

Den 13 maj har jag bokat in en grejj...det är dax igen känner jag...man är beroende....tilloch med pappa kanske kommer gilla den här ;p

Tatuering!!!!!!



det är inte denna jag ska göra...det är hemligt fram till 13maj =)


bra start på veckan

Igår tog jag en långfika med min kära halvsyster madde på stan, vi är inte halvsyskon på nått sätt, min pappa och hennes mamma var sambos i några år...och det tog slut för ungefär 5 år sen men vi har ju ganska mycket gemensamma minnen

vi har tjuvrökt tillsammans

vi har varit i norge på familjesemester tillsammans

vi har varit på cypern tillsammans

vi har tältat i göteborg och ute på pappas gräsmatta ett antal gånger

vi har kört fyrhjuling och tramp moppe så många gånger att vi kan det i sömnen :)



Och gårdagen bjöd även på middag hos lander innan min träning, bättre start på veckna fick man ju leta efter! =)

Idag är det tisdag och det vankas cirkel fys på friskis ikväll..blir bra det


morgonpromenad och mycket vila

Det är väl ungefär uträkningen på en bra helg..och min helg den här helgen =)

Jag har inte druckit en endaste droppe alkohol detta år..känns skönt men jag kan erkänna att jag längtar efter en varm irish ute en vinterdag...det är inte långt kvar nu! ;)



klockan 08.00 i lördags...härligt värre!!


Jag gillar...

-aeb4eabd81481e736aa9868dc67ca97.png

Kolla varifrån!

Jag gillar second hand! Skulle kunna spendera massor av tid i sådana affärer och det gjorde jag igår! Målet var min balkong och bro. Jag längtar efter att få inreda dom nu!


jag och buffy..på friskis

igår intog buffy friskis...träning ska vara kul, och igår med buffy var det kul, uppvärmningen med kordination, njaee haha men vi är ju 2 fysiska fenomen vi båda så det var ett under att vi överlevde! =)

jag har nu slutat och ska hem, dricka lite kaffe innan buffy och jag intar staden, det vankas restaurang ikväll igen....mycket bra! restaurangchansen is the shit! =)

Förresten så fick jag inte jobbet på fritidsresor...det hade varit riktigt kul men jag var ju kluven med katter och bostadsrätt...nu hoppas jag på en fast tjänst, svårt att få idag men jag vill ha det! inte leva med 3 månader i taget...jag vill väl få en chans att vara mamma ledig nångång i mitt liv =)


Min toppen...

0-2cb4548b40de7d0192f7cc05949e4323.png

Kolla varifrån!

Min toppen kollega har stickat en mössa som hon tyckte passade mig: en rosa med vitt glitter! Jag fullkomligt älskar mössan & är tacksam för mina snälla arbetskamrater :)


kalashelg, kan inte klaga!

ne ne, jag var inte 68 år i fredags, jo en del av kvällen men sen blev det spontan utgång med buffy, ruda Lina Ida och tjällde´n...

tyvärr blev buffy lite väl drucken så redan kl 1 fick vi lämna memento...


Lördagen bestod av lunch med bakfulla buffy och lite äventyr med buffy och thomas och delvis holmgren, det var birsta, hälsa på bengt, byta bil, köpa kabel å det ena med det tredje =)


Och min söndag har varit helt perfekt! for upp till norrhassel i strålande sol, promenad med maria, johanna och hjalmar och sedan utevistelse med sol, grillad korv och trevligt sällskap, blev kavr över middagen också och det var toppen trevligt!

 

min söndag:

Jag fick en stor burk med torkad svamp, tack så mycket för idag Maria!


en bra torsdag blev det..

Jag skulle ju ut till hanna igår för umgänge..men alla verkade banga så hon tog sig ut till mig istället...

Vi fikade fruktsallad och kaffe, Hanna passade även på att umgås med sina gudbarn harry och ester! =) dom blev glada att se henne....

Vi såg åxå den första av Johan Falk filmerna, jag är väl sist på jorden att se dom, har inte hunnit helt enkelt..men jag är fast! den var ju riktigt bra!!

Idag är det fredag, det betyder mannagryns gröt och fredags fika som jag idag regisserat, ananaspaj, det är grejjer det =)

Kvällen blir lugn, jag tror mamma ska få sig ett besök, har knappt sett henne de senaste veckorna, vi jobbar i skift..så kortspel, mer kaffe och lets dance kanske, ja jag är 68 år och stolt över det! ;p


Det är...

3521a5af73f06e8dd75c8f19bb3619bc.png

Kolla varifrån!

Det är jag som ansvarar för morgondagens fredagsfika och i personalrummet suktades det efter ananaspaj idag..hm, undrar vad jag ska bjuda på imorrn tro ;)


gott med mat man inte lagar själv =)

det blev jops som fick laga min och buffys mat igår...tänk vad det kan vara gott med mat som inte är hemlagad..och billig dessutom, det blev en 2 rätters och sedan en tur till birsta för storhandling..mycket bra!

Ikväll bjuds det på fruktsallad och umgänge hos tuvan, vi har fått ställa in flera gånger pågrund av all snö och storm men vi får väl se idag..har kommit över 2 decimeter här nu...skit snö!


middag för två =)

efter avslutat jobb pass tog jag och ruben en tripp till stan..umgänge, mat och mariokart stod på´schemat med mirja!

Vi lagade god mat och spelade tv spel...gick sådär..jag är inte van wii men de gamla mariokart kunskaperna sitter väl i hyffsat iaf! =)



Efter mirja blev det ett svettigt umgänge med emma och camilla....cirkel fys på friskis...vi hatar det, vi är aldrig peppad, vi vill alltid fara hem efter uppvärmningen..men varje jävla tisdag så genomgår vi det ändå..vi är duktig vi! =)


Idag har jag och bror kommit på det ultimata konceptet..äta på restaurang...vad vet vi inte än men gott ska det bli...självklart utnyttjar vi fattiglapps rabatten via restaurang chansen ;p


lucköppning..ågud

ja då har jag varit på studiebesök på polisstation med mina 5 åringar..det var intressant..jag fick se arresten, cellen och intagningen i ett nyktert tillstånd....

Jag: hur länge sparas ett sånt här protokoll (man skrivs in då man anländer och fylls i under hela natten)
Niklas (polisen) : ja, för alltid...är du skyldig till nått? =)
Jag: nej nej, oskyldig till motsats bevisats!
Niklas: Rätt svarat! =)

så här har vi en liten minnesbild =)




Det är ju nästan så man l'ängtar tillbaka efter den där härliga gummi madrassen... ;p


Home sweet home

Nu är jag hemma igen, och det är tamefan snö överallt!!

Termometern visar 25 minus så det blir inga skidor med barnen idag utan inne med massa bra sällskapsspel för att lära sig grunden, matematik, turordning och siffror/färger

Måndag igen och veckan bjuder på lite allt möjligt....
Idag blir det ergonomi utbildning efter jobbet på åkersvikskolan

Imorgon ska jag och 5 åringarna på studiebesök på polisstation, jag håller tummarna att inga polisfoton finns att visa på nån 23 åring som besökt bergeforsen för 3 år sen ;p


RSS 2.0