barista toppat med bad

jobbat 07.00-15.00

stan med hanna för att handla kläder till det nykläckta kusinbarnet
tog en smoothie på barista vid torget, fullgod soffa att jäsa i och sol!

badade med olsson och hanna i östtjärn

kvällsfika på västra med hanna..thekakor, skinka och juice, förbjudet gott ju =)

O- mm V6
H- men hur fan kunde du känna att det var V6?
O-jag kan alla sorter




nu blir det sängen..god natt vänner!/Malla

picknik på söndan

Min söndag var helt fantastisk, först å främst slapp jag jobba och då följde jag med mamma och mina mostrar på picknik..vi var på kjellas gård, kjella spelar i kjellas traktor kapell och dom skulle ha en spelning för att visa upp traktorn för en traktor tidning..vi var 50 pers som satt å fikade på ängen och lyssnade..helmysig eftermiddag.



men här har ni höjdpunkten på spelningen..är man i matfors så är ju detta ett måste :p


http://www.youtube.com/watch?v=cl7Ye9bUMEA


länkknappen är felande, ni får nog tyvärr knappa in allt ovan men jag kan lägga ut den sen igen =)


efter dagens händelser blev man hungrig så jag och dennis åt black & white på viktoria..gott! sen blev det film och glass på vapel med buffy, dennis och siv.



hg fick en välkommen hem present..snällt tycker jag =)

ha d bra!/Malla

jag bara älskar detta

en riktigt riktigt bra dag består av god mat, massa folk..måånga fina bilar och strålande sol! precis så var det igår.

känslan att köra gamla bilar med rätt ljud , bra musik och rätt stuk är ju helt obeskrivlig, jag bara älskar den här raggarkulturen med kläder, bilar, lacken och ljuden, är ju tyvärr född försent, hade gärna varit med på den riktiga tiden men nu får man va glad att man är uppvuxen i en raggarfamilj och att det finns cruisingar =)






victor..snygg :p


oj, blev några bilder men då har ni lite att göra, måste ju dokumentera allt roligt! =)

  lika som bär! :p

ha d bra!/Malla


kvällningen

mirja, hanna, malla..intog staden, fint väder, en stor båt och mycket folk.
när kanonerna avfyrats intog hungern, lite kebab och jäsning med kaffe..trevlig personal, från hudik av alla ställen...jaja, nu är damerna hos sig å laddar levern och jag har position västra alle´n..blir kanske sova, om katterna tillåter mig =)







nu är maria på väg till öland på släkt semester, 2 av damerna på semester till åland..hoppas ni får trevliga gadar/veckor! själv ska jag åka ca 2 mil västerut imorrn..banjoland!

god natt på er !/Malla

varmt!

jag har jobbat i en bastu idag, köket kokade över och ute sprang barna i vattenspridare, ville springa jag med men skulle fått så konstiga blickar tror jag =)
Dom ringde från drakborgen å gav mig ledigt, var ju folktomt pga det fina vädret...fint tänkte jag! BAD!

for till sörfors och joinade gristissarna, mycket mycket skön dag och tack för sushin damer =)


mirja fifflade bort badbollen och räddningsaktion inleddes, lina tog sig in land vass å näckrosor 
med syster sin för att rädda badbollen =)


 
men mitt hår, allvarligt..blir så j*la lockigt när det är nyduschat och får självtorka..ser ju inte klokt ut nån enda gång!!

ikväll blir det en promenad ner på stan å kika på båten sen bara ta de lugnt..imorrn cruising, äntligen!

had bra!/Malla

chefat och kockat

ja, idag har man åter igen chefat och kockat i köket, jag bjöd ungarna på mannagryns gröt och till lunch blev det fullgoda tacobiffar med potatis och tzatziki samt brödet jag bakade härom dan =)



då all mat var lagad tog jag å hämtade mirja sen intog vi hamnen med buff för att kolla in en liten sketen båt som lagt till...ne, en 58,5 meter långt och 47 meter högt så ja, det var ganska imponerande, men det mest imponerande var kaptenen om du frågar mig och mirja..häpnandsväckande man  :p



nu är vi på västra och mirja har knäckt en onsdags cider, katterna är även spekulant..en annan förblir nykter, som vanligt :) strax dax för lax, ben and jerrys och en dravell film...


nu är det dax att vakna...gör det..håller tummarna på det!

Ha d bra!/malla



bara att hoppas

jadu, nu är det bara att hoppas att allt går vägen, att han fixar det här....hoppas hoppas hoppas...vill inte veta av nått annat, nej, inte alls.
det kommer gå bra det här!

premiär dopp

jamen då har man avklarat årets första badning..å i havet av alla vatten! jag var lite rädd och lite frusen men det gick bra =)



"man hör sällan malla säga kåt men när hon gör det är det fantastiskt roligt!"/Lander :p

/Malla

öppet hus

oj, folk överallt å under olika tider under dagen å ibland samtidigt å ofta varje dag...jag tror det står en skylt på västra där det inbjuder till öppet hus ;p nee, jag ska inte klaga för jag vill verkligen ha det så här, folk ska kunna komma och gå och man är ju alltid välkommen men ibland slår det mig att jag kanske borde ta tag i mina "Bed and breakfast" planer ;)

idag har mamma vart här å hälsat på sina barnbarn, buffy å mirja blev mina matgäster å frasse dök in med egen matdosa och sen var det hannas tur att joina oss och sen kom buffy tillbaka en sväng..trevligt, nu väntar jag bara på att det en dag sitter några främmande folk i soffan å snor harry eller ester! =)

 harry jäser me mormor sin

jag bakade matbröd på dagis idag på frukostgröten, måste dela med mig av receptet, ett gott tips!

grötbröd 4 st limpor
4 dl havregrynsgröt
7 dl vatten
100 gr jäst
2msk sirap
2tsk salt
50 gr smör
1,8 liter mjöl cirka

blanda gröten med vattnet, värm vätskan till 37 grader, smula ner jästen. tillsätt, slat,smör, sirap och nästan all mjöl. rör till en smidig deg. låt jäsa under bakduk 30 min.
ta upp på mjölat bord och forma 4 st limpor, lägg i långpanna eller på plåtar och låt jäsa under bakduk 45 min. grädda i ugn ca. 175-200 grader i 40-45 min. kanongott! =)

nu är jag nyduschad å sitter med en tuss dasspapper i snoken, blöder näsblod, tus i näsan är ju en otroligt sexig outfit, man tas ju verkligen på allvar när man går runt såhär :p
nu väntar en omgång med plattången sen blir det väl sängen..
god natt!/Malla


bear brothers

jobbat, ätit räkpasta med mirja på västra, den blev god den...
hanna kom direkt från götet till uteplatsen här å sen kom hg som av en händelse med lite vin, å då var man ju under pistolhot tvungen att ta ett glas =)

sen såg vi björnbröder när buffy dök in med lite blåbärskaka från bageriet (mamma) i vattjom :p
trevlig kväll...

vi är inga älgar..vi är järvar!




kan vi skylla på ett kroppsbegär, ett missförstånd, en dum affär, förstod att du var ensam men jag lämnade dig den morronen../Brolle..en sån man =)


ha det bra!/Malla


lördagen

jadu, det var en bit att åka tilldet här västansjö, jag och mirja fick ta en fika paus i västerro hos pappa innan vi återtog position västra allen igen.
pappas granne har skaffat sig en HD så nu tillhör han de farliga grabbarna..än så länge är han bara en hang around men tids nog blir han en indrivare, västerro börjar bli farligt! :p


pappa och svenne

efter västerro tog vi å hyrde 5 filmer, temat var tecknat och dravell...avverkade 2 stycken igår å nja...dravlet blev för mycket för mig, blev lite dålig men aristocats är alltid bra! synd man blir så trött av att titta på film bara =)
 klickedi klickedi

idag ser dagen ut på liknande sätt, jag jobbar på drakborgen 10-18 sen blir det film med mirja, en dravell och en tecknad, jag hoppas att dagens dravell inte gör mig kräkfärdig bara....

ha d bra!/Malla



vilse...som faan =)

har ju jobbat idag..fick sluta redan klockan 3..underbart.
men på drakborgen skulle jag skura lite madrasser som finns i själva borgen, den ser liten ut utifrån men alltså..den är 600kvm stor! å gångar å jävelskap överallt..jag skulle till en kollega å hämta hink å skurtrasa men jag hittade inte dit..jag såg hon genom alla nät men jag kunde inte förstå för allt i världen hur jag skulle ta mig dit, jag fick klättra, krypa och svettas innan jag tog mig dit..haha fantastiskt roligt måste det ha sett ut.



efter jobbet drog jag å mirja till ica, var i stort behov av hårspray, hade inte mitt märke utan nu har jag nått som liknar ett överfalls vapen...men den fungerar bra, å jag behöver inte vara rädd att gå ensam hem numer ;p


nu har jag å mirja lite tidningar att gå igenom, läsa det senaste inom kärlek och dans väg, ni vet, så man håller sig uppdaterad..sen ska vi käka kycklingspett innan vi ska skjutsa iväg en lastbilschaffis med sambo till västansjö! dit är det långt om jag har förstått det rätt...

ha d bra!/Malla

härnta igår

jag, thomas, mirja och totte tog å kollade läget i h-sand igår på stadsfesten..kul med en liten roadtrip..fick se diverse kissnödiga människor å en galning (klicken) som valde att bada i det vatten där alla urinerat =)
vi lyssnade/såg brolle och emd, man önskar att man var 14 år igen vissa gånger :p

på vägen hem blev man lite sömnig å somnade till lite..skönt, blev avsläppt här hemma vid 2 å slocknade direkt, vaknade inte ens när vissa fyll päron ville ha skjuts hem =)

nu är det snart dax att åka å jobba, blir drakborgen idag å imorrn.




klicken badar



ha d bra!/Malla

torsdag

jobbat
besiktat dalgatan, lite småfix som ska fixas bara sen är den klar
fika på stan med ett jävla gäng

mat med mirja och hundbesök


lekpark med frazze,mirja micke och hunden



nu rullar sällskapsresan snow roller å det vankas jäsning och dipp!


men vet ni! harry ramlade ut genom köksfönstret idag..mirja hörde ett pip och se där var han på backen nedanför..han verkar må bra nu men man kan ju förstå om han är lite chockad =)

trevlig kväll!/malla

jäsning pågår

tokjäsning pågår på västra allen, inga måsten, inga planer, bara jääs



detta är livskvalitet =)

jag kockar ju nu =)

I tre veckor ska jag se till så barna på dagis blir mätt å belåten, å det är ju inge fel i det, förutom att mina gröt kokar kunskaper är värdelös så har jag lyckats ganska bra hitills =)


 listan på barnens allergier tar aldrig slut, så var det ju inte på vår tid, då tålde man allt!!

efter avslutat köks jobb drog jag iväg på birsta med buffy å viktor en sväng sen hem för att storstäda..nu är det så rent å fint här!
Lander har dykt in å det vankas lax på västra..fantastiskt.

skön stil ester har btw :p


smaklig måltid alla!/malla


Bäärjafjärden

efter avslutat arbets pass blev det en fika på stan med mirja. Micke, hanna å buffy dök även in och sen blev det till att införskaffa korv och diverse tillbehör..det vankades grillning i bergafjärden.

Hanna, olsson, Mirja Buffy och jag drog iväg och med grillade lite korv..lite små regn, många måsar och brinnande korvar ledde till en trevlig picknick stund =)





efter mat blev det en tur till maxi å sen hem till olsson för att se csi..nu är jag hemkommen, ska duscha och sova...är ju i köket på dagis nu..oj oj, dessa alla allergier, dom gör mig galen! =)

god natt!/Malla

matfest med släkten!

smörgåstårta, grillat, kladdkaka, ananaspaj, kaffe å lite chips..det är vad jag smällt i mig på dagens släktfest...hua..men du gode så gott! =)

det vart en kanon bra dag med den närmaste släkten (22 pers) å alla ungar som föds in i den här släkten...kul kul.



föjlande bilder har mina favorit fotografer (Ouffh) Axel och Kajsa knäppt (kusinbarn)


jag tycker om min familj..hela tjocka släkten! =)

/Malin


löööördag

lööördag...en luuugn dag som det verkar för tillfället.

har jobbat på drakborgen 10-18 idag med Ida å alla hennes arbetskamrater..var ju ganska kul, vart precis som på luddes tiden och man rockade ju järnet så nu blev man uppskriven även nästa helg :p


har skjutsat iväg landerskan på jobbet nu å snart dyker det in 3 damer här som ska dricka vin å gå ut sm det låter..inte jag inte, både spritskåpet och plånboken är tom så då blir det till att stanna hemma..lika så bra det tror jag =)

har blivit beroende av bobs nya saft..apelsin mango, den gör ju reklam för kung fu panda! Måste ses..biopremiär 18 juli


trevlig kväll på er!/Malla

min fredag

hämtade ruben 12.30...lycka! han var saknad men är nu i rätta händer igen

lite glass å kaffe med mor och moster

sista urstädningen på dalgatan, hej då skit lägenhet, kommer inte sakna dig! 


vattjom besök under hela eftermiddagen och kvällen där jag hann med
promenad med anna
kortspel med mat
kvalitets tid med katterna, måste ju prioritera dom åxå nu när jag har mina små :p tog ju fin fina bilder på de stora gofisarna medan de små härjade på västra :)


imorrn ska jag jobba på drakborgen! ska bli kul...tack å god natt! /malla

räddningspatrullen

mat med ett par damer på västra..godis kycklingen och utdömmande samtal kring det manliga könet..behövs alltid! :p



vi tog oss sedan an en långpromenad runt norra berget och ner baldersvägen..detta resulterade i en räddningsaktion! en liten fågel var skadad å hade ingen mamma..vi tror inte han överlever tyvärr. R.I.P Rune




ha det bra alla!/Malla

mjukglass

det är gott med mjukglass...väldigt gott!


vad hann vi mer med i matfors, lättare att säga vad vi inte hann med

nu är jag iallafall hemma hos mig med mig själv å här stannar jag hela kvällen, man måste ju vara det ibland åxå =) Ruben blir ståendes på verkstan till på fredag! stackarn :p


Lady gaga - Just dance!

ha d bra!/Malla

vinkväll

vi tog å korkade upp lite vin på västra allen igår...å sen var cirkusen igång..prat prat prat skratt! sen blev det disco dans å styrdans :)
vilken tur man har trevliga vänner och en kamera tillhands sånna här gånger

 ben & jerrys glass kan få vem som helst galen!




mirja gör sig ju otroligt bra i glass hatt ;p

/Malin

tidig morgon å ingen sömn

jo, nu ljög jag, sov ju faktiskt 2 hela timmar inatt! skjutsade hem hanna å lander vid 01.00 men somnade inte förrän vid halv tre, kunde inte å skulle upp klockan 06.00...å pricken över I:et var ju mina kära små katt vänner som inte alls ville sova vid 5 så det var bara att gilla läget å kliva upp å duscha.

har lämnat in Ruben på verkstad imorse för han bromsar ojämnt den rackarn, blev promenad från bydalen eftersom jag inte orkade vänta 20 min på bussen...bra gjort av mig tycker jag =)



Nu är klockan fortfarande tidigt å jag har hela långa dagen framför mig, blir lite vila i soffan nu framför roomservice sen ska jag ta mig an ett diskberg för senare idag kommer Katja och lilla Wilma hit, kattägarna..ska bli kul!

godmorgon mina vener! /Malin

söndags myys

bakis som en gnu hela dan, sovt å jäst med gristissarna, hg och buffy.

vid 7 blev det pasta på bite line
efter det en film och ben & Jerrys glass..dödligt gott!







trevlig kväll på er!/Malla

lördagen

oj, vilken fest det blev!
intog stan på dagen och intog första ölen i tältet vid halv 2..sen var det igång, hann med 5 öl innan det blev grillning och vin hos olsson..
skulle ju inte in på stan på kvällen men snälla snälla Hg köpte en biljett åt mig och jag fick fortsätta festa med gänget!v TACK HG! =)





men gärna träskor
tack för mig!/Malla

studiedag hos Buffy

klockan ringde 05.00 idag, solen sken..underbart! skulle ju följa med Buffy för att se hur en dag på hans jobb ser ut...riktigt trevligt, små stigar körde vi på stundvis och lunchen fick bli en pastasallad i lastbilen.

efter avslutat pass blev det grillning i vattjom med hela huset...gott.
nu blir det en film på västra allen med tatterna dåå





torsdagen

for å badade i bölesjön,,eller ja, doppa tåna och fick några ankvänner

åt med damerna å buffy

tog en öl på stekhusets uteservering å lyssnde på gary moore med ola, lina ida å bror, det var ju trevligt tyckte jag =)









tack för idag. /Malla

onsdagen

mat och förfest på västra allen....bål med vanilj vodka, den slank ner för mig och tuvan..kul folk nere på stan...max besök med skön sjungande Tuvan! fantastiskt roligt..

vi klev upp 7 idag, fortfarande full tror jag, lite skakig nu, ska ner å äta langos. nu blir det inge mer gatufest för mig, man har gjort bort sig lagomt och man ska ju sluta när man ligger på topp så nu kastar jag in handduken för iår =)




finast


hej då


tisdagen på stan

vid 7 blev det mat i daltons tältet och kommentaren från sara i baren : Lever du idag?? ojoj
mat satt bra och fanta idag, ingen alkohol alls...lyssnade på Patriks kombo och vandrade hem vid 11...trevlig kväll tycker jag!

nu sitter jag med Ester och Harry..ska sova snart för imorrn blir det ju part igen =)





god natt/Malla

fullast i år igen =)

måndagen på gatufest är som sig bör klassfest med hotell och restaurangarna....blev fest hos mig, var ju taskigt väder.....kanon kul att träffa folket!

drog ner på stan halv 10...mycket vin ledde till bärhjälp av damerna och sovning på toalettgolvet..voj voj
bakis idag, ska ner å äta lite i daltonstältet..om man vägar sig dit :p

 party Harry =)





bakisdagen


ajökens/Malla

RSS 2.0