grått nytt hår

nu är det mesta förberett inför middagen ikv och jag har städat så in i *******


sällan jag tokstädar då jag grubblar..känner igen mitt betee´nde där..å inte blir man klokare heller =)
men det är fiint hemma nu

pga lite sömn inatt ska jag vila nu så man orkar med 12 slaget =)


kanske stämmer men vafan, grubblar man så grubblar man å då åker städgrejjerna fram!

Gott nytt år!!!


But you just a boy..you dont understand/Beoynce

stooor handlat

jobbat några ynka få timmar igår och idag..vi var 9 personal och 8 barn igår haha, många är julledig med andra ord =)


efter jobbet vart det storhandling på coop..7 kassar..hjälp! men nu har vi mat och framförallt nyårsmat inför imorrn


jag fick en jättefin orkidee´av dennis igår...han ansåg att jag gjorde så mycket hemma som han inte visade tillräcklig uppskattning för..så är det nog och jag blev jätteglad för blomman :p men jag blev tvungen att ringa min blomvän olsson, jag har aldrig ägt en orkidee´...mycket att tänka på!





När jag har riktigt tråkigt brukar jag hälla ut fil på våran dörr, bara för att det är så kul att städa upp efterråt...eller ¨så inte =)

stada

lander och mirja räddade min dag och gick med på en runda på stan, byffy hängde på å vi slog oss ner på charm för lite fika, sen letade vi lite rea fynd, jag hittade lite å känner mig nöjd, alltid kul att köpa nytt!


jag o buff intog även birsta efter stan, lite fynd även på ikea till lägenheten.


sen kom dennis med förslaget kina mat, mycket bra ide´!




nu är min man ute på svartvik medan jag och min bror har sett erik och mackan, blir snart sova fr min del...börjar jobba 6 imorrn...

G´natt/Malin


trevlig kväll

jag hade en jättetrevlig kväll igår...vi var på olearys, åt och bowlade.
pappa, maj, farmor, buffy dennis och jag....jag lixom "glömde" att berätta att farmor skulle med för dennis, var rädd att han skulle dra sig ur, haha men det gick kanoners! =)


det var bara pappa, jag och dennis som bowlade och jag kom sist! pappa har rätt, det krävs en revansch snart!


jag träffade maria och johanna och co, det var en glad överraskning!




tack o hej

pillerfabrik 3000

ja, då har man hämtat ur mer medicin, RÄTT medicin den här gången tackar som frågar! =) jag känner mig som nån jävla piller tant med mina burkar och tabletter....


igår mådde jag skit då jag hade den felaktiga medicinen, den rätta medicinen och massa alvedon i kroppen...voj voj


jag måste tacka den som uppfann den bedövande krämen, den är nu min beste ven...inom 5 minuter är huden bedövad..det lindrar en del kan jag säga




ja, jag håller humöret uppe ändå, lite småkrämpor ska väl inte hindra en så lätt...om 2 timmar bli det mat och bowling på olearys med pappa och co! Wii!

en annan dag

efter fortsatta smärtor blev jag tvingad att ringa sjukhuset av min man....de bad mig åka in på akuten igen


3 timmar fick jag sitta å vänta...och undersökningen  tog 3, 5 minuter eftersom doktorn sa att jag hade rätt om min diagnos, det var inte det den första doktorn sa på akuten igår!!! men va bra att man kan lita på sjukvården...som sagt, man måste ställa sina egna diagnoser nu för tiden....


nu har jag fått en annan medicin och får väl hoppas på det bästa.




tid är pengar sägs det..jo tack, mina två besök på akuten har slutat på en 600kronors summa...åsså medicin på det.



nu blir det körslaget snart...hejja sundsvall!!


klapp klapp

dennis och micke fick en fin och rolig julklapp av Hg, det kan man roa sig med när man är sjuk..ett bollspel där man använder huvvet..flest huvud träffar vinner :p










sjuka sjukhus!

fan vad jag blir arg och förbannad på den svenska vården..den är uppbyggd på lathet tror jag!!!

jag är ju aldrig sjuk eller dålig men när jag är väl är det vill jag väl för guds skulll få¨hjälp......en otrolig smärta och en sömnlös natt gjorde att jag for till akuten 05.30,,detta är resultatet:

06.00- jaha, nu har vi nog ingen lämplig doktor till ditt fall men återkom kl 9 så får du hjälp.....jaha ok

09.00 tillbaka

09.30 inkallad och får kommentaren.-hm, ja men vi undersöker inte utan det låter som de å de och då kan jag skriva ut den sortens medicin och skulle det inte vara det så har ju vårdcentralen  öppet på måndag.
medicinen kan du hämta på apoteket som öppnar 12!!!
den hjälpsamma personalen gav mig mer medicin mot smärtan och var hjälpsam och idiotfrklarade doktorn...helt rätt!


men dåligt less och arg och trött, 300 kr fr ett läkarbesk som gav ett recept på 150 kr, ne ett läkarlexikon kanske bör införskaffas för deras diagnoser kan man nog ställa själv i sömnen.

så nu ligger jag i soffan och mannen i värsta feberfrossan i sängen, vi som skulle ut å äta på kina och gå på bio..men men, fick bli en bite line bil som leverade maten istället =)



men trots smärtor så hade jag en fantastisk jul som vanligt..älskar denna dag....och min man gav mig min älskade älskade gama plattång..som jag saknat den..jag har sån tur som har han..dennis alltså :p

nu blir det tv och mer värktabbletter.

trevlig juldag alla tissar! /Malla

sockersjuk

middag hos svärmor
julklappsbyte med gristissarna
kortspel och fika i svartvik,......

behöver jag säga att jag har en sockerbomb i kroppen...fy fan, nä, det blir andra bullar efter nyår för herr och fru Eriksson/Nylund =)

jag fick kropps pennor på julklappsbytet...mer söta grejjer haha men det var ju kanon, här ska målas! ;p




nu vill jag kräkas...så godnatt!

I love dansband :p

jag har varit hos min morfar och hans tant idag :p men allvarligt...tiden står still hos gammfolk..jag hade trevligt med fika och kortspel men tiden stoid still!!! vi var där i 4 timmar och jag kan lova att jag trodde det var nytt datum å allt innan vi tog oss därifrån!

ett tecken på att man är över 80 måste ju va att man lägger en duk på tvättmaskinen...
 jag dog lite inombords då jag såg den där lilla inredningsdetaljen



NU är det lördag......jag sitter i soffan med glögg och årets första riktiga skinkmacka..nyss utkommen ur ugnen och det var helt otrolig....och på tv:n rullar dansbandskampen..jag erkänner, jag stormtrivs!! jag må va världens största tönt men jag kan inte hjälpa det...jag sitter och bara njuter och längtar så in i helvete tillbax till malung! vill dit igen, det var en fantastisk vecka med otrolig musik...jag hejjar på jannez såklart!



tack fr mig...dansa på vänner!

bambi på ha iiis

det här med morgonpromenad var ju en bra ide´.....för pensionärer med isbroddar..dom gick nämligen om mig imorse!!! jag halkade fram i 1 km i timmen och skämdes...var ju rena isbanan!!



jag var på arbetsintervju igår på mitt jobb inför vårterminen, gick som smort och jobbet är nu mitt.18 sökande och jag knep det :p
vi åt jullunch med barnen på jobbet...gott och väldigt mysigt med julmujsik och ljus tända..
sen som om det inte vore nog så vann jag en flaska baileys på jobbets jullotteri..att lite alkohol kan göra männskan så glad så glad..så igår njöt jag av mini semesterns första timme med baileys och mjölk!!


var ju på sushi bjudning åxå hos lander...sushi är så äckligt gott, jag och olsson åt ihjäl oss.
" Å vilka skärp" /olsson..vem annars



idag har jag tvättat och gjort knäck....en till bloggare gav mig inspirationen att lägga upp knäcken i en liten ikea kruka...på snöret står det god jul ca tusen gånger men det syns inte =)

ikväll blir det basket sen tror jag det slinker ner lite mer baileys för jag är ledig!! så det så..

kram på er!/Malla

norrhassel

efter avslutat jobb pass drog jag och dennis till maria och jonas i norrhassel..stackars ovana dennis trodde vi var i norge innan vi väl va framme :p
vi bjöds på värsting fika och det var rikitgt trevligt...är ju inte så ofta man är där uppe nykter haha =)



åsså dagens citat:
" ja, jag funderade på att dumpa hon i morse men jag kom på andra tankar" /en 7 åring om sin lika gamla flickvän..det var ju klockrent! :p


nu är jag trött!!! sitter i sängen..vill bara att det ska bli seinfeld..och efter mina 8 1/2 timme imorrn så är jag ledig i 10 dagar...tiiiioooo dagaaaar!!! underbart underbart!

tack o god natt/Malin

lax å uno

men jag har då ett bra jobb, med en otroligt snäll och omtänksam kökspersonal! i fredags när jag var ledig så var det lax till lunch..min favvo...vad kommer in på en tallrik med folie och texten "God jul Malin" jo., lax!!! till bara mig...världens gladaste  =)


jag har även spelat kortspelet uno och helt överlägset vunnit över ´2 8 åringar...även skitstolt
 haha,


hmmm..har lite att fundera på nu...både jobbmässigt å dessa drömmer...nu är ju lindbom inblandad åxå...måste dubbelkolla detta!!!



måste bara ta med dagens kommentar av en 5 åring på jobbet då han såg min blogg och en bild på mig och dennis: "Titta där är malin och hennes farbror" hahaha, ja sa jag, han är min farbror, min alldeles egna farbror ;p

måndag

efter en behövlig morgonpromenad (fan vad jag måste ta tag i dom) så for jag till farmor, vilket inte heller sker så ofta...där bjöds jag på julskinke smörgås med farmors egna senap och kaffe..gott!

nu sitter jag å slöar till det i soffan, såg nyss that 70s show, visste inte ens att det visades fortfarande....
snart ska jag laga lite mat, sen kommer mannen hem vid 9, då får han äta, vill inte äta så sent =)
har även hunnit med att se johan glans ståupp dvd..mycket bra!


drömde att jag födde trillingar inatt...hjälp vad det var hektiskt! :p



ikväll är det boston tea party! fredrik och filip är tame fan geniala båda två! succe´!

tack o hej leverpastej




3e advent är här

i och med att dennis for på jobbet så tog jag med mig lite present papper och ett recept och for till vattjom....där har jag ägnat min dag åt att slå in paket, baka och spela kort såklart med tre tår kaffe,,,


det är konstigt hur man engång har hatat den lilla hålan vattjom och nu är det helt tvärtom i dom tankebanorna...jag gillar den där lilla byn skarpt! =)





jag berättade för pappa att lilla stackars ruben både blev inplogad och körde fast och pappa sa att han är van att stå i garage hela vintern och att det är en stor omställning och jag citerar:

"det är ju som´att låta en östermalms kärring lilla chiuaua bli en jakthund! " hahahaa

/Malin

slå ihjäl lite tid =)

jamen va fasen, jag har ju så många timmar till godo  nu så jag kan lägga ner lite tid på onödigt vetande här på bloggen :p

Då kör vi.. 

Hur gammal är du om fem år?

29 panner

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

2 me mamma, 2 me buffy åsså mannen nu ikv =)
Hur lång är du?

160cm...toklång juh!

Vilken är den senaste filmen du sett?

kung fu panda..jack black!

Vem ringde du senast?

farmor faktiskt..ska dit på en kopp kaffe på måndag

Vem ringde dig senast?

Dennis

Hur löd det senaste sms:et och det sista du fick?

det jag fick: Kolla på 4:an /

det jag skickat: tack för tipset =)
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
ringa får det bli, men sms funkar fin fint det med

När såg du senast din mamma?

9 timmar sen..jag bjd in mig själv på lunch..varma mackor...det är grejjer det =) 

Vilken ögonfärg har du?

grön

När vaknade du i dag?

06:50 ringde lucia larmet

Vilken är din favoritjulsång?

o helga natt och december natt med peter jöback...men många är ju bra 

Vilken är din favoritplats?

soffan och vattjom tror jag bestämt =)

Vilken plats föredrar du minst?

hmm,toalettgolvet en bakis dag kanske :p

Var tror du att du befinner dig om tio år?

ingen aning, skulle ju vilja bo i hus men det är ju långt bort, men hus i stan eller matfors

Vad skrämde dig om natten som barn?

pappa och hans sätt att va rolig å skrämmas...så nu är man mörkrädd =)

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

hmm, pensionärsvarning..men det var ena domarn på dansbandskampen..han är ju lite tragisk på nått komiskt sätt..jag satt å skratta fr mig själv haha =)

Hur stor är din säng?

140 cm..funkar fint för min man och mig =)

Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar

Sover du med eller utan kläder på dig?

Utan

Hur många kuddar har du i sängen?

Totalt 5, 2 var och en reserv

Hur många landskap har du bott i?

 medelpad och ångermanland

Vilka städer har du bott i?

Härnösand, Sundsvall

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

barfota!!

Vilken är din favoritglass?

ben and jerrys eller gb big pack is choklad

Vilken är din favoritefterrätt?

nått åt choklad hållet eller glass

Tycker du om kinamat?

det är ju fantastsikt, har precis sagt att vi borde käka kina nån dag...efter jul då man är lite rikare =)

Tycker du om kaffe?

ja! jag snittar en 4 koppar om dan cirka

Vad dricker du till frukost?

vatten

Sover du på någon särskild sida?
min sida, vänster i sängen, med ansiktet utåt haha

ja, hur kul va detta egentligen för er att läsa..skitsamma, jag har slagit ihjäl lite tid och nu återstår det lite mindre tid att se på fotboll med mannen :p

allvarligt, han har en jargong som gör att han blir rolig utan att nästan veta av det själv..på sant =)


leeeediiig 4 dagar

det är helt otroligt skönt att vara ledig, gårdagen bestod av lunch på charm, det var nog i somras jag åt lunch nån annanstans än på förskolan =)
gick på stan en sväng och sen var det 5 års kalas ute i svartvik...kul!!

och min lördag..jag tycker om lördagmornar just för att man är ledig men idag var den ju extra mysig...smög upp själv kvart i 7..värmde på glögg och tog fram en och en annan pepparkaka och kröp upp i soffan..lucia morron ju! =)




nu blir det en dusch och sen är lördagkvällen ägnad åt tv och vila...har jag förresten sagt hur jävla skönt det är att va ledig!?? :p

ha en toppen lördag vänner!

mitt blåbär är bäst!

men ett blåbär med körkort! det är ju helt fantastiskt!!! GRATTIA GRATTIS till världens bästa lander =)





håll i hatten blåbär..för nu åker vi!

hmm

Ibland kan en arbetsdag vara jobbig, jobbigare än andra..på många sätt...då är det bra att man kan ta en titt på sin närmiljö i jobbet och bara känna hur fint det är.....idag var det en riktigt fin vinterdag, oavsett jobbig dag eller inte =)




/Malla

fullast i stan....

i lördags var nog jag och lander...men allvarligt vad hände! tok god middag och mycket vin...där har vi nog svaret..vin vin och hjälp, aveny och taxi resan hem är en enda stor lucka...jobbigt men sant...

ja, och svärmors middan var ju bara att ställa in..kräktes fram till kvällningen och reste mig ur sängen vid 17.30 helt slut..illa illa




ja, slut som artist igår å fullt ös idag..jobb då och sen for jag för att assistera buffy med att göra lastbilen semester fin..han gör ju jul ledigt nu han...grattis till han!



nu är det dax att börja med maten..min man kommer ju hem snart..och jag börjar bli hungrig! =) jag jobbar bara 4 dagar den här veckan..lovley!

kram på e r/Malla

nu är det klippt

då var man nyklippt..alltid lika skönt...och alltiod lika jobbigt! fgasen vad jobbigt det är att se frisörens min då dom ser mitt hår...och jag kan ju inte annat än hålla med...usch vad vi är ovänner jag coh mitt hår!!!
nu ska jag ta tag i att klippa mig regelbundet..mitt nyårs löfte


psst..vet ni, idag är det freedag!! ledig i tvååå dagar...skönt.
på söndag blir det årets sammandrabbning på vapel..the svärmothers på middag, båda två...tänkte göra två flugor på smällen lixom =)

och imorrn middag med lander och våra idol tanter..kan ju inte bli bättre!




jamen då resumerar vi...

veckan nudå...den har varit fylld till toppen och bredden..och här är lite av den

Måndag: behövde ett skönt bad och få värma upp inför veckan..detta gör man bäst på vattjom spa! =) åt lussekatter och drack julmust i jacuzzin...det är vardagslyx det!!!

tisdag: jul apt med jobbet på vivsta gården...där fyllde jag 18..massa minnen, vi sov ju över på scenen i den lokalen...iaf så hade vi julklapps byte på O, jag fick olivolja,..nöjd! och en toppenfin present av min chef, hon är bra hon och vi åt en toppen god italiens buffe´

onsdag: äntligen onsdag, hade jobbat 06.30 -17.30 i två dagar å såg fram emot att träffa grisarna...fika och prata och glo på greys

torsdag: som vanligt jobb och sen har jag bakat jävlar i mig!




nu är det jul här i mitt hus, julen är kommen hopp fararalejj


nu blir det choklad tryffel rullning och uppskärning av kola..tack för mig/malla

dessa timmar som inte räcker...

hej å hå...fortfarande ligger jag långt efter mig själv..eller timmarna gör det..varför vill dom inte samarbeta med mig! =)

hursomhelst är det onsdag idag och efter mina 11 timmar på jobbet är det greys hos hanna!! det blir toppen...

imorrn tror jag att jag kan klämma in ett inlägg med bilder och en vecko resume´...bara att förlita sig på att jag och timmarna samarbetar bättre...

/Malla

RSS 2.0