lekt av sig lite

jaa...det var precis lika kul som alla år då vi var små och hade en 70 kubikare honda fyrhjuling! 

buffy kom förbi med en fyrhjuling från skoter/vattenskoter/ "leksaksaffärn" i matfors....jag tog ett åk..så kul..vi är ju uppväxen på en sån..lite mindre dock..jag var ju 7 då vi fick den...men fan va kul!




min fredag

ja vad har hänt idag egentligen..inte mycket att nämna :

gjort sill efter recept från styv svärmor, inför middan imorrn..LÄNGTAR!

varit på systemet...maa gott


skjutsat runt på andreas och thomas

intagit ikea med buffy, thomas och dennis

kvällen ska tillbringas i vattjom med mamma..lite kvalitetes tid är på tiden! dennis ska jobba på tránviken...



en dag i Hud-Dick

idag for jag buffy och thomas ner till huddik för att kolla läget..road trip som förr..i RUBEN..stackarn var överlastad men det gick ju fin fint!

blev lite handlat på dollarstore och en subway macka..gott!!

sällan vi härjar på..spelade flöjt heela vägen hem!




thomas köpte rosa träningar till ruben..han är nu officiellt en fjortis bil huga =(
även att man ser buffy spela flöjt i baksätet..fullgott ;p

fick besök igår av andreas, även kallas räven..hur kul som helst, det var längesen..och till veckan tar vi en sväng med lastbilen..jag har veklat åka lastbil hela sommarn ju!

ikväll blir det film med min man, wallander-kuriren

hemma

då var vi hemma...kolmården var helt fantastiskt skoj!! vi hade en underbar dag med lååånga promenader och mååånga djur!



hej kiro! vad kostar den där så..1000 spänn!?

idag har jag tvättat
städat
köpt ny telefon
druckit kaffe med pappa
storhandlat

snart mat sen kaffe i svartvik

köpte ett fruktfat i karlstad..fint tycker jag!


position: Norrköping

såja, då va vi framme..lite felkörningar men men..det är krångligt då man kommer in i nya städer....hur som haver...nu sitter vi på vårt vandrarhem..som visade sig va ett helt vanligt bostadsområde...med vanliga lägenheter som "rum"..känns skitlyxigt att vi vandrar omkring på 80 kvadrat och 6 stycken sängar haha =)

men vi törs inte åka ut å härja mer nu i trafik och vägbeskrivningar..så det blir en lugn kväll med tv;n..(finns ett badkarl som jag gissar att min man tar =)) och maten kommer från pizzaonline.se klart och betalt och snart här..livet är bra härligt!! =)

lägenheten


hejdå karlstad

nu är det måndag och vi ska ta vårt pick o pack och dra vidare...vi ska bara ta en städning här och en promenad med anna och hugo..

karlstad får 5 av 5 toasters..kanonkul!

nu drar vi till norrköping! =)


jag har abstinens efter våra katter nu..lilla harry då! =)

uppdaterar..för hannas skull =)

fick sms av hanna min ven som tyckte jag skulle berätta mer om mina dagar i karlstad..okej då! =)


fredan åt vi ju på bue moon bar, mycket bra grillbuffe´ute vid klarälven..en öl slank ner och vi kände lugnet...efter det blev det film med anna och maijk




lördan blev väldigt stillsam, jäste med anna som var gräsänka en natt, lagade mat och såg en 7 timmar lång film!

söndan var tillägnad familjen träff i skattkärr..det var toppen! jag gillar den familjen starkt, å dennis är så lik sin pappa..helt galet, halv nio satt far och 2 söner bänkad vid sporten haha...

vi ska plocka med rickard upp nått i höst..vore så¨kul!

maten var underbar och jag fick i mig 7 öl...man har ju semester...389 recept fick åxå följa med från styv svärmor ;p



far och söner/bröder

jag skriver recept i full fart..skriiiv kraaamp

fredag, en leedig sådan

så fantastsikt att veckan rullar på och vi är ledig..man glömmer bort att det är fredag och faktiskt vardag hehe =)

dagen har tillbringats i solen på stan med Dennis och svåger Rickard..vi har kollat runt, lunchat och tillbringat nån timme i hans trädgård..trevligt värre

nått som är väldigt lustigt är att Dennis bror heter Rickard och är född 860306..hm könns bekant!! det är ungefär samma namn och person nummer som MIN bror haha =)





nu är vi "hemma" och landar lite..om 2 timmar intar vi blue moon bar för en grillbuffe´...jag hoppas aldrig att det tar slut! =)

fullt upp

först och främst vill jag bara säga att vi inte har nån hyrbil från okq8 som det var planerat, hertz fick stå för den istället, hertz is the shit ;p

onsdagen blev lugn, kom ju hit rätt sent så det blev middag med anna maijk, robert elin och mina 2 guldtjejer!! så kul att dom ville stanna 2 dagar till..

så torsdagen har vi spenderat på stan alla vi 6...lunchat, shoppat och ätit glass med kaffe paus..mycket trevligt.

vid 4 drog jag och dennis ut till hans bror, rickard, har aldrig träffat rickars eller pappan så det var super! vilket trevligt gäng =) vi lagade mat, drack vin och surrade fram till 11...på söndag är det grillning hos svärfar, det blir bra det!!

sen har pappa planer på att besöka karlstad på lördag då han far från göteborg med lastbilen..då vankas det resaurang...kul att man åker till karlstad för att träffa sin familj haha

vårat rum är toppen...100 kr natten i annas bostadsrätt förening så att säga...vi är helnöjd helt enkelt!




jag vill varna alla!!!

semestern är inledd..jag och dennis är nu äntligen i karlstad..efter mycket om och men, skriver mer sen...

men jag vill varna alla och tipsa alla om att aldrig hyra bil på okq8

den macken består av sämst personal, idioter och en service som liknar ett ko arsel!!!!

jag önskar att ingen behöver råka ut okq8 (timrå i detta fall) med deras fusk priser på hyrbilar och deras skumma regler....

aldrig aldrig okq8



solo kväll

det var ju inte bara jag, dennis och buffy som hade tänkt åka på ikea idag...dra åt helvete..men men nu är det gjort!

varken min mobil eller kamera hade kommit =( men jag har en snäll svärmor som lånar ut sin kamera till vår semester...så snällt, dessutom bjöd hon på mat..fasen va skönt å slippa laga mat på semestern haha =)

dennis är i svartvik och jag har pysslat på hemma, lyssnat på musik i massor, pratat med pappa, packat och stuvat om lite...nu har vi inrättat en data hörna i våran längsta hörnsoffa..blev bra, inte sladdar överallt..


vårt matrum..så skönt att ha ett sånt!


datahörna och ett badrum med tema oranget! nu längtar jag till ommålningen i vardagsrummet! =)

ha en bra kväll..för det har jag..myser på med lotta på liseberg mohahaha


första riktiga dan på semestern....

och det regnar..som tur är! =)

min allra första semesterdag någonsin...häftig känsla faktiskt..förr fanns det väl ingen över 20 som INTE hade g´haft semester..men nu pluggar ju alla 20 år av sitt liv så då blir det ju så...

hus ser då dagen ut..lugn och ro, vila på stranden? sola och bada, känna lugnet? nej nej nej =)

har ett tvättberg i tvättstugan i detta nu, sen ska jag ut på birsta och hämta min  nya telefon, kolla kameran, ev köpa nån möbel och fixa på inför bilfärden på onsdag...
därför är jag glad att det inte är soligt..jag tycker inte om att springa massa ärenden och kasta bort en solig dag..men jag tycker det är tråkigt för alla andra såklart..



jag har faktiskt inte en fullbokad  kalender inför semestern och det är skönt! det blir den här veckan i karlstad och norrköping sen tar vi dagen som den kommer..lovely!

för övrigt blir jag mer och mer anti daltons!! nu känner jag 2 tjejer som åkt på en smäll där helt oprovocerat..och ena tjejens mobil blev stulen där i veckan...skitställe..bara tok där tycker jag..fel och ge fan i att slåss!

bergafjärden..via gnarp!

lillemor, hanna jag och emma skulle till en toppen strand igår med brygga och det var lander som visste var den låg så vi andra satt tyst och spänd i baksätet...i GNARP inser lander att hon kört för långt...

vi körde in överallt och letade, norrfjärden, armsjön, galtström men ingen vinst...efter över en timme i bilen gav vi upp och for till bergafjärden...vart ju lika bra det =)

på kvällen var det fest i parken vid lillemor som fyllt år..trevligt med lite sol på kvällarna!



söndagen verkar grå och trist..det gillar jag faktiskt idag..då behöver man inte stressa ut och ta till vara på solen..man kan påta på hemma =)

bokat och klart!

söndagen den 6 december är det jag och mirja som lyssnar på lasse winnerbäck! biljättsläpp idag och vi hann med =)

är så glad och det ska bli så bra!!!



6 timmar kvar till semester....

liiden

igår drog jag och lander till liden för att hälsa på berqa och hela liden familjen =) det var kaffe och prat på schemat, så trevligt så...lander ville köra ruben hem, en önskan hon haft länge så hon fick välk det då..gick fint! ruben kan han!

bilresorna var nog ändå bäst...skrattade så mycket!

och idag mina vänner händer det...klockan 5 går jag på semester..min första riktiga betalda semester.. 3 veckor lång!
galet bra..jag ska bara ta det lugnt, hoppas på väder och att våran roadtrip blir bra, men det blir den nog..ska ju till karlstad och kolmården! =)


det nästan pirrar i kroppen nu..solen skiner, jobbet kallar och sen är det  ledigt!

men va i!!??

satt vid frukost bordet med barnen på jobbet och en hade tappat en tand
detta innebär ju då att tandfen kommer och pojken hade fått 2 tior och 1 femma i sitt vattenglas i morse....

-FÖR EN TAND!?
utbröt jag =) haha jag tappade allt mitt pedagogiska förhållningssätt..men barnen sket i mitt utfall och diskuterade vidare...

jag älskar mitt jobb men jag verkligen avskyr att föräldrar och barn helt börjar tappa greppet för pengar och materiella ting..det blir så mycket och så överdrivet och framför allt så fel fel fel

nä...10 kronor ska det va! ett barn behöver inte mer för en tand!


paj,spindlar och...grävmaskiner?!

gårdags kvällen spenderades i bosvedjan hos olsson..det var 2 sorters paj och total förvirring, vi kan inte prata alla på en gång, detta förvirrar och emmorna kan inte sitta med varann då det lätt blir bestulna på både paj och vin...och den där grävmaskinen, olsson borde verkligen ta och ringa hyresvärden! ;p

buffy kom sen förbi vapel vid 10 så det blev sent i säng...jag är minst sagt trött nu...klockan ringde 05.00 och jag trodde inte att det var sant! kanske får ta å sova på min rast sen....



ikväll blir det grillning i landers berså...hoppas det slutar regna!

jag bränner

sitter på jobbet nu och fixar o trixar inför semestern...jag och dennis är överrens om att ljudbok is the shit..så jag håller på å bränner en som jag fick av livscoachen karin idag! snällt!! verkar bra den

igår var jag hos framor och spenderade hela kvällen där..glass och jordgubbar, kaffe och allsång på skansen..det bara vällde in vuxenpoäng igår!
vi var även bjudna på 32 års kalas hos den där kronprinsessan victoria så vi var nöjd och glad =)

passade även på att låna den ljudbok hon fick av mig i födelsedags present..nu jävlar ska här lyssnas!

om en vecka är det avfärd och det kommer bli toppen!




helt jävla galet..ni måste kolla!

å chocken har inte lagt sig...gåshud, ståpäls och sååå imponerad nu...hittade på youtube.

dansgruppewn bounce hylla michael jacksson på plattan i sthlm och t centralen....bästa klippet jag nånsin sett tror jag!

är helt extas nu...kolla ni med!

Här är det

sista veckan inledd

jobbar nu bara 4 dagar till sen är jag ledig i 3 veckor..helt galet!!!

jag kom in på kursen jag sökt till hösten..ska läsa "pedagogiskt lärande via handledning och reflektion" detta gör att jag får ta emot kommande studenter på jobbet..jag känner mig laddad att ta mig an härnösand en gån till =)

jag och dennis tog å köpte 2 soffor på blocket idag, dennis ska hämta dom imorrn...en 2:a och en 3:a för 2000 kr...bra deal med tanke på att 2:an vi tänkt köpa kostar 3200...
vi behöver nog alla 3, alltid folk här ju! men får se om det går eller om det blir kaos i vardagsrummet =)


det är dom här, fothult från ikea...måste machta ihop dom med den svarta ektorpen bara

har vart ute i svartvik nu på eftermiddan/kvällen..ska bara småfixa nu sen inta sängen..dennis är ju kvar därute..imorrn hoppas vi på grillning i landers  berså!

kornsjö...peace on earth

vi anlände till världens regnigaste kornsjö vid 9 i torsdags kväll och det regnade heeela fredan, men det var ju toppen skönt att bara vara inne och jäsa på i stugan å höra regnet smattra

lördan sken upp och det var marknad i byn...med massa bilar..jag var överlycklig och studsade dit! =)
gjorde även massa fynd på marknaden, prutade till oss god korv och annat bra.

lördag kväll bestod av fiske..dennis fick 3 gäddor och nån abborre..å jag fick 12 abborrar!! men dom var så små så dom fick en andra chans i livet =)
på söndag grillade vi abborrarna vid elden på stranden och gjorde tunnbrödsmackor..det var sååå gott!

toppen trevligt sällskap, ljuvlig liten by och stuga och en bra minisemester för mig och dennis

vi hade en egen liten stuga..värsta lyxen ju ;p





åsså fisket



hej då

jag börjar 10.30 idag...mycket bra för nu har jag hunnit med mig på morgonen:
packat det sista
duschat
hängt tvätt
gjort ren kattlådan

när kattlådan var på "tork" fick jag en avhyvling av ester, hon skrek som en stucken gris och bängde på mig, jag förstod ingenting förrän efter en bra stund: aha! hon är skitnödig! mycket riktigt, då jag fyllde i kattsanden hann hon nätt och jämt in i lådan haha, min skitgris!

det är tydligen noll mobilnät där i kornsjö så jag hör väl av mig på söndag..ha det bra alla!!


att göra listan blir längre å längre

ja, det brukar ju va så, är ju mil ifrån olssons att göra lista men den är ju omöjlig att bräcka men lita har jag jag måste fixa nu inför bilfräd till övik å hela köret =)

jag måste framförallt vattna blommorna och byta kattsanden, micke ska ju va kattvakt men att låta han ta hand om blommorna törs jag inte, han må vara utbildad trädgårdsmästare men hanh har väl lagt av sig med åren kan jag gissa ;p

slutar 12 idag, ofantligt skönt, har iofs jobbat sen kl 6 men bra med tidig dag så man hinner med sig.

fick mejl att mitt halsband jag beställt på nätet är på väg..längtar! är sådär gulligt som jag aldrig trodde jag skulle vilja bära men men vem bryr sig =)

min kamera är på lagning =( därför blir det inga bilder men jag håller tummarna att den är lagad till våran andra semester!!


regnet det bara öser ner

hjälp! världens skur såhär på tisdags eftermiddan...jag jobbar opch väljer att stanna inne med mina barn idag ;p

måndan är över och ny vecka...jobbar 4 dagar den här veckan sen sticker jag och dennis till kornsjö, vid ö-vik för att fiska jäsa och umgås med dennis kompisar, ska bli trevligt tror jag, skönt att ta en liten minisemester iaf =)

sakanar mina promenader och träning nu..jag har grisigt ont i mitt vänsterknä..ska operera det som jag gjorde med höger knä för 12 år sen, men kan inte ställa mig i kö förrän 17 augusti och då är väl kön 1 år....illa men men det är bara att bita ihop.

jobbar till 4 idag sen får jag ta kvällen som den kommer..ska dammsuga iaf det är en sak som är säker! =)


dop. jäsning med kusin. städning

lördagen har sett ut såhär:

börjar med dopet på mitt älskade kusinbarn..vi var utomhus i vattjom och det var så fint, hennes moster sjöng precis som till storasyrran och jag grät, precis som för stora systers sång...det är ju helt galet hur mycket jag tycker om dom där 2 ungarna..älskade ungar! kan inte begripa hur det kommer bli om man nångång får egna, då jag är helt överfylld av känslor för dom här 2 , som inte är mina lixom =)

efter dopet blev jag kvar i vattjom till 22, jag jäste på med kusin vitamin anna, vi åt pizza med la familia och sen gled pappa förbi med impalan på en kopp kaffe...mycket bra dag och kväll!!

och då jag kom hem tog jag mig an köket! skurade varenda hylla, drog fram spisen, städa torka, rensa slänga skura...lägenheten är nu i tipp topp men jag känner ändå att den känns skitig..så tråkigt men gamla lägenheter är ju så, dom känns ofräscha, men jag känner mig glad ändå..och matrummet är så fint det kan bli...får ta o bjuda på fika där snart..eller ja, parmiddag rent av ;p



nu blir det datorn en stund innan sängen, dennis jobbar sista kvällen nu på gatufesten, längtar efter en dag tillsammans imorrn och kanske rent av middag ihop ;)

städa tvätta bada

inledde morgonen med att skura toaletten, från topp till tå med klorin, målartvätt (min nya favvo grejj, tips från inger, funkar på ALLT!) och ajax...nu är det rent men känns ändå skitigt, hatar sånt men men

har även tvättat 4 maskiner tvätt idag..känns bra att få lite gjort trots värmen..sen for jag och dennis till mirja och hanna på bredsand stranden..nya favoriten även den..tokskönt att bada var det idag!



gårdagen i daltonstältet var hemsk...så varmt att jag och lander dog redan 21.00 och for till bersån, jäste i värmen sen vidare till min balkong för att äta rostade mackor med jordgubbssylt, melon, nektarin  och kaffe...satt där till 12 och det var så skönt, varmt mitt i natta =)

vid tolv fick vi underhålla buffy som skulle vänta in skjuts om en timme...vi satt vid hamnen och kikade på överklassbåtar sen for vi upp på norra berget och såg när hanna vinglade hem längs storgatan haha =)

jaja, det var gårdagen och dagen....nu har dennis åkt iväg och jobbat i daltonstältet, jag ska iväg till bersån, det vankas kycklingsallad, thatziki, tiger sauce, chips och jäääsning, tjoho!

2 dagar gatufest avklarad

måndan på gatufesten skulle iår bli lugn för mig...och det vart den, klasskompisar i vanlig ordning, vin öl och daltonstältet..skitmycket folk för att va en måndag..måste vart vädret!

var även ner igår en sväng för att kika på patriks combo och ständut blakk...är ju en klassiker som nu börjar bli tröttsam..jag är nog färdig med ständut blakk..så tack för de här åren haha =)

for hem och ställde mig å måla vid 11 igår kväll..är så varmt om dagarna att man får passa på då!

onsdag idag och värmen ger sig inte...är tyvärr inte vid nån strand, ska spendera kvällen i en park med lillen och tuvan, nykter som igår och ska nog inte gå in på stan idag...lär ju va tok fullt me folk!! orkar inte med sånt nykter jag =)


RSS 2.0