tisdag morron...

ja, återigen gryr dagen..hahaha...maria har farit till h-sand och jag skulle så snyggt promenera för att få igång och framförallt få bort fettet men jag var för trött..satte mig och pluggade 7 imorse istället..trist men sant...har ducshat och ska åka på jobbet nu..vara med barn hela dan, lät ju fint men =)
måste på biblioteket innan jag far åxå..ikväll ska vi inta ica Maxi jag och Mirja, kan bli livsfarligt! =)

satan, nu är plattången överhettad!!! måste ta tag i mitt liv...nu är det färdig fikat!

ha d bra!/Malla

svarta listor och grillning!

oj oj vilken dag....somnade runt fem imorse efter diverse fyllekörning och hemskjutsning av istapp 1 och istapp 2 =)
lander sov här, skönt att inte vakna ensam tyckte vi både, sen bar det iväg till gonzalos, jag, buffy, thomas, hanna, lander, mirja och micke..
från 13.30 har det pågått jäsning på dalgatan,  jag hanna, buffy och lander har gått igenom listor, svarta sådana..åguud vilken information jag bär på nu...vore kanske underhållande att lägga ut listorna här men nej..det kan leda till att äktenskap bryts och andra jobbiga kompikationer..

Nu har vi planer på att grilla!!! som en rolig grejj lixom =) vi får se om det blir av!

Ha d bra!! /Malla

nu är det illa för Nylund

jag går runt och är så mycket nu så jag vet knappt vart jag ska börja...jag får ofta så här att jag är glad, arg och irreterad på samma gång, ska jag va ärlig så är det skitjobbigt! hela veckan har jag varit på gränsen till psykisk nerbrytning, jag har varit tokarg och irreterad på stora och små saker...( I mitt tidigare liv hade jag nog haft mens vid den här tidpunkten tror ja :p)
jag måste införskaffa boxningshandskar + säck till min lilla etta så jag kan göra mig av med allt mitt arga och lessa just nu...
jag vill ha tebax min telefon! jag vill vara klar med skolhelvetet!! jag vill ha en tvåa, den på rosenborg! jag vill ha en katt, så jag får nån att sova med iaf!
jag spyr galla på mig själv för jag blir så trött av att skriva det här =)

nu är det lite skola kvar, sen blir det jobb....bara ingen kund retar upp mig på jobbet...ska nog skriva en varningstext vid dörren..för övrigt ska det bli kul att jobba, om allt går vägen, jag hoppas på roligt folk! just ja, är ju lön idag...

wham! /Malla

jag gör det igen..fy mig!

nu har jag tackat ja till ännu mer jobb...4 veckors heltid på snurrans förskola..jag är toppenglad men känner en viss liten press..både över csn och att dom tar mina lånepengar och över mitt examensarbete som ska skrivas under denna tid..(å jag som sa till dig Maria att jag skulle tacka nej till jobb nu och fokusera på studierna..å vad dålig jag är =))

Men jag är positiv, detta kommer gå så bra så...
Nu är jag i skolan, slutar 3 sen blir det hem å plugga...har ringt och bokat tid med eleganten idag, jag ska ju vara med om något slags "göra om mig" jippo nästa lördag, klänning ska fixas och provas...voj voj...kan ju bli kul men stå där som ett fån..hjälp!

ihelgen blir det kalas för Oscar som fyller 3 år och min favorit tjej Saga fyller 1 år på lördag..stora tjejen nu ju!

Tack o adjö, leva å dö! /Malla

vin, ost kex godis, skitsnack å skratt

jadu, varför i helvete äter man som om man ALDRIG skulle få se en matbit igen..det händer alltför ofte men det är ju gott..eller ja, det VAR gott, allt tog slut igår =)
trevligt värre iaf men vid 10 sa kissblåsorna ifrån på oss flesta och då det inte fanns tillgång till toalett papper var det bara att knata hem :p
Kvällen kommenterar utfördes av min idol Emma Olsson: "Missförstånd! jag var ju där!" & "Men hur kan man göra så mot sig själv" hahaha



Nu är jag i skolan, har jobbat med examensarbetet, eller ja, forskningsplanen, förvirrat men ja..har fått csn pengar ídag så nu är jag lite rik..ska skita i sista föreläsningen och fara på birsta mohaha, gud vad jag skolkar, men det är ju såå tråkiga föreläsningar...senare blir det lägenhetsvisning med mirja.
Om det nu sitter en fastighetsägare och vill hyra ut en tvåa på rosenborgsgatan23 till mig så är det bara att ringa, det ska han ha klart för sig! =)

Ha d bra! /Malla

tillbaka till nyår en sväng..

nu är de jul igen, nu är de jul igen..å julen vara än till påska..nej nej..lugn i bussen..jag må älska julen men nu får det va bra sisådär 11 månader...men ändå tänkte jag lägga ut bilderna från nyår..bättre sent än aldrig.
nyckelorden för festen vill jag definiera genom följande begrepp: alkohol, tunadal, luft/bengitarr, emma lander, tokroligt!






kvällen slutade med styrdans för min del..och nån annan dans för nån annan =)

gud va roliga bilder, det suger till i levern nu...vin ikväll iofs hos olsson..tur de!!

Ha d bra!!/Malla


jäsning igår..skola idag..

igår var det nog 100 procent jäsning..jag insåg att jag åt alla mina mål med Mirja, hon bjöd på fullgod frukost, sen blev det varmkorv med bröd innan vi handlade på maxi, middagen intogs av 5 hungriga hulliganer på dalgatan och bestod av korvstroganoff och pasta..den här gången räckte maten även till thomas! =)

Nu är jag i H-sand och min allra sista termin är igång..känns riktigt jävla skitbra att jag snart är färdig men man ska ju inte ropa hej innan man ramlar i ån eller hur det där ordspråket lyder, det är ganska jättemycket som ska göras...
Nu är det bara en 4 timmars föreläsning kvar innan jag slutar 17.00 och jag är redan trött...ska köpa kaffe nu och så får jag se om jag blir kvar under hela eller om jag smiter i första fika pausen..hehe..

Hulliganer:
Krull och Buffy
jag
Mirja
Thomas (å krull igen =))
måste ta å lägga ut bilderna från nyår åxå..dom är ju helfestliga!
Ha d bra!!/Malla

mycket nu...

är arg och trött...dålig kombination med tanke på att man ska jobba snart...har jobbat en gång redan, sen var jag och kollade upp min telefon som vart på lagning i 5 veckor!!!! men nej, inte klar än..blir arg bara jag tänker på det så jag skriver inge mer om de.....
har även blivit grymt skolless..en termin kvar..måste gå..men har ju jobbat ganska mycket nu och helt lagt ner alla tankar på skola tills dom tankarna kom i kapp mig idag och jag insåg att skolan börjar på måndag och jag måste skriva en fem sidor lång forskningsplan ang. mitt examensarbete...skit åxå =)

såg även OC nu och det rann helt bara plötsligt nån saltig vätska ur mina ögon...nu har det ju brunnit helt..hoppas det var trötthetens fel..annars är jag både trött arg och tragisk just nu..inte bra...

nu blir det kyckling, jobb och studiebesök på espan, i just den ordningen.

ha d bra!!/Malla

räddad av 2 08:or =)

då var dagen snart till ända...och den har sett ut såhär:

Jobbat 07.30-16.00

lägenhetsvisning 16.30 och 18.00
  jag vill verkligen ha min lilla tvåa där på rosenborgsgatan..jag håller alla tummar jag har för att jag får den!!

mat på espan och jäsning 18.30-20.30

snurrat me ruben, lander och buffy! =) 21.00-22.30
vi for upp på norra och lät ruben sladda av sig lite..hehe, skitkul juh! sen har vi lärt oss hela södermalms gator och vi kikade in på espan o hälsade på mirja och micke...när vi sitter där kliver det in 2 stockholmare, helt vilsna förstås men det var så kul för jag och lander fick återigen känna en känsla som jag trodde var förbi men nej, vi har det i oss...hade vi suttit med en öl i handen just där o då så vette fan vart vi hade varit just nu...fel då, skulle ha tagit en öl! :p
nä, nu längtar jag till sommarn, lander och vi andra måste ta tag i våra nöjesliv..prio ett!!

nu är det seinfeld och sen sängen...sov gott! /Malla

50 år i sverige

för 50 år sen, imorgon, begav sig min mormor, med sex barn och ett i magen (mamma =)) och packning med tåg från Finland till Sverige. I sverige väntande min morfar som flyttat lite innan och fått jobb på Gränges. De bosatte sig i ett alldeles för litet hus på kuben och på den vägen är det....
Jag har alltid varit fascinerad av min släkt och jag tycker om att lyssna på deras minnen och berättelser från finland och kuben...vi är ju ofta i Finland eftersom jag har alla mina tremänningar kvar där (ca 50 st) och vi har byggt en stuga på mormor och morfars gamla husgrund.
Släkten har ju bara växt sen den där janurai dagen 1958 och jag tycker om min stora släkt, känns så bra med en stor familj...

Här kommer delar av hela tjocka släkten! =)



kusin och kusinbarn
3 av mina 8 kusinbarn

4 generationer. Morfar med dotter eivor (moster) och dotterson robert (kusin) och barnbarns barn Saga (kusinbarn)
image103bror och kusin barn =)


vinöppnare utlånad

igår när jag klev ut ur ducshen plingande det på min dörr...iklädd endast handduk och en frilla likt en dyblöt katt öppnade jag dörren. Det var min nyinflyttande granne som ville låna en vinöppnare till sin inflyttningsfest...åguud! stackars denna trevliga unge man att behöva se sina nya grannar på det vis han fick voj voj =)

idag har jag jäst med thomas och buffy, fika på big boy sen såg/sov jag och thomas sällskapsresan..fullgott.

Har precis kommit hem nu, och vid min dörr låg en vinöppnare =) Nu blir det lite plugg innan jag börjar jobba på espan 9.


dagens bilder tillägnas som synes Pär Thomas! =)

Ha d bra!!/Malla

som en jävla vante...

ja det är lite så nu...en vante och jag har samma lika värde och livsuppgift känns det som =) har avrit hos Olsson o druckit vin nu och jag har haft så jävla kul..buffy med sin spark..fy fan va kul!! =) ville  aldrig fara därifrån...men ändå blir det bara fel....felbehandlad och faktiskt en aning irreterad, följde inte med ut pga konstigt folk och lite pengar..det som väntar nu är en o tjugis säng på dalgatan 12....

ha d bra!! /Malla

pervers ;p

jag har fått en ny favorit bok av buffy i julklapp: "Pervers - om sex utöver det vanliga." den är kanonbra, jag läste ut han på två dar så nu vet jag både det ena och det tredje om diverse dans alternativa tankar haha
Har även tack vare boken insett att jag lider av et syndrom kallat partialism - det sexuella intresset är fixerat vid en särskild kroppsdel. I mitt fall skäggstubb =) men boken påstår att jag är fullständigt normal så jag litar på dom!

Har varit och tränat vattenspinning nu på tal om filmjölk och det var fullgott..nu blir det väl sovning, ensam och jävlig..men men, finns nog sämre alternativ än det åxå =) och imorrn ska jag dricka lite vin me olsson, kan bli trevligt ju...

har jobbat på snurran hela veckan..wii, trött men kul, pluggar som en tok åxå inför tentan på tisdag..är nervösch!!

Ha d bra! /Malla

stockholm

då var det dax att sammanfatta resan till den svenska huvudstaden...jag, moster och 2 av mina kusinbarn begav oss i onsdags dit för att bo på hotell och se disney on ice i globen på torsdagen..
det var riktigt roligt...disney on ice var helt fantastiskt..har velat gå på det i flera år...och vi hade riktigt kul alla fyra när vi härjade på hotellet och smaskade i oss god mat dygnet runt! =)

på fredan bar det iväg till skansen där vi såg vargar och diverse men det intressanta fanns ju i akvariet..apor, krokodiler och skorpioner...jag kan nu även skryta med att jag har klappat en chilensk fågelspindel...men det krävdes ca 10 minuters terapi av spindel tjejen men jag gjorde det! *nöjd*



gamla spindel skinn..äckel päckel!!
jag klappar spindel...dålig bild men ändock ett bevis =)


ha d bra! /Malla


Hur smakar en puss?

Överstående fråga ställde mitt 7 åriga kusin barn då hon läst samma mening i en bok. Hon ställde den till mig och mitt svar blev att jag inte riktigt kunde förklara det.
vad tror du? frågade jag henne.

Jag tror det smakar lite blygt och lite glass.....

Du anar inte hur rätt du har blev mitt svar =) hur fint som helst ju..jag smälte =)

Bloggen har haft jullov...

men nu jävlar är det jullovet över..nu blir det nya tag här...

julen var överlägsen och igår var det ju nyår....riktigt kul! fest hos Buffy med mat, trots att 2 stackare gick miste om varmrätten =), sen blev det alkohol och raketer. Lander stod för den mesta av underhållningenoch det älskar vi henne för! ;p

så lat som jag varit idag har jag inte varit på hela året..hahaha,  det blev mat från bite line och sent på efetrmiddan tog jag mig an disken..nu är jag på dalgatan, buffy ringde nyss och ville se film, han led av ensam bakisångest så det blir ju bra!

imorrn bär det av till stockholm med moster och 2 av mina kusinbarn, blir hotell och hotellfrukost och globen på torsdag för att se Disney on ice! ska bli riktigt kul för en barnunge som mig! =)

God fortsättning på er!

min stora lillebror ju =)

RSS 2.0