grått nytt hår!

tervetoula!

nyårsafton idag och vi befinner oss i helsingfors, jag buffy thomas och sandra hade en bra kväll igår med världens godaste lax och massa drinkar!

vi ska snart iväg och bada och bubbla lite fr att ladda batterierna inför nya årtiondet, vi får ju fira tolvslaget 2 gånger iår, först den finska tiden som svensk tid blir klockan 23.00 sen vårat, kommer bli toppen! måste ner i tax freen å fixa lite bubbel =)

 



jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar silja båtarna =)


jag och...

0-3551a266147ff9b4229ee2d27b14716c.png

Kolla varifrån!

jag och thomas är o lossar salt i alby, det är 22 minus o jag minst sagt fryser! Det är salt i bagrunden, ganska häftigt, nu har alby 36ton mer salt tack vare oss :)


häftigt med dofter

igår fyndade jag en parfym på julrean, jag hade denna parfym för cirka 2 år sedan och kunde inte motstå priset!

imorse då jag tog på mig den slungades jag tillbaka 2 år, rätt vad det var så var jag i min lilla 20 kvadratare på dalgatan och espan var mitt andra hem,

och allt var lite spännande då jag i smyg börjat dejta dennis, hemliga bilfärder och dåliga ursäkter haha =)

Det är så häftigt vad dofter gör att man minns och man blir så nostalgisk eller bara påmind, parfymen fick mig att minnas massor..så kul! jag får ta och skapa nya påminelser den här omgången med parfymen, det ser jag fram emot =)

jag har faktiskt minnen till alla mina parfymer, olika adresser, fester och minnen, jag tycker det är lite skönt, man har hela livet i en parfym liksom





nu är det måndag och helgen har varit lugn, lördagen bestod av middag och umgänge hos olsson och söndagen av besök av farmor och fika hos grannarna

på onsdag drar jag buffy thomas och sandra på kryssning, det ska bli så satans kul!!


julen

julen för mig är

god mat



stämning

trevligt sällskap


spel och skratt


återhämtning/vila


jag har aldrig uppelevt en jobbig eller tråkig jul och det är jag riktigt tacksam för då många upplever julen som jobbig/svår

idag fortsätter vi med julen hos kusin vitamin, vi spelar spell, umgås och dricker vin, ska bli riktigt trevligt!


årets jullunch...

0-5b884807ded4f2a62310b8b5acf99dbf.png

Kolla varifrån!

årets jullunch intas som vanlig hos pappa, men iår i nya garaget! Golvvärme o massa mat, o det absolut bästa, en amerikanare som bordsgranne :) julmusik skrålar ur impalan och jag har riktigt trevligt! God jul!


ny frilla

alla frisörer verka tycka att jag passar med kort på ena sidan, även denna och jag gav med mig, är ju nöjd trots allt med det, blev helt okej! =)



 

åsså lite klassiska julbilder, samma saker varje år...folk kan inte köra bil så fort det blir jul, snö eller minsta stress..å jag blir så trött! =)



så kör som folk gott folk! =)

imorgon är det julafton, och jag fullständigt älskar den här tiden, ikväll tillbringas kvällen, precis som vanligt alla kvällar före julafton, i vattjom med uppesittarkväll, julmust, skink och lax mackor. Trevlig kväll alla!


lastbil + lassestefanz = sant =)

05.00 ringde klockan och 05.30 var vi på g jag och thomas...snölandskap, lasse stefanz och lussekatter, kunde inte bli bättre...har varit en kul dag, jag är glad att jag har nån att åka med då och då så jag håller abstinensen under kontroll...




efter lastbilsåk for jag till mirja och här sitter jag nu...vi har spelat nintendp wii...njae, inget för mig, jag gav upp...blir för stressad och arg! =)

vi ska äta middag och gå på basket ikväll..mycket bra!

när jag parkerade bredvid mirja idag blev jag återigen påmind om hur jävla bra en carport är! mohahaha ;p



Lasse stefanz - Bara du


måndag

jag antar att detta är första semesterdagen, helgen räknas inte..och den har varit helt utmärkt.iofs skulle jag och lander till liden idag och hälsa på berqa men vi ställde in pga all snö...dom har skottat med traktor utanför mig 2 gånger idag..och det syns inte..helt galet!


men då har jag kunnat ägna hela dagen åt att läsa...nått jag knappt annars gör, det var skönt. nu ska jag laga nån mat sen ska jag inta lite kaffe för att fira elin som fyller år. Grattis!

imorgon ska jag hänga med thomas och åka lite lastbil, ska bli trevligt! lite lussekatter och lasse stefanz, som grädde på moset ska jag och mirja på basket..det kan bli en riktigt bra tisdag det!


Alldeles ny...

1f74936e0ce597cbd78b73f1ce2fda83.png

Kolla varifrån!

Alldeles ny uttagen ur ugnen, skinkmacka, korv i tunnbröd o julmust med thomas o sandra, riktigt riktigt gott!


fjärde advent

sista söndagen före jul...jag har julstämning i massor, som alla år, jag har spenderat min morgon med att läsa och mysa på...nu har jag spenderat 3 timmar hos familjen svensson/larsson där jag provsmakat julens kakor, planerat julen och umgåtts till tonerna av peter jöback..detta gillar jag!!

kvällen ska spenderas med humor, buffy har köpt nöjesmasakern på dvd, ett måste! =)

ha en super skön fjärde advent alla!


Kan jag...

31aabac66475f4c813fe6e2461efdcff.png

Kolla varifrån!

Kan jag starta min julsemester på bättre sätt? Jag är i spa't nu, grönsaker, dip o öl. Jag thomas,sandra och buffy ska ner i badtunnan nu. Det är 18 minus ute, 37 plus i vattnet o ölen står uppradad i snön..ne, det kan inte bli bättre ikväll! :)


jag tycker...

0-3192da4a1556b82bdfa1381eaac041c6.png

Kolla varifrån!

jag tycker att det både syns, hörs o känns när det är kallt..temperaturen står på 18 minus o vi håller oss inne idag. Men en liten del av mig tycker att det är fint.,trots att jag hatar vintern :)


lilla julafton

det vart en trevlig kväll igår...vi allihopa fick jättefina skålar med en tvål i från lillemor som varit i thailand..supersnällt!!

vi fikade och kollade lite bönder

precis som lillemor är jag sugen på att börja fylla min nya fina kalender med saker att uträtta..ska sanningen fram är ju januari redan ganska ifyllt haha =)

2009 års kalender och den nya 2010

 

idag efter jobbet ska jag upp till Maria och Hjalmar..han har nu hunnit bli en månad och det ska bli så kul att träffa dom bådfa..självklart ska han få sin julklapp idag! =)


glad över det lilla

tänk vad en nytvättad bil kan göra mig glad..jag älskar när ruben är alldeles nytvättad..dessutom står han ju i carport numera så det nytvättade räcker längre lixom =)

ikväll blir det middag hos farmor och sedan åker jag till damerna för lilla julafton, glögg pepparkakor och julklappsbyte, det blir ju bra det!

nu väntar jag in lunchen, efter en hel dag i skogen med barnen bjuds det på broccolisoppa med nybakat bröd..tänk vad lite som krävs för att må bra..idag är det så iallafall..mat gör mig ALLTID glad mohahaha =)


Utsikt över...

0-6529d0f5fcd1d091080f6ed3394b510a.png

Kolla varifrån!

Utsikt över sundsvall, jag for direkt från jobbet till tonhallen, jobbar just nu på mimer skolans julavslutning, 200 lussekatter o peppisar är framdukat o klart!


måndag..jobbigt och tröttsamt

jag ville inte vakna idag...söndagen var låång och seeg men trevlig! bakis emma och jag låg skavfötters i soffan hela dan och filosoferade om livet..vid 4 kom dennis och buffy med tacos..mycket bra, vi såg 2 filmer och måndagens bekymmer kändes långt borta...därför är man trött nu! =)

lördagen då? jotack, vi lagade mat och korkade upp kl 4 jag och lander, sen kom resten och kvällen var kul! julklappsbyte som spårade ur, 2 stolar gick sönder och strakvinsglögg till alla =)


vi har...

0-245d60f51f5adfc9aa3a521b0aa7f735.png

Kolla varifrån!

vi har just avverkat årets lucia med barnen på jobbet, julsånger, lussekatter o massa julstämning! Självklart följer även jag dress coden o är lucia inspirerad :)


Jag har...

0-5c1c77893936f8485c1e126379514c30.png

Kolla varifrån!

Jag har en tårta på huvudet jag...på besök hos mina kusinbarn kan allt hända och det är bara att acceptera rollen som tårta!


sitter hos...

0-531642a4445f7a27f2e13035e914cf24.png

Kolla varifrån!

sitter hos olsson i bosvedjan nu med lander o lindbom. Vi är mätt o nu spelar emma gitarr..vi andra gör tappra sångförsök. Vi väntar på fruarna :)


jag lever

å herregud jag lever..men ett tag var det knappt..jag såg ljuset i tunneln och ett tag ville jag dö...njae nu överdramatiserar jag en helt vanlig svensk magsjuka...men dom är inte rolig...

tack vare den missade jag lars winnerbäck...så jävla hopplöst att bli sjuk just den dagen men men

nu är jag på jobbet...jobbar bara 9 dagar till sedan är jag ledig i 20 hela dagar..helt otroligt skönt!!

ikväll blir det sushi med tjejerna..ska bli trevligt


det är jul hos mig

 

 

jag fullkomligt älskar den här tiden...bara under den här veckan har jag förbrukat en förpackning ikea glimma värmeljus..underbart =)

Middagen igår blev en succe´tre rätters inspirerad av julens ingredienser och mycket vin och strakvins glögg...oj oj vad trevligt vi hade..

Dem bästa...kärlek!


bra dagar!

nu är vi inne i december och jag gillar detta...det står en gran på min balkong och hela lägenheten är jul!!

tisdagen bjöd på personal träff med julgröt skinkmacka och julklapps byte...mycket trevligt!

onsdagen bjuder inte på alltför mycket..en kväll med mig själv som det ser ut

torsdagen bjuder på middag hos mig med mina kollegor..det ska bli riktigt trevligt...glögg, vin och tre rätters!

bra dagar alltså.....


RSS 2.0