valborg idag

Igår var jag publik då buffy och thomas tvättade lite lastbil inför lördagens utställning..sandra tvättade audin och jag var som sagt publik =)





idag är det tidig dag för mig och valborg. jag har dock inga särskilda planer, lander jobbar, buffy ska putsa lastbil och jag har dålig koll på vad de andra tissarna har för sig..så det får bli en barndoms valborg, mat och majbrasan i vattjom :)
ska ändå vara nykter då jag och pappa och co ska till ljungaverk med impalan, dax för premiärtur och bilmarknad!


trevlig helg!


god mat

igår gjorde jag fin fin mat..egengjorda hamburgare, sallad, rödlök, tomat och egengjord thatziki på friscobröd...blev ju fullgott!!



mina små vänner ser jag knappt numera, dom är så glad över solen och värmen så dom vill aldrig in..men när dom väl är inne blir det såå fint på golven..skitgrisar! ;)




lander ska få sig ett besök

jag ville till lander redan igår, men nej ingen tid finns...men idag ska damen få bjuda på mat och prat =)


hade möte igår, gick bra och efter det tog jag en snabbrunda runt broarna, jag försökte gå bort från mig själv..misslyckades =)


idag har lönen kommit! mycket har redan försvunnit i räkningar och lite till ska handlas upp på coop idag, slutar 2 och då blir det storhandling...kyl och frys står ju alldeles ny och fin men TOM!


att tillverka grill





1. leta rätt på ett gammalt oljefat
2. kapa till önskad storlek
3. Fyll med kol och hitta ett jävligt stort galler =)

igår fortsatte grabbarna avancera på denna fin fina grill..då fixade dom till ett fullgott grillställ, svetsade lite och kapade till grillen lite till.

bra jobbat! =)


fest i runsvik

I går fyllde pär thomas 25 och detta firades med smörgåstårta på dagen och spontanfest på kvällen!

min dunk JP kom till bra användning och det blev ju en kul kväll! =)




vaknade smått förvirrad hos MAMMA imorse, kom på att jag bad om skjuts dit för att dom skulle fixa mina kranar hemma idag, mycket klokt tänkt av mig att sova där då jag har varit otroligt dålig idag =/

nu sitter jag hos thomas och sandra igen...blev grillning igen och nu vankas det smultronglass! fullgott


min fina bro

igår for jag ut till emma på blomsterlandet för att pynta till min bro..köpte olika blommor och krims krams och begav mig hem för att plantera´...det var både kul och smutsigt, jord överallt men resultatet blev ju hyffsat! =)





passade även på att göra en liten plantering till kollegan som bjöd på middag igår..hade rikitgt trevligt och rödvinet fungerade fin fint! =)



kvällen kommer att innehålla tacos hos thomas och sandra, en mycket bra ideé av dom! =)

trevlig helg!


Buffy pimlar

http://www.youtube.com/watch?v=3HN2qBGE4Aw


Om det har gått som jag vill nu så finns buffys klassiska pimpling på youtube, ja hanna är med och guidar åxå =)


det är så klockrent att han kör i takt till musiken..mycket bra! =)


middag på menyn

efter avslutat jobb idag, har tidig dag, slutar 2 och det är såå skönt att kunna hinna med sig...eh ja hursomhelst! efter jobbet drar jag till birsta och min vän emma för att införskaffa lite vårblommor till min bro och balkong...penseér får det bli nu när det fortfarande är lite kallt.




och ikväll är det dax för kollega nr.2 att bjuda på middag, det ska bli gott att äta och dricka och prata massa strunt! =)
Sen att jag börjar 09.30 imorrn gör inte saken sämre!


vuxen

Isöndags när jag var jag hos pappa´blev det bla prat om ekonomi..och i födelsedagspresent fick jag en kassa bok av mamma som en antydan på ett dåligt ekonomiska sinne??!! ;)

men igår efter jobbet traskade jag iväg på banken...så nu jävlar dras det 300 kr till ett nytt sparkonto, samt 100 kronor till en pensionsfond....tillochmed hon på banken antydde på antalet vuxenpoäng detta ger! =)




visst är det konstigt hur man kan kliva in på sitt jobb, eller bara börja sin dag och känna en känsla och sedan få en käftsmäll av den såkallade verkligheten. Jag har jobbat 2 år som förskollärare och jag samlar på mig mängder av erfarenheter som gör att jag ska kunna tackla allt...och den här morgonen sattes delar av utbildning till sin verkliga spets...hantera, samla bearbeta...och det är ju så alla vi måste tackla alla dagar på nått vis, några dagar går bättre än andra.


Ut å rasta tyykee ;)

ja i lördags var vi på hemligt uppdrag, jag och lander hade blivit lovad en tur i mats van, vid namn tyykee...syftet var att dricka en öl eller två i en bil och bara ha det bra, då vi for var det jag lander buffy och ida. mats körde.

Det blev en rolig kväll med bilträff i birsta och tillfälliga van besökare hela tiden, måånga bilar att titta på och jag är nöjd! åker mer än gärna en tur med tyykee igen! :)






söndan blev en jäsardag...lunch på dragonhouse med thomas buffy och lander, riktigt gott! sen for vi runt bara, mot eftermiddan for jag och lander ut till pappa för att byta däck på ruben och tvätta han! vi blev bjuden på både middag och kaffe så vi satt där framåt 8 igår kväll...rikitgt bra dag! =)


vuxenpoäng på förmiddan

jag och buffy intog birsta idag för att införskaffa kyl och frys till mig! Jag var inne på en i rostfritt och med vatten och is, det var bra pris på dom idag men för det första va just dom slutsåld och det lät ju lite krångligt att dra vattenledningen till kran å hela helvete,.....blev vita hela och rena..blev ju fint det med!



 

men som vanligt så går det på tok för oss! då vi skulle lasta in kyl och frys (dom gamla) i förrådet så havereade alltihop! kylen välte med innehåll...gud förbannat! men vi redde ut det hela fint =)

haveri!

 

nu har jag korkat upp..en cube, lander och jag är hos buffy, vi ser småstadsliv och har det fin fint!


nolby

Fredag, en bra sådan! solbrillor, sol och plusgrader


Dagen består av dammsugning av bil och tacos i vattjom, en fin tradition tycker jag =)


efter det drar jag ut till Nolby, lina ska få sig ett besök, ska bli trevligt att ses, hon är ju lika upptagen som mig den där kvinnan!



imorgon ska jag sänka min ålder med 50 %...ska bli kul och spännande att vara 13 igen! ;)


soooshiii

sushi är ju så gott...och ganska enkelt att göra själv, nått vi gristissar kommit på och brukar göra lite titt som tätt...det blir lite tetris innan det är färdigt, dinn diin diin diin diin din diin dindindidndidnin =)








en bild från i lördags slänger jag in..jag och lander var tjusiga tjejer som fick äran att dricka ur kristallglas..och vi hade inte sönder dom heller! =)


idag fyller mina älskade kattvänner 2 år! Harry och Ester blir gamla, detta firas med silltårta! ;)


tack för allt!

Min dag blev riktigt trevlig!

Fika folket var många och verkade uppskatta tårta och kakor, det var gott! =)

Jag fick fina presenter, en tant blomma ;) och pengar till tatueringen, dvs presentkort hos Grim! mycket bra,
bara 1 månad kvar nu och jag längtar efter ljudet av en nål och lite hud´=)

tack för all uppvakning via sms och besök!



Idag blir det sushi hos hanna verkar det som, gott! jag ska ta med mig en tårta dit som jag behöver hjälp att äta upp


min dag!

jag fyller ju faktiskt år idag, grattis till mig =)

26 pannor blir jag, jag har ingen direkt ångest, vore dumt att klaga men jag kan under inga omständigheter ikläda mig rollen som en vuxen 26 åring.
Min bild av en 26 åring då jag var 18-20 år är en helt annan än den jag hann bli...men jag är ju nöjd och glad i allmänhet!
man ska inte klaga


Ikväll blir det till att skölja ner min lilla lilla ålders nojja med socker!

Ha det bra vänner..26...njae kan inte hantera det känner jag haha =)


Jag och...

0-5f69cb37b8e25afeefe58a78c0be6cc9.png

Kolla varifrån!

Jag och lander är på fest hos jessica! 3 apor och annat folk, trevligt värre! :)


Jaha då...

0ca4df3bdf168572517408140b5e2402.png

Kolla varifrån!

Jaha då ska vi se, dax att baka, en öl o lite bra musik såhär på fredagkvällen borde göra susen, kommer bli fullgoda kakor d här! :)


eh jaha?!

som vanligt är jag tidig på jobbet alla mina tidiga dagar...så nu skulle jag vara super duktig och faktiskt deklarera så här i ottan...men nej! det fick jag inte...man får bara deklarera via internet från 07.00-03.00!

dom tycker alltså att det är helt ok att sitta vaken halva natten å göra bilavdrag men vi morgonpigga ska tame fan veta hut?! haha




det blir till att vänta 20 minuter, sen så är det klart! jag blev inte skyldig nått iaf, detta gillar jag =)

idag blir det en tur till stan, bolaget och lite småkoll..mamma ville med så det kanske blir en kaffe åxå rent av.

Trevlig helg på er!


snabb vecka

veckan har gått fort...

Igår blev det promenad med lander runt skönsmon

Lastbilsåkandet gick fullgott

torsdag idag och jag ska ta mig an lite bakande efter jobbet...jag blir ju skitgammal på tisdag och ska skölja ner detta med socker! =) jag ska passa på att träna ikväll också


imorrn blir det tidig dag, detta ska firas med en tripp till systemet, det vankas fest på lördag hos min vän jessica...rikitgt trevligt tycker jag!

jag har även 2 trevliga paket att invänta från posten så jag litar på att tuvan gör sitt jobb så att jag får grejjerna, detta rör en kommande tema fest...det ska bli super! planerna har börjat smidas och jag längtar =)



social helg!

helgen har handlat om umgänge och detta gillar jag!'

Torsdag: utgång med tissarna

Fredag: middag med en del av släkten hos kusin med familj,
filmkväll hos mig på kvällen

Lördag: mat och kulglass med Thomas Sandra och Buffy på alnö,
middag hos kusin med familj igen och en spa kväll med Anna och Elin! mycket bra!

Söndag: hotellfrukost med Thomas, Sandra och Buffy, årets första grillning och bandvagns haveri.

Måndag: Besök av Berqa, Fredrik och Lander hos mig. Middag hos mamma med Buffy och Lander.


en väldigt bra helg må jag säga, påsken får 5 av 5 toasters.





idag blir det en tur med Thomas i lastbilen, det är dax igen =)


Årets första...

4761c550fb83eddf62a9a89e35123ede.png

Kolla varifrån!

Årets första grillning pågar just nu hos thomas o sandra. Fullgott! :)


påskafton

men varför blir man så dålig...torsdagen blev blöt och fredagen blev jobbig! jag sov hos mirja och patrik, men dom fick så gott lämna en nyckel till mig då dom for till bräcke, jag kan ju inte sgtå upp vissa bakisdagar =(

fredan blev såklart lugn, mat hos grannarna, gott och trevligt! sen film med massa gott! =)

idag lördag har jag besökt alnö för lite mat och glass med thomas,sandra och buffy.

Nu sitter jag hos grannarna, har fört över lite bilder och bara jäst, en bra lördag hitills!





fotograf: Elin, hon kan hon :)


April april!

Även att det tog mig 2 omgångar av st innan jag listade ut skämtate, jag skyller på att jag varit vaken sen 5! =)


Idag fyller min lilla Vattjoms katt Ida 15 år! helt sjukt vad länge vi haft henne


skärtorsdag idag vilket innebär påskpromenad med våra påskgubbar och kärringar på jobbet, efter det blir det äggmålning och långbord med lunch, och jag slutar tidigt! så skönt..och 4 dagar ledigt, helt galet!


ska möta upp lander sen, birsta, mat, mirja och vin! vi ska till Dallan och luyssna på stefan, hmm jag gillar ju inte dallan men men, man kan ju ändra síg..har bara varit på dallan berusad 1 enda gång!...och det är 6 år sen...guud vad jag påminns om hur gammal man börjar bli haha



jag hoppas på en trevlig kväll!


RSS 2.0