En dag...

2ef76d0c84a89bfe94adf3f41bc39a79.png

Kolla varifrån!

En dag med pressbyrån kaffe, lättläst bok, musik o allmänna filosofiska tankar. Jag gillar att åka tåg, är i hallsberg nu o väntas vara i sundsvall om 6 timmar, jag klagar inte, skönt tycker jag! :)


en bra fredag!

intog som sagt stan...å vad billiga fynd jag hittat! tunika för 35 kronor, ljuslyktor till balkongen för 5 kronor, voj voj

självklart hittade jag saker till lilla Hjalmar åxå...men dom ska jag ju inte visa här ifall han läser bloggen ;)


Anna har mannekängat och kvällen bjuder på kyckling, godis och singstar, en film kanske och spel...en minst sagt bra fredag!!


Jag är fortfarande glad över att jag lyckades träffa på Rickard, före detta svågern, den besta! =)


men gud va störigt..går inte att ladda upp bilder!!!


Men hela...

2428df890baba3108a597e29aaf3e065.png

Kolla varifrån!

Men hela stan är ett fynd! Jag har fyndat leggings o tunikor, mycket nöjd. Anna shoppar gärnet hon med & jag har nyss träffat dennis bror, rickard o det var så kul att se han!


karlstad here I am!

nu är jag framme..eller jag kom igår vid 6 tiden...tågen var sammanlagt 1,5 timme sen och vi fick göra ett extra tågbyte pga alla förseningar, surt men vad gör man...


Igår bjöds det på välkomst middag med lax och hjortronsås...fantastiskt gott!!


jag har gått vidare på fritidsresors jobbansökan och ger detta test bra resultat väntar en intervju i stockholm..jag håller tummarna!


nu ska jag och Anna ut på stan och kika, jag hoppas kunna fynda nånting iaf..


ha det bra alla..det är ju fredag!!


det snöar..å snöar

klockan 08.00

 

klockan 14.00 skillanden på bordet/bänken


Nu har...

0-4335624820e9061f78f32973c94da78a.png

Kolla varifrån!

Nu har det börjat snöa, vi har blivit förvarnad och en klass 2 varning är utfärdad. Vi passar på att vara ute på förmiddan o insnöad på eftermiddan :) jag hatar snö


uscha....

jag fick lön för exakt 8 timmar sedan...ett klockslag jag räknat ner på länge....åsså nu, 8 timmars senare har jag bara hälten kvar =(

Förbannade jävla räkningar.......jag vill ha en sambo för att minska kostnaderna..(dock har det aldrig varit så då jag haft tidigare sambos men ändå)

jag hatar hatar ekonomi och jag blir alltid så trött på att det är dyrt att leva....



men men, jag är trots allt gladare idag än igår...jobbar ju sista dagen för veckan, gör helg klockan 6 ikväll efter ett möte på matfors skola...mycket bra!!


skitdag!

har varit ur form sen jag vakna...jobbig dag, jopbbig arbetsdag, irriterad till max! trött less förbannad,,,och på vad har jag ingen jävla aning..hatar sånt!

vill inte träna men ska träna....usch

det är tur att jag bara jobbar imorgon och sen är ledig torsdag och fredag!


Hmm, någon...

39047689bf5be88a52a2dd0ea0f18727.png

Kolla varifrån!

Hmm, någon har urinerat formen av ett manligt kön..bor man i matfors är ju inget omöjligt tydligen :) & på tal om kiss o bajs humor blir d garanterat mer av den varan idag då det stundar 3 års kalas strax! :)


storkok alá Nylunds!

men herregud, ett tag var det mat överallt i mitt kök idag...jag och buffy for och handlade idag, tog en kaffe hos pappa och sen for vi till mig..målet med dagen: Göra matlådor till buffy, lunch i lastbilen =)

Det gick fint...nu är all mat i lådor och allt är diskat och jag är mätt..fick ju faktikst smaka jag med men ingen av lådorna är mina, bara hans..glupsk! =)


men va fan...funkar inte att ladda upp bilder..jag blir toki!! jaja skitsamma..

 

kvällen vet jag inte vad det blir...känner mig ensam..jag blir bortglömd för att jag är matforsbo? :) jaja, på onsdag ska vi tissar ses..jag längtar!

det handlar om kavajj!


jag har...

0-22203490165bbb9e9b63cf37a5f7fc27.png

Kolla varifrån!

jag har iklätt mig rollen som ensamstående 2 barns mamma, ja som min egen mamma var. Just nu ligger båda damerna, en sovandes och en mumlandes medan jag klunkar kaffe o umgås med tv:n..trevlig helg alla! :)


jaha

torsdag..och jag stänger huset, blir en lugn kväll med mat och tv tror jag, var ju så satans trött igår efter bion..somnade 9! men det beror väl mest på brist på sömn i tisdags natt ;)

Helgen blir åxå lugn, barnvakt imorrn till favorittjejerna och lördan blir lite små grejjor med buffy och söndagen bjuder på 3 års kalas!


Angående mina jobb sökanden har jag blivit ombedd att genomföra ett test då jag hamnat i deras hör för intressanta och tänkbara personer, jag ska göra testet ikväll efter stängning! hurra =)

Filmen igår var bra tycker jag nog...tänkvärd på nått vis...


Lillebror bjuder...

0-6e8071a2f795918ed3a94ee663f422d8.png

Kolla varifrån!

Lillebror bjuder på bio idag, riktigt snällt! Bion börjar 17.45, skum tid?! Vi hoppas filmen är bra iaf :)


har sökt jobb

skickade just iväg 2 jobbansökningar, kommer väl knappast få nått av dom, men det finns en tanke att det vore precis hur roligt som helst om jag hade chansen, jag har sökt de jobben för några år sedan också utan framgång men men....skam den som ger sig!



på tal om inget gjorde jag lite kalkyleringar inför min fina jänkare som ajg ska köpa om 4 år =)...en bra och fin bil i bra skick går på runt 150 till 170 tusen, då krävs det att jag sparar 3500 kronor i månaden(!!) för att kunna betala kontant..haha...njae, ett lån får det bli men jag ska föra över 200 i månan till och börja med hehe, fattiglapp som man är....


längtar till bar mark

pratade med pappa idag, vi pratar som vanligt om bilar och cruising..jag fick sån längtan! Nu vill jag ha bar mark och sol!

Insåg även att jag fyller 30 om 4 år (åguud) jag har ju sagt att jag ska va ägare till en bil då, självklart kommer detta stämma och det ser jag fram emot..men kanske dax att börja spara nu =)

Ge mig sol, bar mark och lite rocka billy på det här så... =)

Min söndag har i övrigt varit bra, morgonpromend, skulle till vattjom en sväng för att blåsa upp min pilatesboll men blev kvar, har spelat kort, ätit middag och är nu hos buffy för att se lite köping mm. =)

Ha en bra kväll alla!


Äntligen! Nu...

346d237c109b5c6b4c0211082f7a69b4.png

Kolla varifrån!

Äntligen! Nu är dieten över o jag har längtat efter kyckling,lax o god mat. Resultatet blev -6kg & en återupptagen tränarglädje! Jag är så nöjd och nu väntar massa god nyttig mat och frukt framöver! :)


fredag morgon nu

20 minus, blåser lite snö och jag har just kommit till jobbet...det gör mig inget egentligen men jag kan ju säga att jag längtar till våren!

Å faktiskt har jag lite längtan att åka utomlands...alla far hit och dit nu och senast jag var på varmare breddgrader var hösten 03! haha 7 år sen,,helt galet...vet bara inte vart jag skulle vilja åka, inte thailand, har aldrig velat dit, gillar inte jargongen och deras värderingar, håller med elin på den fronten...

Jag och Anna var i Bulgarien då för 100 år sen, det var grejjer det :p

Och om 2 veckor sitter jag i Karlstad, det får bli min semester..jag ser fram emot det! lämna stan och se en annan stad en stund =)

Imorrn är sista diet dagen sen står jag på egna ben! på kvällen är det dax för spelkväll med Elin och hennes vän, ska bli trevligt!

Ha en bra fredag alla!


lite bilder

Mitt nyår i helsingfors

 

Utgången i lördags

 

Åsså mina guldklimpar!


fulllt hus

å vi tog oss lite vatten över huvudet igår, emmorna, Camilla och jag då vi gick på passet Cirkelfys igår haha...det var 140 personer på passet! jag skojjar inte, det var knök fullt...men, vi kämpade, gjorde vårt bästa och mådde strålande efterråt, precis som man alltid gör efter träning!

Mitt mål är att fortsätta gå på dessa pass för att se min egen utveckling, visst, jag är tjockast i gänget och igår tog jag de lättaste vikterna på alla 3 varv främst för knäna men tanken är att kunna höjja mig och att med hjälp av det där passet se min egen utveckling, för jag skiter i de andras utveckling! :)


Dagen idag bjuder på en promenad på rasten men inget friskis, det blir imorgon igen..
och jessica, det vore skitkul om du ville följa med på nått pass! jag går på dansen, cirkelfysen och ryggpass...det är ju skitkul...efterråt! ;p


ont det gör ont..

jag var på friskis igår på hur länge sen som helst...hade näst intill dödsångest! på sant men det gick hyffsat, det är öppet hus och mycket folk vilket inte gör saken bättre...

Jag var på ett danspass, ´det var helt ok och kul, jag ska självklart fortsätta träna!¨

Tyvärr inser jag ju mer och mer att mitt knä är sämre än aldrig förr, det smärtar lite att tänka att det är ganska allvarligt, ,men största problemet för mitt knä är ju min vikt så jag måste ju träna!!

ikväll blir det cirkel fys med Olsson och Lander, får se hur det går, det är ju skitkul men jag har prestationsångest =)


nykter is the shit =)

var ju på middag och utgång med mina underbara tjejer i lördags...

Damerna drack och jag höll mig nykter...vi stod på Mementos gästlista och jag hade riktigt kul! dansade, minglade och hade allmänt kul!

Det var så skönt att ta bilen hem och sova och vakna pigg och utvilad...nykter is the shit!



Nu är det måndag och ny vecka som bjuder på mer dietmat och träning! jag ska till friskis ikväll på ett danspass, efter lördagen på memento ser jag fram emot mer nykter dans haha :p


Jag är frälst!

fick min efterlängtade skiva igår..och den är precis lika bra som jag trodde..och bättre! Helt fantastsiak tolkningar av nya låtyar i rocka billy still...underbart!!

denna skiva ska definitivt spelas i Impalan i sommar =)




köp den!!


kommer bilen fixa att starta idag!?

igår var ruben död, han led av iskalla bil döden...vi hade 27 minus vid ett tillfälle! han vägrade starta och jag hatar sånt...jag har en bil för att kunna ta mig fran plats A till B, inte bli stående hela dan...uhh jag blir så trött!

idag är första arbetsdagen på 20 dagar..det känns riktigt bra, jag har längtat tillbaka nu sista dagarna, skönt att köra igång nån slags vardag...

ikväll ska jag på friskis på jag vet inte hur länge men jag är taggad och vill verkligen att bilen startar!!!



säger som pappa Rudolf(Sunes jul)"-förbannade jävla biljävel, varenda jävla morron!...."


Middag dag...

064307bf0385ee8230cf95cec55aeecb.png

Kolla varifrån!

Middag dag 3, broccoli,tomat och en frukt..å givetvis vatten :) det går bra och jag mår bra! Efter en förmiddag med elin kan man inte vara annat än peppad, hon är bra!! Nu: mer greys :p


tisdag

idag har jag haft lilla familjen Blomqvist/Unger här och det var trevligt, lilla killen, som blir större och större , var med mig han =)


ja vad sa vi..mitt nya liv. Jo Lillemor jag kör den där 13 dagars dieten som jag gjorde för snart 3 år sen...jag har laddat länge för den och använder den för att motivera mig sjäv att äta mindre och träna mer...jag ska fixa det nu....behålla vikten alltså....är så jävla trött på att livet jävlas med mig!

Nu har jag varit ledig i 20 dagar och det har varit fantastiskt, men nu är jag redo att börja jobba igen..och på lördag kommer emma hem! då blir det fest hos mirja, jag längtar efter alla, har inte sett nån på hur länge som helst =) jag blir dock nykter..ska nog vara det ett bra tag nu för att rensa bort allt skit ur de här feta kroppen :p

det var 21 minus då jag tog min promenad runt broarna..kallt!



nemen nu blir det lite mer greys innan säsongstarten av bygglov börjar...men vilken kväll...Mc Dreamy och bygglovs Matte på en och samma kväll!

 

Å gud!


Jag och...

60dc7e02198d61607d61d4de1f783078.png

Kolla varifrån!

Jag och Ester tar igen oss, ester på min mage och jag njuter av greys till tusen, ska nog tillägna hela kvällen såhär. Imorgon börjar ett nytt liv, mitt liv o jag är laddad till tusen!


ville aldrig vakna

Jag drömde inatt att jag festade med Tommy Lee, vi hade skikul, hängde och pratade hela kvällen...behöver jag ens påpeka att det var en fantastisk dröm!! jag skulle kunna göra vad somhelst för att få vara med Tommy Lee ;p



en annan sak som inte är en dröm men helt jävla fantastiskt är att jag har fått låna heeela Greys boxen av Anna! från avsnitt ett och till det sista på säsong 6, så underbart! jag har självklart redan plöjt en halv säsong men jag är ju ledig några dagar nu och ska självklart tillägna freys en stor del! =)
Tack Anna!


RSS 2.0