trååååååkigt

ja, vi förlorade...men det står 3-3 i matcher nu och sista avgjörande sker på tisdag och vi har redan bokat bord på olearys...riktigt tråkigt att vi inte fick vinna på hemma plan....


nu är vi hemkommen...ska packa lite och duscha sen blir det sova för att dra på kryssning imorrn med tjocka släkten...


 Bilder från fantastiskt väder och grillning på vapel..då låg stämningen på topp inför matchen..inte lika på topp nu men..




tack o hej leverpastej

nerver lika med noll

sista april idag...snart helg...lika med finlandskryssning...kan dock inte fokusera på den just nu, det får bli imorrn bitti då man far vid 9 =)


hur ser dagen ut förutom solig så in i...jo, jobb 7-14 sen grillning på vapel...sen SM final nr 6 som kan innebära SM GULD för dragons...ahh orkar inte tänka på det nu..men det här tar vi hem! =)



idag kommer besked om lägenheten!!!! håller alla tummar jag har ska ni veta

klippt och klart

nu på morgon sidan har jag klippt mig..känns bra inför kryssningen...är nöj än så länge..40 minuter efter att jag lämnat frisören..alltid nått :)



imorrn ska jag och Dennis på lägenhetsvisning...håll tummarna för oss nu för detta skulle innebära att våran lilla harry får va ute..plus att den är så fiin den här lägenheten!!

Men Dragons..vilka hjältar förresten...nu tar vi hem det här SM guldet!! nerverna kommer inte att existera i hallen på torsdag =)

nu ska jag dricka kaffe och betala räkningar innan jag börjar jobba..sitter på jobbet nu men börjar 9! tjing!

söndag...en toppen helg avslutas

men vädret...otroligt att man kan må så bra av solen..den fattar nog inte vilket ansvar den har det där gula klotet =)

återigen en underbar dag i solen med kaffe mostrar och kortspel..middag i vattjom sen hem

kom hem vid 6, tokstädade så jag blev svettig..då avnjöt ett glas vin i solen på balkongen...det var supergott! köpte ju 10 liter vin i tidaholm...detta ska med på resan, jag och elin ska dricka så skål i förväg elin! det var supergott!! 5 liter räcker nog alldeles lagom ;p



å du emma lander...du är skitsnygg som brunett!!!


nu börjar jag sakna min man :) men i natt är han äntligen hemma!

lördagen

Lunch i solen med mamma
solade med mamma och mostrarna...hann ju så¨klart med kortspel och kaffe med dessa åxå =)
(jag blir mer och mer lik min vän emma olsson jagh, vi umgås alltid med släkt och tanter haha)

födelsedagsfika hos thomas och sandra..dom bodde såå mysigt, vill bo där!

drog iväg med impalan och vi blev fler och fler..2 rätters på victoria..sniglar..mmm sen var det roliga slut tyvärr...




nu är det söndag och jag har nu käkat frukost och ska åka till vattjom igen för en dag i solen..jag älskar vattjom!! =)

spa fredag bara sådär =)

mamma ringde in mig efter jobbet till vattjom..for dit, men så trevligt, mostrarna var samlad och ölen uppdukad (jag förblev dock nykter) och det serverades enchiladas..mycket gott och trevligt..först spenderade vi 2 timmar i solen..underbart!



och det underbara vädret fortsätter...morgonpromenad imorse 8.00...mjukisskjorts, trekvarts tröja, solbrillor och stavar pch solen bara s trålar..så härligt!!!



jag är gräsänka den här helgen..min älskade man är i luleå fredag till söndag med ungdomsbasketen...

hursomhelst ringde jag pappa igår då jag insåg att det skulle bli finväder hela helgen:
-jag är gräsänka den här helgen
-å jag är gräsänkling den  här helgen...hm, du ska vi glida runt i Impalan imorrn? =)

jaa, så fick det bli, i eftermiddag drar vi iväg en sväng och bara har det bra i den där fina bilen, nu är det ju nya fälgar och hela köret..sweet!


onsdags kul

efter avverkat jobb 07.00-16.30 drog jag hemmåt för mat med dennis och mirja på vapel...

vi kollade sedan läget på min pilatesboll...funkar ju fin fint :p den är toppen tycker jag, har inte börjat träna med den egentligen men jag sitter på den ofta för att räta ut ryggen och bli mer smidig/rörlig i höfterna...sitter på den nu ist för en stol tillexempel =)



efter detta gympapass blev det greys hos hanna med lite mackor och gott pålägg...

idag har Simon blivit storebror! Grattis till eran Alvin!!


basket kväll hos ulla och peter

jadu, blev bortbjudna på basket framför tv:n...gud så trevligt, bullätartävling kändes det som stundvis och stundvis trippeldejt ;p men väldigt trevligt!

tyvärr förlust men det tar vi igen på fredag!


Vänninorna :p

idag blir det jobb och extra knäck på fritids nån timme sen blir det greys, måste höra av mig till hanna, det ska ju lånas ut 80 tals kläder =)


svårt val...näe

kommer ut imorse och går till bilen...ruben vill säga..men allvarligt sa jag för mig själv...vad är detta,

liten plåtburk, lika liten som den är bred...kliver in, men ni måste skojja, ratten..ska jag köra med den där lilla ratten?? här har man kört 60 mil med en gammal fin bil och då blir det en liten omställning då man ska ta ruben igen =) jag diggar min alto men det är ju bara att erkänna att han är besegrad på många plan av gamla amerikanare haha

svårt val på önskebil eller? hmm what to do? =)


road trippen!

2 dagar, ca 200 mil...och så här var det...

resan ner:

avfärd 02.45
soluppgång i uppsala 05.20
tranås och köpte pappas impala hos världens coolaste bilhandlare..han ägde ca 50 bilar, den ena snyggare än den andra =)



pappas chevrolet impala ss 63:a


bilhandlarens imperium i tranås..hur fantastiskt som helst!




mer av hans bilar finns här: http://www.americancar.se/

mot tidaholm: stadshotellet, hämtning av kenneths impala och middag/öl och hotellfrukost i tidaholm:




hemresan då: hmm..avfärd 11.00, haveri med kenneths bil i askesund, 2 timmar stopp, invänta bäragare, far utan hans bil, jag kör impalan och pappa chevan...allt går fint...i söderhamn lyser oljelampan på impalan..åker o fixar olja..inget hjälper, bilen får stanna där, vi åker vidare och pappa och kenneth fick hämta en släpvagn för att åka tillbaka till s-hamn...men men, så ska det va på nått vis då man har med gamla amerikanare att göra =)

vi har haft för jävla trevligt iaf!



hur gammal är jag!?

fick en enkät igår från vägverket....andra frågan: Hur gammal är du? vafan, hade detta varit i söndags så hade jag inte verkat så gammal..en diff på 29 år....illa =)



nu är det 2 dagar kavr..sen blir det tranås och tidaholm för hela slanten...bilar, roadtrip och många mil på mätarn..tjohoo!

vårdcentrals helvetes

men allvarligt!! vårdcentraler, varför finns dom. jävla skitställen där allt ska va så krångligt och det är lister hit och journaler dit, jag vill ha medicin och vet själv mitt problem, fel att bara hjälpa mig!?

har anmält mig till kursen för att bli lluare idag..plugga i h-sand igen..hmm både kul och skräckfyllt haha

bokat klipptid idag åxå...den 28:e då blir man fin till kryssningen! =)

men vilken bra grejj!!

fick en toppen present av moster eivor...en handduks turban för huvudet, man snurrar, virar och hakar fast i knappen, sen är det fritt fram att torka håret medan man donar å sminkar och klär sig, utan minsta problem att handduken hörvlar upp sig och ramlar av!

jag är super nöjd, hur har jag kunnat leva utan den här i 25 år :p



tack moster!

oj va folk överallt! =)

men oj så trevligt..jag trivs ju med massa folk runt mig så jag hade en toppen dag igår =) 25 åringen spillde ut en tallrik smörgåstårta, jo jag tackar, förstår inte varför jag ansträngde mig att städa på söndagen =)

Tack för alla fina presenter och gratulationer..mycket bra!






sista dagen som 24

jadu..sista dagen som 24 och har inte rikitgt reflekterat över födelsedagen förrän jag googlade fram tårtan med 25 på....25....ingen åldersnojja egentligen men som 25 åring har du inga undanflykter mer, du ska förväntas vara vuxen och göra vuxna saker...framförallt ska du se ut som en vuxen och där brister allt för min del...
fattas typ 15 cm, 2 bröststorlekar större och ett annat utseende om det ska bli trovärdigt! =)

men men, sånt är livet, jag mår ju fin fint och alla chanser att få fika är ju bra så jag kan gott fylla år imorrn, även om det är 25 =)


livskvalitet fångad på bild



det är ju inte direkt jobbigt eller svårt att må bra då solen skiner...snacka om att man laddar batterierna på bästa sätt!

har spenderat dagen i vattjom med fika och middag..nu är vi hemkommen och kvällen bli lugn och hemma (vad annars då det gäller fam Eriksson/Nylund ;))

idag har jag:

*bakat

*jäst på balkongen med läsning,solning och spanat på skidtokiga folk på södra berget, jag äör ju ingte en av dom men dom är kul att titta på :p

*ätit laxmacka hos svärmor..det var ju jätteäckligt...eller så inte!

*börjat läsa en bok jag tänkt läsa länge, har inte läst sen mina 6 timmar på akuten i julas =) läsning kräver ju tid och nu har jag lite över..yeah!




nu väntas mat sen blir det kaffe med grannarna och tv...ett bra avslut på en ledig dag!!


leeeeediiig

första dagen av 4 man är ledig, kan knappt tro det...det är så obeskrivligt slönt!

inledde morgonen med en timmes promenad runt skönsmon, titta på fina hus man vill bo i :p
och nu kan jag göra vad jag vill för jag har ingen tid att passa...och detta ska jag njuta av alla dagar! bara vara!

ska baka lite nu och sen drar vi nog iväg på kaffe hos svärmor...

glad påsk alla!


bästaste kollegorna

mina kollegor är för snäll och bra!! har ett otroligt bra jobb jag =)
idag kom en kollega från grann avdelningen, aka min livs coach med ett paket...en kyckling!! fin! det tackar jag för...det är ju ganska kul att fylla år trots allt...


har även målat ägg med barnen idag..och ja, självklart målade jag ett! det kan ni inte tro, att jag ska fylla 25 på måndag va? ;p



nedräkningen har börjat!

nu har nedräkningen börjat..nästa lördag sticker jag och pappa på en roadtrip...syftet är att hämta hem pappas nya bil...chevrolet impala 63 ss...det kommer ju bli skitkul!! kameran ska med och vi hoppas på sol då vi glider hem från tranås =)


skärtorsdag idag

tänk vad presenter kan göra en glad..fick världens finaste ägg med godis i av "kärringarna på villekulla" i förskotts present! wii :p

igår blev det mat och tv på vapel för mig och mirja, mannen for å såg hockey och var med johan...vi såg ju sunes sommar..världens bästa film!!

Tidig dag för mig idag(2) vilket är super! hinner med en fika på stan, nått jag inte gjort sen stan brann...blir mirja dennis, robban kanske vad vet jag...blir ni med!? =)



ja men håll till höger då alla påskkärringar så syns vi på blåkulla!

det värsta jag varit med om!!

men matchen igår...jag kan knappt återberätta..snacka om adrenalinkick..jag ryser bara jag tänker på det!!

skillde bara några poäng genom hela matchen och med 10 sekunder kvar ledde vi med 3 poäng som helt plötsligt blev 1 poäng...4 sekunder kvar och alla stod upp...sen skrek vi!


fy fan vilken lycka..det bästa och värsta jag sett! nerverna satt utanpå hela kroppen!! jisses






nu blir det slagsmål om silver eller guld!!!

husmor fixar och donar

efter jobbet har jag passat på att plantera om lite blommor, nått jag tänkt på så länge och nu är det gjort!! har även 4 skott i köksfönstret som jag hoppas ska bli fin fina blommor så småningom! =)

jag börjar bli som olsson med henns blommor och alla nojjor och stress haha, men det gör inget, hon är ju min idol så det ser jag fram emot :p

det är så skönt att göra sånt här då man slutar 14, man hinner med sig själv på ett helt annat sätt...
nu har jag just tagit ut något gott ur ugnen...det vankas ju 25 års kalas snart =)
och nu ska jag slå ner arslet i soffan och bara njuta av det här...det har jag tamefan förtjänat och soffan och jag umgås så sällan nuför tiden...



efter mat och prat blir det kort och kaffe i svartvik...

vill bara kräkas..

jag gillar inte att det aldrig tar slut på alla måsten,
jag måste ringa dit, jag måste göra det, får inte glömma det, viktigt att komma ihåg det där på tisdag!

tar aldrig slut och man går runt med ständig ångest, man får aldrig bara slappna av..och inte hinner man med alla måsten på en dag och då kommer ångesten över det man inte hinner med...

när kommer dom där extra timmarna per dygn!!

åsså som att jag inte kräkits färdigt så ska jag jobba på christer sjögren idag...han får mig att vilja kräkas :P men det ger ju pengar så det är bra!


vart börjar jag

lördag, skönt så in i...har ätit frukost nu och försöker organisera min dag, vet inte i vilken ände jag ska börja =) men det brukar ju lösa sig till slut, jag får nog stryka några saker från listan, det finns ju några timmar senare nästa vecka åxå

hursomhelst börjar min tvättid 12 och innan träningen kl 15 ska jag ut å köpa vitrindörrar till min gamla billy bokhylla, blir nog bra det!

nu ska jag borsta tänderna och reda ut det här och sen ska jag gå lös med dammsugarn!!



jag är sugen på att tatuera mig åxå...hmm

då var det helg..en kort en

då var mina 40 timmar slut och fredagen är här...iofs så blir helgen kort..ska jobba på tonhallen 13-22 på söndag men det kvittar...man får njuta ordentligt idag och imorrn helt enkelt! =)

maten är uppäten och buffy är här, robban har varit här och som det verkar kommer lander förbi efter jobbet, fullt hus som vanligt här och jag stormtrivs...det blir tv och en hyrfilm idag madagaskar 2 :p


min månad

nu är vi inne i april åxå..hej å hå men det är ju en av de bättre månaderna =) jag blir gammal och många fler fyller år i april, farmor, kusiner och pär thomas...

städningen igår gick kanon, slängde, rensade och putsade...kul att ta hem lite mer av mina grejjer till vapel, har saknat mycket och snart blir det ännu mer grejjer!

torsdag morgon nu och frukosten är äten framör vakna med the voice och jag börjar jobba 09.30..skönt, stänger huset idag 18.00 sen blir det lite mer pyssel med lägenheten..

det är så skönt att vårpyssla nu..solen vill ju aldrig sluta lysa :p




då jag pysslar med barnen på jobbet kan man ju lika gärna slänga ihop några egna exemplar haha =)

ha en bra torsdag!!

skrik o panik

fick ett sms av min hyresvärd igår:

"hej, är det ok om jag har visning på din lägenhet torsdag kl. 15.00?"

panik i lägret...lägenheten är ju inte i sin bästa form, massa kvar att flytta och måste städa städa, jag och bror min ska ta oss an västra alle´n idag...

men vill ni flytta in i en toppenfin lägenhet nära stan så slå till och gå på visningen..jag kommer ju faktiskt sakna västra alle´n jag =)



RSS 2.0