hotell liggarn!

gårdagen var ju rent fantastisk..vet inte när jag hade så kul, jo, på chats för 2 veckor sen =)

Lander dök in....mååånga drinkar blev det.
Vi gick på aveny och lander drog på en styrdans...baren nere är ju kung! blev spekulant på diverse personal hehe..

Eh plopp e plopp e plopp/seriöst toalett besök är ett krav på aveny

Taxi resa och hotell....first hotell den här gången.
Då var de fyra till antalet, hotellen som haft mig som nattgäst ;p men jag är sååå arg så arg...nu blir det skärpning från min sida...no more mr nice guy!

jogging shorts, luv tjöjja, flip flopp och morron frilla....klart den hetaste out fiten just nu....dra åt helvete

luktat på min arm hela dagen idag...

Jag, buffy och lander har ätit ätit och ätit idag,  nu har vi anlänt till dalgatan från birsta och max...nu blir det jäsning och lite fika sen kanske...

tenta imorrn..go to hell!!
ha d bra!!/Malla



tacos igår vin idag

Tacos och världens jäs kväll igår..tack mina ätar vänner för det!! :P

Ikväll blir det middag på Victoria...black & white

Vin och kanske nån god drink på casinot

Janne bylund ska få mig, buffy och mamma att skratta..

hoppas på en skrattfest med viin och min underbara familj!!

Ha d bra!!/malla

skitiga rosa moln...

så var det inte förr, när man var 15-16 år..då hade man kunnat falla handlöst för vad som helst med två (tre) ben, iofs gör man juu de´nu åxå med två flaskor vin i kroppen men i gråa vardagen så tänker man efter före..smart kanske men det är ju lite tråkigt.... =)
har tack vare mina sönderanalyseringar suttit på ett blekrosa, smutsigt rosa moln idag...inte helt fel ändå men vafan...

Nä, jag har riktigt svårt att sehur fan man ska lyckas hitta en vettig karl på tre ben i den här stan....

ja, nog om allt, sitter hos moster nu, har varit på föräldramöte och imorrn blir det snurran igen, ska på after noon tea på villa marieberg vid 13.00 sen blir det tacos vid 19....och som jag alltid har sagt, det ska fan krävas ett avhugget huvud för att man inte ska få i sig lite tacos! =)

Ha d bra! TJING!/MallaJ

jäsig dag igår

vaknade igår vid 9 och pluggade lite.
Sen for jag och buff ut på blomsterlandet för att morssa på Emma som sg så glad ut på nya fina jobbet...fanns mycket fint där.

det blev en kaffe med påtår hos pappa och massa skitsnack...alltid trevligt

sen var det mammas tur att få besök, dagen innan lön och man var hungrig satt =) luddes gatukök fick stå för matlagningen...men jag gick ju faktiskt och köpte den med mamma iaf..

Under mitt vattjoms besök fick jag kommentaren: fan va fin du är, av en fin person. vart förvånad över det, han med såg det ut om hahaha...och thomas kommentar då jag sa vad han sagt till mig: Oj, har han blivit desperat! TACK! ;p
nämen det är synd att vissa herr åbrar har dåliga rykten...men lite spekulant är jag nog allt..är väl lika desperat jag..

sen blev det bio för mig och brorsan...Morgan pålsson..hans tid i hipp hipp var bättre men det var inte en dålig film.

somnade vid 9...haha, var trött efter den där otroligt krävande dagen....
Nu är det måndag och LÖN! fy fan, ska storhandla efter jobbet, det jag har i mitt kylskåp går att räkna mellan tummen och pekfingret.

Ha d bra!! /Malla

bombhot? =)

Lördag och klockan är nu exakt 11:11..men gud på tal om klockor..jag har lånat landers klocka som hon glömt hos mig, hade på mig den igår..men du lander, var det ok eller??? är för övrigt lite kär i den klockan, blir en tripp till ur och penn då lönen dimper in...

Jobbade igår, var lugnt men det var nog fan cirkus istan...och dom valde att ta vätskepaus just på espan...lite folk men hann ändå med en liten razzia...5 civilpoliser dök in och ansåg att det var de grövsta dem sett i fylla..hahha, märks att dom aldrig vart ute i verkliga livet..voj voj..

Är stället bombhotat!!? det är ju inte en käft här! / gäst på espan =)

Nu blir det en härlig dag av data skrivande..är ju fin väder men blåser ju...när jag gick hit till skolan kom det ett gäng gubbar och tanter joggandes!! dom var 8 stycken till antalet och mössor hade dom i fina färger och topp moderna träningsoveraller...herregud, tur de sprang medvinds iaf..annars hade de sett ut som de stod still! =)

Men gud va töntigt, dom blir varken känd eller få nå pengar förne´! /allas våran folkdansare om dansarna på melodifestivalen :p

Ha d bra!!/Malla


helg...en jobbig sådan :p

har jobbat, ska jobba och ska jobba även imorrn..därav den "jobbiga" helgen..oo låg humor, hur ska detta sluta!

Jadu, jag är ju fortfarande kriminell..om nu nån annan trodde nått annat...rättegång den 11 april för våldsamt motstånd..ni är välkommen att bevittna allt då...har aldrig varit på en rättegång, inte ens som åskådare så det kan ju bli intressant =)
Ringde min tilldelade advokat idag och bestämde dejt den 25 mars...det första jag sa när jag väl fick tag i henne var: Hej, jag har nog aldrig pratat med en advokat..hahahaha...hon har med en amatör att göra, stackarn..jaja, hon får nog betalt ändå.,.hur d nu än går =)

har så mycket plugg att jag varken vet ut eller in..helt ärligt skitjobbigt!

har ju ingen mobil, inte min nya iaf så det är så tråkiga inlägg utan bilder, sitter på skolan nu så jag ska kolla om jag har några roliga gamla bilder på mitt usb...om inte så är det skit samma! =)

ha d bra! /Malla


haha..hittade lite grann iaf :p

tjejbaciller =)

fick en skön kommenatr av en cool 5 åring idag....
"´Du skulle ha fått en kram men jag råkar vara allergisk mot tjejbaciller!"

Är i vattjom nu, sitter hos moster nu, jag och mina två mostrar har ätit, spelat kort och druckit kaffe *vuxenpoäng*

det bor en dåre i min sms korg..han får mig att vilja bli lesbisk...är alla killar töntiga kärringar egentligen innerst inne haha..dravel är inte och kommer aldrig bli min grejj!!

Ha d bra!!/Malla

efterfest och brytna blommor

men helgen..våran fantastiska helg! jag var inte helt upplagd för fest i lördags efter jobbet och hade inga förväntningar.
Chats var väl hur trevligt som helst då vi sammanstrålade (inte dansade lander..eller jo) med några gamla HR are!
på chats var det vin, ost och kex och jag råkade i mitt berusade tillstånd knäppa sönder 3 bordsdekorationer, blommor....och detta till Ricks upprörda min...nu vill jag såhär i efterhand be om ursäkt å blomvännernas vägnar..ska inte ske igen..så länge Rick är i närheten =)

Olearys var kul...och sen blev det efterfest på dalgatan 12 till 06.30..nån passade på att bita mig i tungan men jag bet tillbaka ;p 

Mitt toalettgolv fick genomgå en invigning som jag har blivit utan här på dalgatan...så grattis till det haha

Fick jag välja skulle jag kavajja hela dagarna....

Nu är klockan 06.25 och jag ska fara till matfors och jobba...ska även bosätta mig hos min mor 2 nätter för att kunna plugga och för att jag inte har möjlighet att mata Ruben med bränsle =)

Ha d bra!!/Malla 

Va sa han!? TJOCKPANNKAKA

hahhaa..nu vart jag skrattig igen, det är nått med tjockpannkaka som är så roligt, om jag bara visste vad...

Igår var jag, Mirja och buffy ut och tittade på tapeter på k-rauta, Lina fick guida oss, fanns mycket fina..blev lite kär i ett par med stora rosor på, jag tycker inte om rosor egentligen..jaja
Sen blev det lägenhets visning men ingen föll mig i smaken, börjar bli less, men skam den som ger sig!

Jäsning 3000 med mashmallow, bullar och kaffe...mycket trevligt.

fick nöjet att ha två par surfötter i fejjan..nice =) men då sa jag bara:
Merci, my little way of saying thanks, merci for being you!
Grodan satte på kotten, mitt i greys...vet hut!

Men idag på min morronpromenad var herr Gårman lite trött tror jag :p
Herr Gårman tar fem

Nu är jag på skolan o skriver för fulla muggar på min bakgrund, ska jobba på snurran imorrn, skulle vart ledig men hinner nog med mig ändå...och för alla er som är orolig kan jag nu meddela att mina ben genomgick en rakning imorse, dom är nu fri från hår och hälsar att de aldrig mått bättre, jag är len och fin, det är så man tame fan kan påstå att jag är redo för en alla hjärtans dag dejt...men tack o lov har jag vettet ibehåll och skippar det idag!! =)

Ha d bra!!/Malla


sushi och håriga ben

igår var det sushi fest för hela slanten hos Olsson, det var riktigt trevligt, jag fick i mig 6 stycken, mirja 4 stycken sen blev det eliten som fick äta resten.
"Men äter du ingenting? Men jag har ätit 15 stycken!!"



Ja, och idag var jag på morronpromenad,behövligt kan jag säga, nått som mer var i behov upptäcke jag då jag hade duschat och satt i sängen och pluggade..helt plötsligt tittar jag ner på mina ben och hör mig själv skrika: Hjälp! det var mina ben som var lite för håriga, hua...jag blev rädd för mig själv..chocken har även inte lagt sig!

Nu pluggas det, eller ja, jag har ju helt uppenbart tagit en paus för att blogga, men jag ska ta tag i pluggen nu och sen blir det jäsning med Mirja, mat och lägenhetsvisning.

Ha d bra!!/Malla

min dag i tid och bild

 07.00 kliver upp-pigg o alert som vanligt! (syns inte men =))
07.05 pluggar
07.45 frukost

08.35-08.50 telefonkö!
Man sitter i en jävla telefon kös helevetes på väg till jobbet, och vad händer efter 10 minuter och ett "tack för att du väntar" jo! jag kopplas bort ur systemet! Är det tacken för att man försöker undvika att det dyker upp en liten bebis om 9 månader som man inte har råd att försörja. jag blev toki!

09.00-17.00 jobbade
17.30 Apoteket Efter mycket om och men fick jag till slut ett recept skickat från H-sand, så nu är det fritt fram att inte göra barn igen =)
17.40 biblan hämtade och lämnade böcker, min nya hobby verkar det som =)
18.20 Middag fullkornspasta med egen komponerad biff stroganoff...fullgott!
19.00 dax att blogga =)

Det var dagen det, nu blir det lite småplugg innan träning 21.00. Imorrn blir det sushi och jäsning hos Olsson, ska bli griskul å träffa henne igen!!
Ha d bra!!/Malla

söndag

oj, precis när jag skulle till och skriva rann all energi av mig..känns inge kul, jag trodde det skulle bli kul att skriva ett inlägg nu..jaja, jag kör ändå...=)

lördagen bestod av jobb i stora drag, hämtade min vän Hanna på alnö åxå, ska sanningen fram så tog vi oss en ordentlig funderare på att göra en långtidsparkering me ruben och kolla läget på botten av bron..men nä, det vankade fika på city cafe så vi for vidare =)

jobbandet gick bra, går som på räls, 200 kaffekoppar, 200 servetter, assitter, wienerbröd mm..och så börjar det om igen efter första föreställningen med 200 kaffekoppar, 200 servetter, ja ni fattar....mirja fick sig en visit åxå och jag passade på att lämna lite wienerbröd till personalen..

min lilla godisvagn
tack för kaffet! =)
var in å tjuvkikade på revyn, ganska underhållade...

Idag har jag pluggat, pluggat och tvättat....medan buffy och thomas har legat och grisat o sovit hos mig...snart är tvätten klar och då bär det av till farmor på middag.


ja men summan av kardemumman är väl att det var bara halvroligt att blogga idag =)
ha d bra!/Malla


lite askungen just nu..

jobb, jobb jobb...vi ska sy å vi ska fixa..lalalala....jadu, kortslutning i hjärnverkstan för nylund nu =)
har jobbat, jobbar ju mycket nu, är ju skitkul, mina skitungar och jag har varit i lekparken och imorrn blir det vattenexperiment och kalas för en födelsedags firande 3 åring! wii..

men jag skulle gärna slippa allt skit man måste göra efter jobbet och på rasterna..dvs plugga plugga och plugga, har ju examensarbetet och en hemtenta, sen är omtentan lör 1 mars...vill inte...

snart dyker nog buffy in för att äta semla med mig, blir tv kombinerat me plugg ikv igen..
Greys anatomy börjar nästa onsdag!! nedräkningen har börjat!

favvolåt just nu!:whitney Houston-How will I know
image154
ha d bra!!/Malla

alltid samma sak, less på det nu...

fy fan...mitt liv har alltid sett ut såhär..i skolan så har jag kanske inte varit bäst i klassen men absolut ingen kan anklaga mig för att inte ha pluggat..och ALLTID så räcker det bara nästan ända fram....en poäng ifrån godkänt på senaste forskningstentan..en jävla poäng...
ne, orkar inte skriva..sitter även och grinar nu..hur patetisk är inte jag....hoppas jag blir påkörd på vägen hem..skulle förenkla en hel jävla massa för mig just nu...

måndag hela veckan

jadu, måndag igen...efter gårdagens tokjäsning var det ganska skönt att kliva upp klockan 7 och försöka ta tag i sitt liv lite grann =)

jag for ut till vattjom och fixade med bilderna som elin knäppte i lördags på min makeover =) jag ska väl ta och framkalla några, jamenar om det nu för engångsskull finns bilder på mig som kors i taket ser halv skaplig ut, jamen då måste dom ju sparas som bevis i framtiden =)

sen har jag varit med min favorit tjej saga, vi busade, lunchade (lasagne för hennes del) och såg på teletybbies, underbart program =)

nu blir det lite plugg innnan jag drar iväg på vattenspinningen.

finaste tjejen!
gott me mat! :p

bröst bild haha..nemen jag diggar den här bilden på nått skumt sätt =)

Ha d bra!/Malla

gör om mig och diverse bakis ångestar =)

igår var jag med om en heldag av fantastiska inslag, jag fick massage, blev sminkad och stylad och tillsist fick jag krypa i en balklänning! balklänning på mig ser man ju inte varje dag, skulle va varafinnan då men det är inte ofta iaf =) det var en riktigt rolig gör om mig grejj på bara vara mässan igår. jag fick en flaska champagne och den valde jag att dela med min kära vän lander..vi firade att jag blev frikänd härom dagen..jag är inte kriminell längre!!! =)

utgånegn blev blöt och bestod av besök på svenssons, liquid och oscar..diverse sangria och goda drinkar slank ner och idag är vi lite dålig.....
Nu är det jäsning på dalgatan med mirja, mig och lander..kom hit vettja :p vi ska nog käka på bite line

nu är håret fixat och sminket

bal möter punk! yeah! =)

ha d bra!!/Malla

RSS 2.0