grattis..å grattis

igår fyllde gristissen år..stor tjej nu =)



och idag fyller pappa år..grattis!



det blev ett grill tema på bilderna..snyggt värre! =)

idag blir mitt projekt att fylla kyl och frys..sen ska katterna få flytta in åxå..jag premiärsov ensam inatt och idag får dom komma..blir nog bra det! =)


sovrum

sovrum före



sovrum efter



behöver jag ens säga att jag älskar det! =) premiär natt inatt..jag har målat/tapetserat och donat hela helgen men nu jävlar är jag klar!


KLAR!

nu är jag klar...allt är uppe, tapeten och färgen är på plats och ingen kan va gladare och tröttare än jag haha

nu är ni välkommen på en kik hörrni! =)

jag är numera bundis med lasse stefanz åxå efter helgens bravader...å guud va kul!

hela veckan har 100 saker inplanerad..med början idag då jag äntligen ska upp till maria..ska bli så skönt att träffa henne...

ha det bra..bilder kommer


lalala

7 veckor som sagt..å när jag klurra på det har jag haft så mycket för mig under denna tid, jobbat jobbat jobbat, umgåtts me thomas å massa fler, vart till stockholm en fantastisk helg, kattvaktat på klint och härjat på med massa vattenskoter..ändå har det varit lååånga veckors väntan =)

renovering pågår..dvs målning, haha man är ju inte rik så nå kakel o klinker blir det inte :p

hela helgen ska jag jobba på dansbandsgalan...jag är gladast!!! lasse stefanz ikväll..sweet!



hittade en gammal GES skiva igår då jag målade..dom var ju bra dom =)

Ges - Ingenting minner om dig

tankar går till maria och hennes familj...har själv aldrig varit på begravning...men är inget jag ser fram emot heller...ta hand om er!


nyckeln till lycka är...

Ett hem

nu är den min


livet leker.... (jävlas) med mig!!

nu har livet gjort sitt bästa för att få mig att bryta ihop fullständigt..och tro mig, det har fan vart nära att lyckas...men än har det inte tagit mig och jag ska fan inte bryta ihop nu på målsnöret...så det så!!!



besiktat ruben..3 fel...kostar pengar..mer pengar


köpa ny vägg åt lander..pengar


lagrar posten...hämtade den idag och såg ett läkarbesök jag missat..förra måndan, har bara väntat hela sommarn för mitt knä


ny läkar tid fixad dock men en avgift på 300 för att jag inte dök upp i måndags....


avgifter avgifter utgifter...å mitt liv ryms i ett jävla garage...


men som sagt..jag har inte brytit ihop än..och vägrar göra det..men nog fan känns det i hjärnan att det kokar...


roast på berns

vi hade ett lite speciellt apt möte på jobbet idag..vi var uppdelad 2 och 2 och skulle promenera till tuna kyrka o tillbaka..kanon bra ide´tycker jag!

vi jobbar mot en sundare livsstil på jobbet och nu kunde man utväxla tankar och ideér med nån man vanligtvis inte jobbar så ofta med och dessutom motionera..mycket bra, jag är supernöjd!

arbetsintervjun idag gick bra, men man är ju barnslig..kändes så skumt att sitta utanför rektor monas kontor...som förr fast ändå inte lixom hahaa ;p
jag är tok stolt och glad över alla positiva responser jag får och vill verkligen ge gärnet nu..svårt som vikarie överallt men jag kämpar vidare och hoppas på en fast tjänst..nånstans....


allt snurrar i hjärnan för övrigt...fullständigt kaos men ändå full koll..jag är redo..ge mig en nyckel nu för F*N! =)

kvällen ska spenderas inne hos buffy, han kommer väl hem runt 22 men jag är här nu, vilar skallen med tv:n ska jag göra..inte tänka alls utan låta massa komiker underhålla mig..dom ska roasta Robert Gustavsson ikväll..detta ser jag fram emot!! henrik schyffert.....ja, jag är spekulant! =)


usch, syns att hjärnan är i upplösningstillstånd ju =)


tjejkväll såhär på söndan

spontan fika hos hanna just i detta nu med lander och lillemor..å hanna såklart..detta gillar jag...vi jäser på och snackar skit, fikar go mackor och inväntar pinsamma ensam mamma söker..kan knappt bärga mig ;p


imorrn börjar ny vecka och jag hoppas på nycklar!!!!!!!!!! det är dax nu..hjärnverkstan är på bristningsgränsen...vill bara få nycklarna...

imorrn är det även dax för arbetsintervju på skolan..spännande men jag vet ju vad jag vill, men alltid nyttigt att gå på intervjuer, jobba upp den sortens erfarenhet..


vill hinna med kaffe på kolvägen åxå..får se om jag hinner ;)

fredag och lördag

igår kväll lagom till katternas vattjoms entre och idol kom mirja...det var så angenämt så...ost, kex och tidningar och prat och idol om vart annat...I like it!!

lördan blev en riktig loppis dag för mig å mami..jag kan ju vandra timmar jag..älskar gamla grejjer...fyndade en  kaffe servis i retro stil hos solbritt i nedansjö..vart på jakt efter sånna koppar länge..blev fika och surr med henne åxå innan vi drog vidare...

besökte lägenheten min åxå..börjar se slutet på misären..men början på renoveringen haha


krångel...6 veckors krångel

att flytta ifrån nån och lämnas bostadslös i 6 veckor kan va lite halv krångligt..speciellt med 3 katter att ansvara för..sivan hade ju turan att få buffy som fadder...hon mår ju fin fint...

men harry och ester har haft turen att få bo hos lander...men stackars lander blir ju ruinerad,, dom är lite stressad över allt å har förstört massor...blir så less....jävla katter...men men, jag ska betala ny tapet, mina katter mitt ansvar =)

nu får dom på instängd i ett rum i vattjom över helgen sen håller jag alla tummar på att få nyckeln på måndag..ska ringa å böna och be! =)

lander stackarn har stått ut med mycket och jag är så tacksam för dessa 6 veckor men nu får dom bli vräkt..kan ju inte bete sig!


glada torsdan fortsätter...

buffy bjöd på restaurang efter jobbet...victoria...skagen toast och black & white...jag har ju en bra bror jag! =)

nu fortsätter kvällen med glada jag och idol...mätt är jag åxå..vill krälas..men glad åxå så det funkar :p


glad torsdag

mycket att va glad åt...

lägenheten är snart min


föräldramötet gick bra...gud vilka bra föräldrar vi har..blir så glad att dom gillar vårt jobb!


åsså bara glad glad glad..jag har gått runt med sånt där fult jävla leende idag som inte går bnort..det gör inget faktiskt =)
idag är en glad torsdag...


"Its all your fault, you called me beatiful!" /Pink

jag fyndar gärnet..

i en månad har jag dagligen varit på jakt efter en tv bänk från ikea, en kökssoffa och ett leksvik sidobord..jag letar igenom blocket och loppisar stup i kvarten...

igår i gårdagens st: mitt tv bord för 250 kr. (nypris på ikea 500)



och det bästa....på loppis...en kökssoffa...för 70 kronor...trodde inte det var sant...det blir perfekt på min nya stora balkong!!! =)


hittade även 2 stolar till balkongen åxå..båda för 45 kr..detta kallar jag fynd!

nu återstår bara jakten på sidobordet, som på ikea kostar 500 nytt...jag letar..

ha en bra onsdag!


sällan...

vad exakt hände..allt var frid och fröjd och sömnen var ett faktum...sällan man fastnar vid datorn =)

har kollat bloggar, lite blocket såklart, kollat jobb och annat skoj...och framför allt lyssnat på massa melissa horn..underbara röst..I like!


Melissa Horn - Långa nätter

men nu ska jag stänga ner dumburken!!


fina fina väder

så härligt med sol!

var inte bara jag som blev inspirerad av det fina vädret idag upptäckte jag då jag tog varvet runt sidsjön..skytte trafik men trevligt värre =)

sista natten på klint nu då lander kommer hem imorrn...har varit så skönt att va här själv med katterna...låta saker få va och bara tänka på mig själv

har utformat ett tidsschema för renoveringen nu, exakt vad som ska ske dag 1 och vart jag ska hinna innan dag 3 osv..om jag gillar listor och att ha koll? nä, vad menar du? ;p
längtar iaf!

har spenderat kvällen efter promenaden med lite äppeljuice och tv 3, lugnt och skönt...å för att toppa detta ska jag nog sova snart...


sista dagen på veckan då

idag har varit en småfixar dag..såna dagar är bra dagar

intog birsta on my own för att kika inför flytten...köpte färg, drömde fantiserade och längtade

sedan blev det kaffe hos nya blivande grannarna ;) passade på att drömma och planera vidare då vi har likadana kök och vardagsrum..


middagen blev hos pappa och maj där jag passade på att tvätta ruben och pappa hjälpte mig fixa höger hjullager som inte satt riktigt som det skulle,,tack för hjälpen!


nu är jag på klintan, slötittar tv och ska inta sovläge strax..så en ny vecka kan sparkas igång! =)


helg och en toppenbra fredag

lördag mornar kan vara så bra..å en sån infann sig idag..vaknade brevid mannen i mitt liv, Harry nylund och intog duschen, läst tidning, bloggar och fikat frukost...

trippen till östersund blev bra, lossa på 2 ställen, sen pussla ihop lastningen och sen hemmåt till tonerna av lasse stefanz...mycket bra!

nä, jag blir nog med en sväng till veckan åxå..kanske dax att ta ett lastbilskort! :p

nu fortsätter min lördag..ska bege mig till vattjom för tacos! sen går ryktena att mina 2 favorit tjejer är på väg dit nu..så jag ska ta mig an plattången!

ha en bra lördag vänner


hittat min telefon kabel

så nu kan jag lägga in en bild eller två på skoj bara =)


2 nya tunikor inhandlandlades i stockholm..favoriter just nu!


ibland är en öl i solen det absolut bästa som finns..igår var en sån gång :p


och det absolut absolut bästa med mitt jobb är att jag får vara ute i skogen soliga och varma dagar och bara rensa själen och huvvet...jag, en kåsa och fyra 5 åringar...å världens bästa arbetsmiljö!



åsså huliganerna..mina grisar!


fredag..så underbart

igår var det trivselkväll hos kollegan i hällsjö..det var så himla trevligt! bara vi tre kollegor och tre rätters middag, för drink, vin till maten, kaffe och likör..å massa massa prat...for hem halv 11 och idag ska vi redan bestämmka datum för nästa kväll =)

nu sitter jag på jobbet...fredag i hela kroppen, det blir lugn helg för en fattig lapp som jag men ändå så skönt, rycktas om tacos i vattjom imorrn och middag hos pappa på söndag..då ska ruben tvagas!

slutar 2 idag vilket gör livet mycket bra, då ska jag och thomas bege oss till östersund..men en riktig lastbil den här gången ;p dansbands nerven ska få sitt and I like it!

åsså innebär alltid fredagar mannagrysngröt på jobbet...å guud så gott!!


när det otänkbara händer...

kan man inte göra nånting. Och när sorg i detta fall drabbar nära vänner kan man inte göra nånting...man lyssnar, sitter i telefonen, pratar lite, lyssnar, tänker, reflekterar och bara finns..men det finns aldrig någonting man kan säga för att göra det bättre..för det går inte


vi människor är så utvecklade och kloka djur, vi klarar det mesta..men sorg golvar alla och lämnar oss helt handfallna...på ett eller annat sätt...så jobbigt




mina tankar går nu till maria och jonas med familjer

det kommer ta tid..lång tid


tisdag idag

det syns säger mina kollegor att jag har lite jobbtankar nu =)

ska jag va ärlig har jag nog bestämt mig..det handlar om att tänka med hjärtat...

jag har haft en lugn eftermiddag, ska få undan lite data jobb så jag blir "hemma" ikväll...idol börjar ju!

har hämtat post..å tur va väl de för där låg en räkning till HSB som ska va betalt imorrn..3 veckor kvar till 1 oktober...längtar

missade på håret att åka med thomas till östersund..jag ska med en annan dag blev det bestämt..måste ut å låta olle jönsson få mig på rätt spår i livet ;p

igår fick jag en dos av lillemor..det var ju fantastiskt..den kvinnan har det stressigt nu hon, män män män ;)

nu blir det tv med buffy


pussel

varför måste det bli sånt pussel av det här..alla jävla bitar har bara tok lossnat på en gång nu..inte en bit i taget att ta tag i och sätta in på rätt plats..nä nä vi tar ALLA!

puh...blir ju svettig av bara tanken....



idag har jag och bror hälsat på familjen larsson/svensson..mycket trevligt med fika och kaffe latte..gott! åsså teletubbies..snacka om problem fria liv dom har ;p


men nu är det mycket

som om jag inte har nog nu med flytt och allt som har med det att göra.....

blev upprigd och erbjuden jobb idag..ett bra jobb och önskan om att börja på måndag...shit, vad fasen ska jag göra!?

snacka om att ha ett lyx problem nu..men det är ju mycket att fundera över...å hej å hå


frustrerad..minst sagt! ;p

illa nu...på bristniningsgränsen kanske tillochmed


stackars alla som står ut med mig nu =)

"Im a mess and it starts to show" /Janet


mätt iallafall

men dessa spontan grillningar som alltid resulterar i 15 pers...but I love it..och mätt blir man, man äter till man mår illa..och då äter man lite till mohahha ;p


blev kvar i vattjom för lite kortspel och ensam mamma söker, en ofta väldigt pinsam serie men som man dock måste se! =) jag höll för både ögon och öron flera gånger..jisses..dravel...

jag ska nog göra kväll snart..känns som en sliten kropp vill vila mer nu =) imorrn är det planeriongsdag och det gillar jag...nyckelord i mitt jobb: planering dokumentering och utvärdering..milstoplar som funkar överallt faktiskt..

 

janet-let go


uh, småbakis

tack vare hanna fick man lite innanför västen igår ändå...thank you lady!

blev spontan förfest på klintan med tjällden, bengt och henke..vi damer tog sikte på memento palace..å snacka om nostalgi..gamla espan..jisses så man har levt om där..å det satt kvar i väggarna..folket och självklart blev det 3 låtar karaoke för mig och mirja! =)

fick skjuts till klintan av thomas och sandra efter ett max besök....

nu ska jag ta mig i kragen och ta mig till vattjom..här ska grillas!!!


oj

jag somnade 11 igår kväll...och vaknade..11!

jag var minst sagt trött tror jag..min kropp behövde sömn..och för första gången på veckor lyssnade jag på den..mycket bra...helt utvilad och ska ta mig an birsta nu..

skälla på expert..kameran har varit på lagning 7 jävla veckor!

sen kolla lite och ikväll blir det att tjejka med damerna..mycket bra..det behöver åxå kroppen! =)


vad händer?

shit..2 polisbilar, 2 brandbilar och 6 ambulanser!!!! for in till matfors nu..läskigt..undrar va de gäller


___________________________________________________________________________________

22.15

vet nu att det är en epa som voltat vid unimedic...4 till sjukhus

jag hoppas såklart att alla klarar sig..men fel å lära sig köra...

vad händer?

shit..2 polisbilar, 2 brandbilar och 6 ambulanser!!!! for in till matfors nu..läskigt..undrar va de gäller

hmm jaha

fredag..besta besta dan...men idag känns den knappt..skönt att va ledig iofs

hur ska kvällen spenderas? ja, ensam på klint..mirja ville dra med mig på premiären av memento, hon hade biljett...men nää jag sa nej

var det dumt tro? vill ju inget annat än att se folk..vill inte bara vara "hemma"men får ta igen det imorrn på oscar istället..
vad är väl en bal på slottet?

jag blir tokig snart..på riktigt..

det handlar om kavajj!!




torsdag

jobbat till1 idag..tidig dag..inte helt fel


blev sollefteå..nu är nervern stillad några veckor..lasse stefanz :p

mat,renovering och öl för några av oss ikväll hos thomas..jag vispar grädde och bara är...inget slår detta just nu



onsdag än så länge

jobbat som om jag gör nått annat....ätit lax, mycket bra

fått hem lite tyg med posten...ska bli så spännande att ta tag i det..moster får hjälpa!


pappa ringde nu: Vart bor du just nu?

25 år..bostadslös..flådigt värre..eller så inte =) har haft den statusen i 4 hela veckor nu...om det tär? har påven en ful jävla mössa?!



ska ta och duscha nu på klintan och sova..ska upp om 9 timmar..dags för dygnsvilan ;p eva eastwood har vart mitt sällskap för kvällen..tack för musiken mirja..i Love Eva Eastwood!


Inget bröllop i vår-Eva Eastwood


men fantastiska minnen

kvällen har spenderats med mirja....vi har gått igenom gamla telefonen...så mycket minnen, så mycket fylla..helt otroligt att vi kom in på espan på den tiden..

"den föll loss..akakaboto är en livsfarlig björn..uppfattat!"

tack mirja..å för pajen dessutom..fullgod! kokos..mumma

åsså dansband..som bara jag och mirja förstår...patrik dömde ut oss fullständigt...men man mår ju så bra, underbara musik! :p

vem ska du skicka brev till? fel och säga papper!

och nu..tom, har skrattat gärnet (hoppat hage som farfar menar) och nu är det slut, blir som mina söndagsångestar..åsså lådor, massor av lådor...

nu blir det sova med harry och ester!

1 månad kvar nu..hatar alla lådor


RSS 2.0