kaffetår på sena timmen

basket...och dom vann!!! mycket bra mycket bra =)

lång dusch och nu har bästa grannarna kommit ner..det vankas kaffe nu, borde sova då jag börjar 7 men what the hell...lite kaffe och trevligt sällskap har ju ingen dött av :p



vårtecken!

i strålande sol på gården på jobbet, iförd solbrillor..bara det ett vårtecken, så såg jag årets första fjäril..en stor och fin nässelfjäril...

nu är det snart torrt och sommar!! =)


grann citat

käre grannen slet upp dörren igår och avfyrade en kommentar:

"Om det ska lukta så här gott i trapphuset varje dag så måste antingen ni flytta eller jag!"

haha, kul att vi får uppskattning på flera håll och inte bara av dom som äter vår mat :p


dom är fantastiska!!

hoffmaestro..vilket band och vilken musik...bästa bästa upplevelesen på länge..fy fan vad bra och vilket drag!

förfesten och middagen var kanon..tack tjejer!!




men som vanligt...mår skit en hel jävla dag och kan inte resa mig..och då var jag inte så full..nä, inte värt det helt enkelt..det kommer dröjja rikitgt riktigt länge innan jag väljer att bli full igen...måndag idag och jag är fortfarande helt tärd..mina kollergor trodde dom såg ett spöke...fy fan....

ny färg på frillan

gårdagen på olearys var trevlig..hg fyllde år och han var där...fick en blomkukett av nån som jag i sin tur fick..mycket snällt! =)

jag var en sväng på bara vara mässan...fick rycka in både vid entren och vid lunchen..vafan, man kom dit som gäst och åkte på att jobba haha men det var kul,..mycket folk man kände..


en fika och en ny matta fick jag hos kusin daniel...mycket prat om släkt kryssningen våran..kommer bli toppen! jag längtar ihjäl mig!

frillan har fått en mörkare färg åxå...slog in lite slingro åxå men dom syns tyvärr inte, jag blev feg =)

nu är det dax!!! tjejmiddag, alkohol, aveny och hoffmaestro..det är inte klokt vad detta ska bli trevligt!


å typiskt :)

jag for till birsta för en vårjacka..kommer hem med 3 tunikor...så typiskt mig haha..men det var kanonpris...och det bästa av allt var att jag hittade fin fina spring skor..puma, rosa..bättre blir det ju inte...vårruset och tjemilen, hera I come! :p



idag blir det jobb, tidig dag, kanske en sväng på stan för att hitta nån outfit inför imorrn, har ju inte vart på krogen sen november så garderoben har ju möglat bort =)
sen blir det mat på olearys och där ska vi se dragons borta match!

ha en bra fredag alla, för det ska jag =)

sol sol sol

jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har det så bra som får vara ute i skog och mark och verkligen tillbringa mycket tid ute på mitt jobb..det är ju underbart då solen skiner!
och att dessutom få äta våfflot på självaste våffeldagen och under arbetstid är ju det besta! =)



det där var igår det..å kvällen spenderades med en storhandling 3000 och umgänge med tuvan lander och lillemor, fia med knuff och greys..nice!

nu är det torsdag och vi har nyss ätit, jag har lurat med mig man och bror på birsta, vi ska fika och spana in sista reorna, jag är på jakt efter en skinnjacka...sen blir det kortspel i svartvik..

jag blir mer och mer peppad för tjejmilen..vi åker! och anna du ska med!!! =)

jävligt sugen!

jag är sugen på tjejmilen...stockholm 30 augusti..hotell, mat, tejer och trevligt umgänge..vad säger ni hannorna, emmorna, mirja, lillen? eller varför inte kusin vitamin anna? =)

http://www.tjejmilen.se/start/

jaha...

efter jobbet har jag solat 20 underbara minuter, simmat och tagit en lång stund i bastun med en hårinpackning....

nå, gjorde jag detta för att min kropp behöver detta och ge mig själv lite lyx i vardagen...eller gjorde jag det som tidsfördriv för att slippa åka hem till mitt eget hem?

att kunna se saker med nya ögon...även ett titel på en bok jag läser, man kan alltid vrida och vända på allt...men gör man det för mycket blir man psykiskt störd och hamnar på 7:an...det är nästan så jag längtar =)


snart fruarna..cant wait!!

så jävla jävla arg...

jag blir tokig..å det på riktigt snart...så förbannad så gud vet vad nu...åsså skiner solen, jag har skitsvårt att va arg då..så det går väl över snart, är ju på jobbet nu så det börjar lugna ner sig....

jag går på reservtanken nu...och har gjort det i 3 månader...då är det bara en explosion att vänta....förbannade förbannade skit!
jag måste verkligen gilla mannen med D för detta tålamod har fått sig en prövning...

jag är rädd att han måste välja...och jag är så rädd att det inte blir jag som blir vald.....


lalala

ny vecka att bita tag i..kommer gå utmärkt, det laddas för påsk på jobbet så nu jävlar skrålar vi påsksånger å klipper kycklingar i hop om att våren är på väg!

det var en kyckling som hette gullefjun!!

igår var vi till dennis syter denise med familj, hon fyllde år så det var fika på schemat..gott..men dom hade ju skffat världens sötaste hund..en griffon, harry kommer kunna äta upp henne då dom kommer på mitt kaklas, var den minsta hund jag nånsitt sett! =)



idag blir det skivstång på friskis och sen middag och svartvik

Nu har äntligen nedräkningen till ördag börjat..middag med damerna och hoffmestro..kan inte bli bättre!!

å du sköna helg som snart är över

vad har jag underrättat i helgen då..ganska mycket praktikst faktiskt och det känns bra...

tränat lördag söndag
middag hos svärmor igår med kortspel och robinson, skön kväll!
innebandy idag med buffy, dennis gjorde självmål mohahaha :p
ska på fika hos dennis syster som fyller år och sen hänegr svärmor med till oss och käkar så jag har förberett all mat nu slipper man det sen
rensade hela kylen och tokade ur alla hyllor

i detta nu tar ester och buffy en stödvila och jag ser lite seinfeld avsnitt..fantastiska serie!!




katthår tame*^¤# överallt!!

när man har 3 älskade håriga vänner så är dammsugning ett måste..brukar bli 3 gånger i veckan..men idag fick jag ett bryt och slängde ut varenda textil på balkongen..damma damma damma!
jag dammsög varenda jävla centimeter i soffan och alla ytor...skurade golvet och torkade alla skåpluckor....
så nu känns äntligen lägenheten fräsch, det luktar gulsåpa och klorin..härligt!

det blir middag hos svärmor ikväll ringde min man och sa..men gud va tråkigt att slippa behöva laga mat en dag, ärligt, supertråkigt, jag lider ;p

dax att träna

klockan står på 08.15 och det är en fantastisk lördag! soligt och 5 plus grader...
frukosten är uippäten och jag ska snart åka till friskis..efter det ser det ut att bli en tripp till vattjom för min del, äta lite lunch spela kort, rummy i vanlig ordning, samt hälla i mig kaffe =)


fredag igen då =)

 
har jobbat och nu äntligen gjort mig förtjänt av helg!!

dennis lagar stek as we speak och buffy har anlänt, jag vill spela sällskapsspel men grabbarna verkar skeptisk! typiskt!

sen blir det så ska det låta och lite smågodis..detta är en vuxen kväll, stek, sällskapsspel och så ska det låta haha



ha en bra fredag ni med!

skagen

middagen idag bestod av egengjord skagenröra med egenpanerad fisk och rivna morötter..det är ju såå gott med skalade räkor..kan ära ihjäl mig! =)



ikväll blir det basket för mig och dennis, damernas tur idag..är sällan jag ser dom men det kan bli kul, åsså fredag imorrn..det besta!


borde sova men

ska upp om 7 timmar..tänkte precis släcka ner datorn och tv:n.....åsså är det ett av de bästa avsnitten på seinfeld...fantastiska underbara serie! måste se!

min man är på träning och sen blir han i svartvik till i natt skulle jag tro..då passar jag på att frossa i seinfeld..


lost..som vanligt =)

och den där olsson har så fint vart hon än flyttar, känns tryggt det..och go fika med hembakat bröd å grejjer...


nu har jag duschat, ska platta håret och sova, men vad sitter dennis och tittar på? jo Lost, är vi inne på säsong 76 eller vad har hänt nu, jag minns en tid då jag och lander såg det, vi såg det på varsitt håll då jag bodd ei h-sand och varje onsdag ringde man
-var du rädd? förstod du nått? hahaha

men jag måste avsluta med nått som jag upptäckt! många har lixom smått påstått det och pikat min lilla vän att vara detta...nu tror jag att jag är villig att hålla med: Harry är fet!! men snälla nån, det bara vällde över fetmagen hans..kan det vara torrfodret? hans gudmor har nämt nått om att blötmat är bra för katter, att inte endast äta torrfoder..hmm..
gravid? =)

hemma

då var men hemma efter en insirerande dag på kommun, massor av ide´´er nu och god tårta har jag tryckt i mig! mohaha
men skylten på kommun toans toalätt dörr var ju ändå bäst...


mitt fina diplom =)


nu blir det en svängom med dammsugarn innan maten och sen olsson! wii!

bra vecka so far

måndagen har varit och den bjöd på jobb, tacos i vattjom med mor, bror och man..sen drog vi vidare till svartvik för att spela kort...

nu är det tisdag morgon, börjar 9 och det är skönt, idag ska jag iväg till kommunhuset för att examinera min lilla datautbildning och efter det kan jag inkassera 4 extra semesterdagar..kaching!! =)


och ikväll ska jag och damerna till olsson..blir mitt första besök i hennes bostadsrätt i bosvedjan..som jag längtat! åsså fruarna på tv, vilken kväll :p

ha en bra dag  alla!!


söndag

jisses vad min kropp skrek efter sömn, vaknade 7, kände mig pigg ändå men tok bort larmet som skulle ringa 9 för min träning...sov till 11, hjälp! var ett tag sen man gjorde det, får alltid lite ångest då jag sover länge men jag skyller på att jag behövde det =)

jag små donade lite hemma under dagen, rensade köksskåp och luckor samt källarförrådet, snart kommer det ju mer grejjer till vapel =)

då träningen i morse uteblev så for jag iväg på core nu ikväll..gick fint! kommer definitivt bli av fler gånger


nu sitter vi framför beck- det tysta vittnet, sen blir det sova, börjar 7 imorrn.
tjing!

varför varför varför

...ids man ens kolla på melodifestivalen...det blir alltid fel låt..å nån jävla opera..nä fy fan, jag har nu snabbt som fan bytt kanal och kan nog garantera att jag inte ska se den här skiten nå fler år =)

caroline af ugglas-snälla snälla

fia med knuff..ett rafflande spel må jag säga

dagen har bestått av innebandycup för min man, jag var med å stöttade de två första mactherna, dom vann hela cupen..mycket bra

 efter min träning kom tuvan och lander förbi, vi spelade fia med knuff..men det var inte bara det,,det skreks, svettades och det liknande ett tredje världskrig, det är det där knuffandet som ställer till det =)



och idag har pappa min köpt en Chevrolet Impala 63:a, fin bil, jag är dock lite svagare för de tidigare modellena av impalan...men nu längtar både jag och pappa till sommarn! i ett sms undrade pappa hur vi ska få dennis intresserad men det är nog bara att konstatera att man inte kan lära gamla hundar att sitta :p


nu pågar rösträkningen på melodifestivalen, jag har hållt på sarah dawn finer och caroline af ugglas sen start! så jag håller tummarna på dom nu!

mys mongon =)

dom är lite lurig mina små vänner, när dennis är hemma sover dom aldrig i sängen med oss, vet inte varför men dom gör det inte..men så fort dom märker att jag ska somna ensam och dennis är borta..då är dom snabb som fan upp i sängen med mig =)
ester och harry är värst och ju närmre desto bättre är deras motto :p



och på tal om filmjölk så är det så jävla skönt att åka till jobbet 06.30 och solen är på väg upp!!! helt underbart


jill räddade min kväll =)

men hon är ju fantastisk...

under kvällen berättade hon om ett tillfälle där hon gick till en krog ensam i sthlm för att äta mat..då hade en kille kommit fram, tokstött på henne, gett henne numret och lite andra förslag men jill sa nej då hon är gift och har barn, detta var även en framgångsrik komiker som gärna skryter om sitt utseende och solar solarium....mer vågade inte jill berätta för publiken, nån från hänt extra kunde ju va där :p

efter konserten så står hon alltid och tar i hand för att tacka publiken, då passade jag på att framföra min gissning:
-du,den där komikern var Mårten Andersson va?
-ja fan, men du, ingen på skivbolaget har listat ut det än!

hahaha, det gjorde jag bra hehe, så där hänt extra, har ni ert scoop :p

skön morgon

en dag i veckan så börjar jag jobba senare än kl. 8 och då äter jag frukost hemma, annars äter jag ju med mina barn på jobbet...idag är en sån dag
jag börjar 9.30 idag och det är så skönt ibland, kunna kliva upp i tid och inte stressa
06.30 var jag i tvättstugan med två maskiner och nu har frukosten tuggats upp och jag sitter i soffan och tittar på vakna med the voice

ska platta håret och hänga och hänga tvätten innan jag beger mig till jobbet...jag jobbar till 6 och sen blir det tonhallen för mig och mamma och fantastiska Jill Johnson! =)



nostalgi

men titta här..var hos moster min som fyller 60 idag å fikade..å hon plockar fram den här burken...när man gick i skola sålde man ju alltid dom här pepparkakorna för att samla till klassresa....

mamma köpte alltid en burk varje år som skulle öppnas kring jul...runt burken fanns röd tejp runt hela...den pillade jag å buffy alltid bort, små åt hela november och pillade fast tejpen igen...å samma sak varje år, mamma blev tokig då halva burken var uppäten..å vi lyckades alltid hitta burken åxå  hehe =)

kakmonster redan då! =)



nu börjar snart personal mötet, sitter återigen på jobbet..har varit en seg dag, lång dag så nu har jag lite hemlängtan :p

tisdagen...

hmm...damer överallt och det är alltid lika trevligt tycker jag, denna gången hemma hos mig med mackor som kvällens höjdpunkt...goda mackor med gott pålägg...åsså hemmafruarna förstås! =)




vi slog till på en tv igår...med personal pris blev det ett bra pris..och fin är den :p 42 tum och platt! =)


haha textraden är så bra "gud, vad skönt för ryggen"

nä, nu är det dax för mig att börja jobba...degen blir följande:
jobba 7-14 (är ju på jobbet nu)
simma och sola
mat i vattjom
APT 17-19 på jobbet
hem

TJING!

Jag vann!!!!!!

å gudars vad jag är glad nu...har fått betala 362 kr för nått som i vanliga fall kostar 1452..jag är en vinnare...å gladast i stan!!! :p
nu kan jag äntligen åka hem från jobbet...slutade för en halvtimme sen..men kunde jag inte lämna budgivningen :p

jag vinner...nog

å så spännande, jag är med och budar på tradera nu....10 minuter kvar å jag är ett nervvrak =)

min vän berqas systrar säljer valfria tavlor som de fotat..jag är dö impad och har alltid velat ha deras grejjer....nu kanske jag vinner 2 valfria..
jag vill ha dem i hallen och detta är en av dom jag ska välja...50x70 cm är båda (originalpris 690kr styck)


bilden är tagen från deras hemsida: www.photografibutiken.se
besök den..dom är grymma fotografer!
5 minuter kvar..gah!!



motiverad så in i..

    • utedag i plums snö...brände kalorier medan jag var ute med barnen på jobbet
    • 45 minuter rask promenad på luchrasten...5 grader plus och fågelkvitter..härligt!
    • skakade loss på vibra maskinen på fika rasten..fokuserade på rygg övningar idag
    • 17.30 är det dax för friskis-skivstång blir det idag

    Blossom..en klok kvinna säger detta ang. dåliga ursäkter:

    "Det är så tråkigt att träna. Get over it! Det är tråkigt att stå i kö på systembolaget också men det blir roligt sedan."



middag i västerro

har spenderat söndagen med att träna och titta på innebandy, mirja kom frbi på innebandyn så så mycket tittande på matchen blev det väl inte =)

sen blev det dax att äta middag i västerro, god mat, öl och smörgåstårta till efterrätt...hej å hå..det var väldans trevligt och det blev en del prat om sommarens cruisingar..jag längtar!!




å det snöar  å snöar..himlen är viit


nu är vi hemma..tittar på wipeout nu, underhållande minst sagt...21.00 blir det sängen för min del och så ska det låta...olle jönsson! jag är laddad :p
imorrn inleder vi en ny arbetsvecka, mycket bra

lördagen hos oss

hmm, matlagning med familjen Eriksson/Nylund brukar ju aldrig sluta bra ;p



nu tillagas steken i ugnen och jag har fixat grönsakerna och dippen inför kvällen, lite ljus ska tändas sen är jag nöjd..nu kan lördags kvällen få börja!


after work igår

det var rikitgt trevligt att träffa damerna och smaksa i sig lite vin och buffe´...jag och lindbom avslutade kvällen på svenssons med två irish och massa prat..tog 20.45 bussen hem och kvällen kändes vuxen, lagom och trevlig haha =)




Dagen då: har tränat och nu är det repris på Bygglov =)
sen blir det en lugn dag med småfix, en god middag med min krasslige man och godsaker framför tv.n och andra chansen på melodifestivalen...en perfekt lördag helt enkelt!

Ulf Rickard Nylund

min bästaste bror fyller ju år idag! GRATTIS
idag ha det näran ha det näran buffy ;p



jag har en ny bästis till mitt hår, dust it heter han å han hjälper mig massor på morgonen så jag kan fixa frillan =)



fredag!!

nu är den här..ledig två dagar nu och jag ska då inte spendera en enda minut på ikea! =)
nä, idag blir det after work på stadshuset med alla gristissar..kommer bli super, har aldrig varit där men sägs att det är trevligt!

tidig dag på jobbet gör det hela mycket bättre åxå, då hinner jag hem å ställa ruben hemma, det vankas ju vin :p


;p

lilla ester

det var tur att det inte var jag som hämtade lilla ester från veterinären..tyckte det var nog jobbigt att lämna bort hon några timmar..men dennsi sa att hon betett som som värsta fyllot hemma..hua =)



men Anna, kusin vitamin! hur länge ska tratten sitta på? en vecka? tänkte kattexpert som du är har du väl svaren :p

idag blir det jobb sen drar vi till fresks..hört nått om en utförsäljning av tapeter!
sen 19.00 intar vi återigen Victoria för lite god mat..min lilla buffy bror fyller ju år imorrn! =)

livscoachen har varit framme igen

jodå, hon ligger i å pushar på mig, mycket bra, jag är grymt tacksam över denna kollega =)
denna gången resulterade det i en bok som jag ska läsa..ska sätta tänderna i den direkt tror jag!



sen måste jag ju bara tillägga att jag jobbar ju under fantastiska förhållanden...bästa arbetsmiljön få jag ta del av!

kan själv!!

men jag gjorde det...tok beslutet att göra ett tredje försök med ikea, mina nya fiender...fick gå med på lagret, noga kollade jag beskrivningen och jämförde pluggen, plankorna, ja allt....och nu är den uppskruvad å klar!! fy fan va bra



har spenderat nån timme här på kvällskvisten hos lindbom, fruktsallad och fruarna, mycket bra!

åssa har jag ju klippt mig idag, är nöjd, alltid skönt att klippa ur lite



men dygnen har för få timmar, skulle behöva påta på med bokhyllan, rensa och dammsuga...jag får ju långväga besök från göteborg i morrn..jaja, kan ju inte dammsuga nu...

imorrn kastreras lill gumman min...så nu är det noll mat flör katterna..harry är minst sagt missnöjd! :p

g`natt

bra start!

fan vad det känns bra då man får höra precis vad man behöver höra ibland, denna gången från en förälder..då vet man att man gör det bra och att man är på rätt väg med sina syften!!
nu kan jag gladeligen jobba vidare idag =)


kommer surt efter..

fy fan vad jag har haft ont i ryggen idag...bokhyllor hit och dit upp och ner slog till på värsta ryggsmärtan..inte kul...träningen idag på friskis gick inge vidare pga smärtan =)

lite bilder från kaos helgen..som tur va köpte jag ju saker som var brukbar åxå



orkar jag återberätta ens!!

men dra åt helvete vilken skithelg jag haft..ikeas fel alltihop!!

köper en bokhylla!
dennis bil vägrar starta
springer på biltema-köper startkablar
vart sitter batteriset på en audi 100???
jo i baksätet under sätet
baxar ut en 100 kilos kartong
hem å skruva
fel fel fel...
byter plugg på söndan p´å ikea (besök nr1)
blir fel fel fel ändå
arg arg arg åker jag på ikea (besök nr2 den dan)
får en helt ny bokhylla
baxkar upp den nya
baxar ner den gamla till bilen
börjar skruva..hmm verkar blir bra
fel fel fel..arg argare malin!
slänger ner hela skiten i bilen
ikea besök nr 3 den dan!
ber dom slänga bokhyllan åt helvete och bränna skiten...får pengarna tillbaka.....

kul jul..nu står jag lik förbannat utan bokhylla.....

RSS 2.0