ut å äta gillar jag!

Ikväll blir det mat på stekhuset för min del...buffy thomas och sandra ska åxå med och då har jag ju räknat ut att samtliga har körkort...vilket i sin tur gör att jag kan dricka lite vin till maten..och det gillar jag åxå!



storhandlade igår så nu är kyl och frys nöjd igen..det slank även hem en kofta från Gina och ett par stövlar från Skopunkten...nöjd med båda köpen =)



Åsså fyller Pappa min år idag..GRATTIS..har nyss ringt å grattat honom och diskuterat lastbils backning..öva öva


Underbara Unge!

Igår efter jobbet for jag upp till Maria med familj..vi åt gott, gick promenad med hundar och sötaste Hjalle och lagom till kaffet kom även Lina upp..en väldigt trevlig dag och kväll!

Jag får inte nog av den här pojken, mannen i mitt liv!




Lina fastanade på bild hon med

Fina Maria har lyckats bra med denna där pojken =)


fredag!

En lugn fredag på jobbet idag men det regnar å regnar som lasse stefanz skulle ha uttryckt sig

Fredagen har inga planer alls...ska väl se idol, har inte sett ett enda avsnitt i veckan, sugen på vin men blir en helnykter helg!
Imorrn är det middag hos mirja och fest hos hanna men är samtidigt chaufför åt mamma så som sagt lugn och nykter helg.

Var på ljusparty igår..vill ha mina fina ljusstakar så jag kan pynta dom nu!





har redan börjat fundera på pimpning...för mycket fritid ja!

men dåså..trevlig helg!!


en groda!

Föräldramötet igår gick bra...vi har en otroligt bra barn och föräldragrupp så det är kul att jobba!

slut som artist igår efter att ha varit på jobbet från 8.30 till 20.30 så gårdagen bjöd inte på något spännande

Dagen har bjudit på en groda i storlek mini och kvällen blir lugn, idol och mat med mig själv

Imorgon är det ljusparty i runsvik och sen helg!



Semper Paratus!!


Pärlan är godkänd!!

Bästaste Ruben fixade dagens bilbesiktning hur bra som helst! Inga problem för han det där





såklart har det regnat idag så nytvättade ruben ser väl förjävlig ut snart...gillar inte skitiga bilar!


bilder från helgen

lilla Egons helg har mest bestått av att grisat och sovit i soffan..särskilt social har han då inte varit




skulle även va seriös å ta en fin bild på mig och finaste Ester igår kväll..men det sket sig, eller ja, bilden blev ju klockren!



måndag nu och veckan sparkar igång direkt med jobb, träning, föräldramöte, ljusparty och fattigdom å elände då min lön kommer nästa måndag..såå kul att få lön 27:e då alla andra får 25:e =)


sommarens sista/höstens första grillning!

Igår spenderades fredagskvällen i vattjom med mamma och Mirja med middag och idol sen en sväng till thomas i runsvik

lördagen var lugn, bytte lite gardin, bakade lite scones, kände lugnet på lägdan.

Vid 5 bar det av till thomas och sandra för grillning!!

gott som vanligt, åt ihjäl sig och nu har vi intagit soffan, stackars Sandra for å jobba natt hon men Thomas, Danne och Ida och Krull är här..och snälla snälla Micke såklart ;)


Borat är på tv, lättsamt och duger gott och väl denna lördag




äntligen en kallelse

Igår fick jag en kallesle till magnetröntgen...i december ifjol röntgade dom ju FEL knä så jag har fått vänta tills nu på en ny tid men men klåpare är dom allihopa allihopa allihopa

Men det var ju en hel uppsats att fylla i, längd, kön, ålder, evenyuella njur problem och hjärt kärl problem och även en fråga om jag hade problem för trånga utrymmen

undersökningen i den där tuben kommer ta en timme och man ska ligga helt stil och man kunde gärna ta med en egen cd skiva att lyssna på...så Josef zackrisson ska få bli min kompis imorrn =)

men det står även att tatueringar kan slå ut röntgen och göra så att man inte kan se nått eller ge fel utslag på magnetröntgen..jag hoppas inte att det blir så men jag har ju typiskt nog en tatuering lämpligt placerad på vänster vad...oj oj vi får se hur det går!




roligt att träna!

Jag hoppas hoppas att min motivation för träning sakta men säkert letar sig fram mer och mer nu...morgonpromenaderna på helgerna blir mer och mer och cirkel fysen på tisdagar går ju bra!

Och igår var jag på skivstångspass med Johanna...bra att ha nån att träna med så det blir av och jag får se att jag klarar det!!! det är roligt att träna!!!



färgfest!

I lördags var det inflyttningsfest hos Hanna & Rickard..trevligt och temat var färg! alla fick en färg att representera och det blev sedan lag...jag var blå!




jag & emma matchade även det vi drack i rätt färg =)



blå eyeliner och ögonskugga: hej 80 tal!!
Alla som gick vidare på krogen hann gå hem och svida om, men inte matfors bon, hon fick så gott gå ut i hel blå outfit...å blåöga..behöver jag ens nämna att jag fick åka hem ensam utan sällskap ;)


fågelmördarn!

igår när jag hade dörren öppen och dammsög för fullt kommer Ester in med en fågel i käften...som lever dessutom, jag tog sopen, fick ut båda 2 och tog upp fågeln för att rädda den, letade bitmärken och sår men han var oskadd tyckte jag

Ester förbannad och försökte ta sig upp..la fågeln i ett träd och tänkte ge han vatten, då la han ner huvet mot kroppen, blundade och...dog!!! men misär...stackars liten, jag var knäckt och när ester insåg att det inte va nå kul längre då fågeln var död gick hon därifrån...jävla katta!


där på trädet ligger lilla fågeln död lillstackarn



guldkryssning

åsså ny frilla..längre hår bara sådär =)

bussen och första ölen knäcktes 13.00 sen togs sista drinken 05.00 och det var fullt ös hela kvällen/natten...hade otroligt kul och natten avslutades med frukost buffe´sen sova i 3 timmar och jag var inte bakis..helt otroligt









igår lördag blev det en tripp till delsbo och hudik med pappa..kollade på en fin fin bil som jag ska köra nästa sommar =) och sen blev det höst cruising




nu är det söndag..har varit på min älskade buggkurs som jag fullkomligt älskar redan nu..jag vill bara ut å dansa! ska kika ut massa danser nu i höst..sitter hos hanna nu och har ätit middag, tjuvtränat bugg och sitter i soffan med kaffe och kaka..bra avslut på en bra helg!


RSS 2.0