Återigen gryr dagen...

Jag väljer automatiskt att ge mig själv ångest tack vare min rubrik..ähh, måndags ångest är alltid behövligt ;p

Klockan är 09.30 nu och jag har varit vaken i 5 1/2 timme redan...klev upp 04.00!
Jag och Maria har nämligen varit på en förskola sen klockan 5 för att ta hand om tidiga morgonbarn...roligt faktiskt men i det tidigaste laget..får ju aldrig sova...

Min dag är som vanligt upprutad med diverse saker som måste göras idag, på ett ungefär ser dagen ut som följer:

04.00 vakna
05.00-07.30 förskolan, passar på att plugga då barnet sover =)
08.00 stan, in en sväng på dalgatan, åt en hårbrödmacka...4 timmar sen frukost, börjar bli hungrig =)
09.00-10.00 datasal på mittuniversitetet i väntan på maria som har möte med sin studiegrupp
10.00 stan och lunch på stan
12.30 simma
13.30-16.00 förmodligen hälsa på camilla och bianca, och uträtta diverse...
16.30-21.00 förskolan för att ta hand om kvälls barnen.
21.30 åter i norrhassel
22.00 jag sover nog förmodligen då =)

idag fyller min mamie år! Grattis mamma!!

ha d bra! /Malla

mitt lilla paradis =)

Jag har umgåtts med lander idag som så fint har dokumenterat sin dag i sin bilddagbok och nu när jag kom hem vart jag inspirerad att hänga ut mitt lilla place, min lilla bostad på nätet =)
Jag har bott i två egna lägenheter hitills i mitt liv och jag har älskat båda två.....den i härnösand kan jag sakna riktigt ordentligt ibland..jag är ju så pass sjuk att jag gjort ett eget fotoalbum bara om den lägenheten, hawaii lägenheten..blir snart sentimental så dax att gå vidare!
Nu bor jag på Dalgatan här i sundsvall...känns riktigt bra att va stadsbo istället för matforsbo och härnösandsbo =)
Min bostadsyta består av ynka 22 kvadratmeter men det finns mycket kul att uträtta på dom kvadraterna så jag ska inte klaga....
här kommer höjdpunkterna från mitt lilla paradis!

min lounge..ett måste i varje lägenhet! Och självklart..lasse på hedersplaten!
min lilla lilla hall men med min fullgoda förvaringsgarderob..är kär i den..den rymmer ju ALLT!
min igelkott....det sötaste fotstödet som uppfunnits...
"This is were the magic happens" brukar d ju heta...är osäker jag ;)
köket/vardagsrummet/arbetsrummet
min väggdekoration..guld blommor...stiligt värre..
mitt fönster..korten från vänster:pappa 6 mån. mamma och mormor. farfar lär mig cykla. =)

ja, det var det med det å nu blir det inget mer....

Ha d bra!! /Malla


men yes!!

men nu jävlar fick man ett tokryck...fick en hemtenta igår...och jag gjorde allt för att smita från den igår..for till micke o mirja för att käka och se nya beck..utan den minsta ångest för tentan =)
Idag har maria varit här och vi har träglat på....men vi försökte åxå smita en gång...promenad till ica kvantum och införskaffade "hemtente godis"...och ska jag va helt ärlig så tror jag att det är godiset förtjänst..för nu är jag klar!!!! fy fan va det känns skönt..ska skicka in den imorrn....

Nu ska jag iväg och jobba på tonhallen..blir samma visa imorrn..men utan en tena hängandes över mig..eller jo,d et blir väl omtenta på den här jäveln kan jag tänka mig! hahaha =)

Ha d bra!! /Malla

timberland ft no rebulican-apoligize..sicken bra låt...

jag blir toki!!!


FAN man vill att nånting ska få gå som planerat men nej..dator jävel att krångla...skulle ju lägga upp min fina dokumentation över min onsdag men får inte upp bilderna..nu är jag arg!
Å på tal om filmjölk..vad fan gör snön här....fel o bara ge upp, ingen gillar snö! =) nä, nu är jag så där trött och kinkig så nått vettigt ur dagens blogg är ju ej att räkna med...har ni sett eller hört mitt ljud från datorn så snälla medela mig....mitt ljud har försvunnit...jag erbjuder hittelön!!! 

nä, nu ger jag fan upp

Ha d bra!! /Malla 






Silja Laininen

Det finns mycket jag tycker om här i livet...chocklad, vin, komedier, musik mm. Sen finns det saker jag älskar....jönssonligan, mina vapendragare, buffy...och SILJA! 
Jag har åkt båt sen jag född vart tack vare att våran släkt är finsk men jag var 12 eller 13 år då jag åkte silja symphony och silja serenade (systerfartyg) för första gången...jadu, vad kan man benämna den upplevelsen som? ett halleluja moment ;p Jag blev hur som helst frälst och har åkt den där båten minst en gång per år sedan dess....och nu äntligen är det dax igen. Den 27:e åker jag, buffy, Mirja och Micke på kryssning! Det var cirka ett år sen sist och abstinensen är nu stor....
Fy fan vad den där båten har varit med om mycket då jag och mina resekamrater varit med..voj voj...man kan ju bara fråga sig vad som hänt och inte hänt i diverse korridorer (vet du lander ;D)
Och jag är lite eljest då det gäller den här båten, för det är nästan ett onaturligt förhålllande jag har till den där båten...jag är som besatt och jag har ALTID samma känsla dagen innan, under resedagen och under hela resan....jag vet..sjukt...men jag fullkomligt stormtrivs!!! jag bör nog söka hjälp för mitt silja begär men jag ska vänta till efter resan....

image25

Helt ärligt..hur kan man inte tycka om den här båten!

Ha d bra!!/Malla

Polis polis potatis gris...

Det har ju gått för långt när man är rädd för konsekvenserna av ovanstående rubrik..men så är det, tänkte till både en och två gånger innan jag printade den...man kan ju bli anklagad för diverse hot mot tjänstemän..men nu har jag lärt mig att det inte är olagligt att tycka nånting, det är däremot riskabelt att påstå att polisen är potatisgrisar..så jag håller mig till att tycka.. =)

Jag var hos polisen i Timrå idag för att gå igenom mitt, mirjas och buffys vittnesmål och då självklart vaktens och dennes kollegas...min anmälan har btw lagts ner mot honom.."Brott kan ej styrkas" Visst är det härligt när man inte har en enda rättvis chans att bevisa sin oskuld...rätt skum känsla faktiskt....
Fram till nu har det gått 8 månader sedan allt hände...nu behöver jag bara vänta 10 månader på ett beslut om rättegång och sedan ytterligare 6-12 månader på rättegången...men jag har ju inget bättre för mig så visst kan jag avverka ca 1 1/2 år på att vänta in en rättegång som enligt polisen kommer döma mig skyldig till brott...no problemos amigos =)

Jag hade iofs kunnat erkänna idag och då enligt polisen fått ett straff utlåtande inom kort.....att erkänna finns INTE på min världskarta..erkänna fast jag är oskylig, vem försöker dom lura...jag tar smällen..om det så är det sista jag gör!

Nu blir det plugg..är förkyld åxå...halvdrygt, sen blir det en tur till mamie i vattjom!

Ha d bra!! /Malla

Lasse.lasse.lasse.lasse!!

Nu är det officiellt! Söndagen den 18 november sker en roadtrip som inte är av denna värld!! då åker Hanna, Mirja , Emma och jag till Umeå, 26 mil för att vara exakt, allt för våran hjälte Lars Winnerbäcks skull! =) Tanken var att vi skulle boka biljetter till hans spelning i Östersund men dom var slutsåld..så vad gör man inte för att få en chans att se honom....även om det så tok haglar och är minus 38 grader utanför bilrutan så ska vi ta oss upp..med eller utan livet i behåll!
Jag har sett Lasse live 3 gånger och det är ju bara nått man måste uppleva minst en gång i livet...han är ett musikaliskt geni :p

Nu är det föreläsning i 2 timmar till för min del i det otroligt intressanta och fascinerande ämnet "Forsknings metodik" men inget kan förstöra min dag nu när jag vet att det snart är dax för lasse!

"Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.." /Om du lämnade mig nu

image23
bild från parken s-vall 2006

Jag är ju kulturell jag

ja, nu sitter man i en av skolans datasalar...jag befinner mig alltså i Härnösand, min föredetta bo plats men fortfarande min plugg stad =) Har haft otroligt givande föreläsningar om diverse kulturella och sociala ämnen och delar inom skolan och dess kultur...blir ju snurrig på all kultur, och rätt vad det är så får man inte säga att något ät kulturellt helt plötsligt..medans ena studen är allt som rör livet kulturellt!
jag vette fan om jag är kulturell eller om jag ens lever inom en viss kultur (tydligen så gör jag det =)). Jo, fast lite kulturell är jag nog, mångkulturell om inte annat,,,jag åt ju kina käk till lunch..biff med bambuskott och purjolök ;p

Nu blir det föreläsningar till klockan 17....då kommer jag vara totalt kulturellt utmattad!

Förresten så fyller Hanna 20 idag..pjuklarven! GRATTIS

Ha d bra!! /Malla

RSS 2.0