dan före dan före dan....

Nu väntar den runt hörnet..eller ja, den är redan här...julen! julafton snart och lite jullov några dagar, skönt som bara den.
Nu är alla julklappar instoppad i bilen och jag ska bege mig till urskogarna lång bort i väst..med andra ord, vattjom. Jag blir nog där hela veckan, passa på att umgås med mamma och kusin Anna..och hennes hund såklart!
På julafton kommer lilla saga..det är min favorit tjej just nu, 11 månader och mitt kusin barn...jag har enorm abstinens efter henne just nu!!

ikväll blir det julklapps byte hos olsson sen ska jag hälsa på fröken Nylund på jobbet ;)

Från oss alla till er alla - EN RIKTIGT GOD JUL!

Saga modell liten..är ju lite större nu =)

julkramar/Malla

shit pommes frites..jag klarade det!

jag är tamefan en superhjälte ;)..mest troligt inte men nu är den klar..tentan!! vart några timmars kämpande och reultatet är två fyrkantiga ögon så som jag stirrat in i skärmen hela kvällen..nu ska jag skicka in den, dock väntar ju ett betyg, som kan leda till omtenat, den är inte superbra min tenta, det erkänner jag men jag håller tummarna att den "duger" till ett godkänt iaf....

Har ju jobbat med mina praktik barn idag och det var hel kul, vill alltid vara där..mina skitungar ju....ska jobba imorrn och på fredag åxå..hurra!

6 dagar till julafton..fantastiskt!!

undrar om det blir sängen nu...a too däh! =)

geniet i egen hög person =)

under press..minst sagt

nu kan det blivit så att jag råkat se på mig själv som nån slags super hjälte som kan stanna tiden och jobba i max fart...nu har den verkligheten kommit ikapp mig och jag börjar förstå att kommande dygn kan lite av en tidspressad utmaning. Jag får en tenta imorrn bitti som ska vara 3 sidor lång och inskickad onsdag 14.00..utöver den tentan så har jag även tackat jag till att jobba på förskola 16 timmar under tenta tiden...nu till problemet, när ska jag hinna med tentan =)
det får helt enkelt bära eller brista....men jag vill så gärna jobba på snurran, så jag har endast mig själv att skylla...som alltid!

det får bli läsning av litteratur ikv och en jävla massa kaffe imorrn kväll och ev. natt om jag ska hinna med tentan..ska bli kul å se om jag klarar det...

igår/natt jobbade jag på espan, dock inte i garderoben den här gången utan som allt i allo lixom, plocka disk och röjja bla. det var riktigt roligt och det var massa roligt folk där som gjorde jobbet underhållande...men nog var man ganska trött imorse, det kan jag ju erkänna =)

jaja..nu blir det plugg...usch, det är ju verkligen inte min starka sida!

ha d bra!!/Malla

hos buffy nu..

då var det tredje advent...och adventsmyset är i full gång...vi har fikat och umgåtts, lillemor,buffy, lander, olsson hanna och jag..vi såg på polar expressen och fick i och med se en sentimental julkänsla spridas för emma lander..skönt att se att även hon är känslosam i juletid ;p

börjar även jobba om en timme, på espan...kan nog bli kul tror jag, beror helt på folket det...
imorrn bär det av till h-sand en sväng...

nu är det en shrek jul..måste se! är kär i pepparkakan! lalalaa

ha d bra!!/Malla

drama Queen

jag kände en tjej för längesen, vi var faktiskt bra kompisar, hängde ofta med varann och festade så fort vi fick chansen, då var vi runt 14-15 år. Idag kan jag känna att jag är så otroligt glad att jag inte umgås med den här männsikan mer...jag har aldrig känt så nångång mot en före detta kompis men jag är nästintill överlycklig att jag slipper att vistas i samma miljö som hon =) låter ju skumt och nästan lite elakt men det är dagens sanning.

Jag förstår inte hur vissa männsikor har ett sådant behov av att få all uppmärksamhet som bara går att få och jag förstår inte heller vad männsikor faktiskt kan utsätta sig själv och framförallt andra för bara för att kunna nå den här uppmärksamheten....det är sånna här gånger man skäms för sin ras som männsika! =)

är i härnösand nu hela veckan och genomgår en syndaflod av föreläsning, redovisningar och åter föreläsningar...ska jobba på tonhallen ikväll och imorrn efter skolan sen blir det äntligen helg! som iofs kommer bestå av pluggning men man slipper ju härnösand iaf!

ha d bra!!/Malla


Bjällerklang! Bjällerklang!!

andra advent=gofika på dalgatan...och oj vad det var fika! överallt och ingenstans såg man knäck, glögg,chokladtryffel och diverse lussekatter...
Hanna hade bakat fullgoda lussekatter och knäck! tack tack
visst var det lite trångt och det blev lite varmt men det var riktigt trevligt....trivs bra med mycket folk..härligt värre! =)
vi såg en hel del avsnitt av sunes jul, tidernas i särklass bästa julkalender!

Nu börjar det bli sent och allt som finns kvar är ett berg av disk men det tar jag mig nog an imorrn bitti innan jag beger mig till skolbänken i härnösand.
Tack alla för ikväll!!



ha d bra!/Malla

01:17 pip

ja, där har vi klockslaget nför kvällen...det  jag trodde skulle bli en lugn hemma kväll i vattjom slutade på espan...jag oh lander tog oss ett par glas vin och en drink...trevligt värre ju =) nu står ruben på nytorget stackarn och fryser men mirja tar nog väl hand om honom senare ..
vad har jag lärt mig ikväll..jo, att man kan va ful som fan o ändå få i sig lite alkohol på espan..för jag var inte i mitt bästa esse ikväll, men jag drack ändå...vad har jag lärt mig mer..jo, att det finns dom som luktar gott...gud va gott han luktar..
kvällen slutade i all hast att pappa hälde en hel öl på mig..tack för den! där försvann alla chanser att göra nånting bra av den här kvällen...jaja skitsamma..fanns dom som va fin ikväll iallafall..förutom mig =)
nu ska jag sova...det finns ångest med i bilden, och annat jocks...hua.....mycket ångest..ovanligt? nej...

ha d bra!!/malla


min bakis ängel emma =)

jag blir så less på mig själv och mitt alkohol sinne...jag hade ju längtat ihjäl mig att få gå ut o se folk och att gå på olearys, jag går ju aldrig dit..vad händer? jo, levern tog över och spriten rann över =)
minnesluckor i mängder....och bakis!
jag vaknade upp i lägenheten själv och sen var det jag och toaletten som tog oss en förmiddags dejt....det är riktigt tråkigt att va bakis men då..mitt i min misär dyker hon in, en räddande bakis ängel..emma!!!

med mat, cola och ett välbehövt sällskap....när man bara jäser till 100 % så hinner man diskutera en hel del, viktiga och oviktiga saker..och vi kom fram till en hel vetenskap där vi låg i en säng på dalgatan =)
vi kom blandannat fram till att alla har nån i livet som man alltid kommer vara kär i, oftast är denna människa nån man inte gjort nått med utan som man egentligen bara beundrar på håll..sen kom vi fram till, som vi alltid kommer fram till, att vi tjejer är grym på det här med sönder analysering, vi gör det så ofta vi bara kan!

sen kom vi fram till det mest häpnadsväckande under våran jäsning..vi har insett att alla förbannade hårsnoddar som man tappar bort och alla jävla hårnålar som bara försvinner helt plötsligt...vi vet var dom hamnar!!!  om man nångång hamnar i koma eller blir medvetslös så råkar det vara så att man hamnar i ett rum FYLLT med hårsnoddar och hårnålar..när man sedan vaknar upp och yrar om alla hårsnoddar skickas man direkt till psykavdelningen haha...
ja, som synes var våran torsdag helt fantastisk!!! Tack Lander!!

image62så här ser det ut när man är i koma ;p

ha d bra!!/Malla

härnösand

kom nyss upp till härnösand..for förbi gamla lägenheten..såg inget, helt mörkt..ville ju nästan knacka på...världens bästa lägenhet ju =)
ska på nått informations möte om examens arbetet idag, därför är jag här...

ikväll blir det ju hemma fruarna hos lander den här gången...hurra!

nu ska jag ta en nostagisk runda på stan..tar nog flera timmar..så stor den här stan att jag blir mörk rädd =)



"en ensam snubbe med muskler och page, som har gift sig med brickan. Mobbad som liten....vad vill han övertyga, att han är en gris eller att han inte kan bli polis.." /mange myt-var på din vakt...påminner om en vakt jag tyvärr kommit i närkontakt med =)

ha d bra!!/Malla

Adventsmys

Igår var det första advent..om nån nu missat det. julskyltning med Hanna, Jonas, Lillemor, Lander och Buffy..trevligt men slaskigt.
Sen blev det advenstmys hos lillemor med glögg, godis och "the holiday" trodde att jag skulle bli värsta sentimental, kändes så men jag hade läget under kontroll..kärleksdravel är egentligen ingenting för mig men Lillemor blev sentimental för oss alla tror jag =)

Nu är det adventsmys som gäller de kommande söndagarna..på söndag blir det hos mig och söndagen därpå tar buffy bror på sig att stå som advent värd...

min lägenhet är nu officiellt jul pimpad ;)

 lite julstämning skadar ju aldrig
choklad kalender-ett måste!
adventsmys hos lillemor, skumtomtar, eget godis och mashmallows
buffy och lander =)

ha d bra!/Malla

värd lite vin nu =)

nu är jag klar med min praktik på snurrans förskola, sista dagen igår, känns ju självklart tråkigt men det börjar närma sig mål linjen nu, snart färdig utbildad!!
igår blev det tre jobb på en dag, det funkade förvånansvärt bra. Jag blev dock titulerad som en jävla fitt jävel i garderoben på espan, det är väl inget nytt att man blir kallad det ena med det tredje där men det var första gången jag reagerade med att vilja riktigt fysiskt skada denna kvinna =) låter brutalt men jag blev så förbannad, inget jag visade utan jag fick hon utslängd helt enkelt..kan ju inte slåss på arbetstid...

imorse kom buffy bror hit och vi åt frukost och sedan gick vi ner på stan, kollade läget och lunchade, riktigt trevligt. sen har jag jobbat på tonhallen från 13-18, kom nyss hem..trött efter allt jobbande....

Nu ska jag bara mysa, jag har såå juligt hos mig nu, vill aldrig lämna lägenheten..musik, ljus överallt och ska göra chokladtryffel nu tänkte jag, lämpligt nog har jag en flaska vin som ser ut att vilja sällskapa med mig och mina tryfflar =)

ha en trevlig kväll alla.....

"Stäng alla barer, skrik ut i natten att du ångrar dig!"

/Malla

RSS 2.0