midsommar på gång

Nu är det 7 timmar kvar tills jag går på semester....och den kör igång direkt med en tripp till en stuga för att fira midsommar, blir borta till söndag och jag hoppas på en trevlig helg!

Vi plockar blommor med barnen och klär midsommarstång, klockan 10 bär det av och då blir det ringdans =)



trevlig helg! Glad midsommar och en bra semester önskar jag alla! =)


greys dejt med Mirja

igår efter jobbet for jag till mirja för att äta gott och se de 2 senaste avsnitten av greys anatomy...men hjärtstopp..jag kunde knappt andas och hade jag varit ensam hade jag gråtit floder! gud va man får ont i halsen då man håller sig för att gråta hahaha misär =)




vi åt god pastasallad med parmaskinka och till dessert doppade vi jordgubbar i smält choklad med kokos i...riktigt gott...inte så fina men goda! =)


Hjalle och jag!

förbannade gounge det är vad han är, en älskad liten skit =) jag spenderade eftermiddagen och delar av kvällen hos Maria med familj och det var som vanligt riktigt riktigt trevligt..och gott! det bjöds på fika och lax!
tack tack!




en dag som praktikant

i lördags ringde klockan 06.00, det här med sovmorgon på lediga dagar verkar inte vara min grejj =)

06.30 var jag och pappa på väg till Östersund i lastbilen. Det var både kul och intressant att följa med han och höra om hur han jobbar och allt vad det innebär. En bra dag!





på kvällen blev det grillning i runsvik och birsta träff..jag var något trött vid 2 då vi for hem,hade inte hunnit vila under dagen..

på söndag var det kalas för sandra, smörgåstårta!

måste bara lägga in 2 bilder på mina goklimpar, dom bästa!


4 arbetsdagar kvar...sen semester!!!


jag har fått fina blommor

jag har fått en stor och fin blomma...dendron nånting hette den visst, som en buske, jättefin med lila stora blommor.

och igår fick jag en fin bukett av ett barn på jobbet som går på semester, gerberor är ju så fin

Det är faktiskt kul att få blommor då man inte räknar med det =)





idag är det fredag! jag har inga som helst planer idag vilket är rätt så skönt..morgondagen bjuder på en tur till östersund med pappa och lastbilen sen blir det cruising i ljusdal


gårdagens bilder

gårdagens lastbilsåkning gick fint, finns inte så mycket att fota då man inte får fota inne på stockvik och alby osv men på tunadal såg jag en båt och blev överlycklig..äntligen nått jag kan fota! ;p

men finväder hade vi...å en ekorre på min bro fastnade på bild...jävla hopkok av bilder, mästerfotografen :) 




jag och thomas konstaderade det faktum att man ser bättre ut på bild om man fotar snett uppifrån, den niten hade thomas gått på förr och ja, jag erkänner, jag fotar sällan ur nån annan vinkel haha,jamen ni ser ju själv..misär ;p


solen skiner

och det gör att man går med lätta steg till jobbet...men som en kollega sa, det är ju mitten på juni och inte särskilt varmt, några få grader bara...men men jag går med lätta steg ändå! klockanh är ju bara barnet och det blir väl varmare under dagen =)


på jobbet kör jag på sluttampen nu...vet knappt ut eller in för jag pendlar mellan 2 avdelningar, jag avslutar allt på dne ena och påbörjar allt på den andra inför höstens flytt men det är kul åxå så jag ska inte klaga...nästa torsdag går jag på semester...känns ju ofattbart men otroligt skönt!



jag slutar tidigt idag och ska nog höra om jag kan åka lite lastbil idag, det är ju perfekt att göra det i finväder tycker jag


vilken fest

inte bästa vädret men klart bästa fest folket..alla var så fin och vi kunde tilloch med leka lekarna ute och bandet var ju klockrena..lillgrabben med ukelelen! =)














Tusen tusen tack till alla er som kom och förgyllde hela tillställning, det var fantastiskt kul!!


förbereder

idag ska jag ta å fixa lite inför pappas (å min) garagefest...jag längtar efter vin och musik och folk...men har alla rätt så blir det tyvärr regn på lördag =(


jag ska inte deppa över det och hoppas ingen annan gör det heller....men ta med en kofta...det är ju trots allt en garagefest!!
lite positiv känsla och alkohol brukar alla fester bli bra till slut iaf =)


 

men idag strålar solen som aldrig förr...därför ska jag hämta impalan och ragga runt lite idag är tanken, jag slutar halv 2 och ska som sagt fixa lite hos pappa först men sen så..

ha en bra kväll alla!


sena kvällar, tidiga mornar

så kan man sammanfatta min helg

det blev någolunda sent i fredags, gjorde inget särskilt, gled runt, kikade till en inflyttningsfest

lördag morgon halv 10 befann jag mig hos pappa, det var ju dax för street meet! många bilar och massor av folk som vanligt, vi hade fika med oss och fick en bra dag



åsså den finaste



på crusingen så åkte "barnen" i min bil, dvs thomas sandra och buffy medan pappa och de andra "vuxna" åkte i kenneths impala...funkade ju hur bra somhelst! =)
det blev inte supersent, var hemma efter 2 nångång men klockan 10 söndagmorgon for jag buffy thomas och sandra till hudik, vi kollade in dollarstore och albert och herbert...sen blev det fika hos viktor som fyllde år.

så igår kväll var jag allt annat än pigg...planterade ute blommorna och när det var gjort blev det en starköl i solen på balkongen, ja har jag varit nykter hela helgen så tyckte jag att jag var värd en öl iaf! =)


haha som synes var solen framme under street meet..och mina jordiga fingrar avslöjar kvällens plantering..snyggaste bilden nånsin...nä!

En bra helg med andra ord!


middag

igår var det dax för säsongs avslutning för våra kollegemiddagar, till hösten börjar alla vi jobba på nya avdelningar så det blev avslut på flera sätt...

jag var värdinna och bjöd bla på hemmagjorda hamburage med coleslow, guacemole mm....gott och trevligt! det röda vinet var givetvis med


fördrink


vi åt på en lite blåsig balkong så efterrätt och kaffe fick intas inomhus, funkade ju lika bra det!


ikväll vette fan vad som händer men imorrn är det ju cruising!!! hoppas på finväder! =)


har grillat!

har suttit i bersån och intagit rödvins marinerad kyckling med buffy och lander, det var gott och lander hon bjöd på bananpaj till efterrätt..väldigt gott!

nu sitter vi inne och vi har bytt buffy mot lillemor, spånar på fyrar som vi vill hyra och lyssnar på bra musik..jag blir ölsugen...får gott vänta till kollege middagen imorrn då jag ska dricka rödvin, det är dax för mig att agera värd den här gången...blir nog bra det! =)

på lördag är det cruising....på min låda på jobbet sitter nu en bild på en lila buick invicta 59:a..den ska inspirera och motivera mig att jobba gärnet så den en dag blir min! ;)


jag är ju hopplöst kär i dom

ja Harry och Ester alltså!! Dom avgudar mig för att jag flyttade till matfors och gjorde dom till utekatter, dom vill knappt vara inne och dom har superkul ute....när dom väl är inne gillar vi att jäsa tillsammans ;)




Igår var det årsstämma med hsb och sedan for jag en sväng till lander..idag blir det grillning! finväder gillar jag!
min outfit till raggarfesten har anlänt och jag längtar väldigt mycket till nästa lördag..vi håller tummarna för sol!


RSS 2.0